L’Oreal Professionnel ‘Mythic Oil haarverzorgingslijn’

Ongeveer een jaar geleden maakte ik kennis met de ‘Mythic oil’ van L’oreal Professionnel. Meteen was ik enthousiast over dit haarproduct, het geeft mijn haar namelijk in enkele seconden een enorme boost. Nu een jaar later komt L’oreal Professionnel met de ‘Mythic Oil haarverzorgingslijn’ bestaande uit een shampoo, condiotioner en haarmasker. Dit allemaal ter ere van het 1 jarig bestaan van de Mythic Oil waar ik dus een enorme fan van ben. Leuk feitje trouwens, de Mythic Oil gaat wereldwijd elke minuut driemaal over de toonbank, wauw! Benieuwd naar de bovenstaande producten, lees dan snel verder…

De laatste tijd komt het nog wel eens voor dat ik over haarproducten schrijf en nog steeds puilt mijn ‘review doos’ uit met haarverzorgingsproducten. Tot nu toe ben ik eigenlijk heel tevreden geweest over de producten die ik voor mijn haar gebruikte, maar over de ‘Mythic Oil’ lijn ben ik nog net iets meer dan tevreden, ik ben zelfs laaiend enthousiast!

De nieuwe Mythic Oil producten bevatten arganolie en katoenzaadolie. Katoenzaadolie staat bekend om haar uitzonderlijke voedende en herstellende eigenschappen. Arganolie is rijk aan vitamine E en essentiële vetzuren, die zorgen dat het haar vitaal blijft.

De Mythic Oil shampoo zit in een handige pompflacon wat ik erg handig in gebruik vind. De shampoo heeft eigenlijk net zo’n geur als de originele ‘Mythic Oil’, ik hou wel van deze geur! Deze shampoo is bedoeld voor alle haartypes en voedt het haar, zodat het hanteerbaar wordt, glanzend en zacht aanvoelt. Deze shampoo bevat geen parabenen en dat vind ik persoonlijk wel fijn. Na het gebruik van deze shampoo ruikt mijn haar erg lekker en voelt mijn haar heel zacht aan. Ook glanst het net wat meer en zo ziet mijn haar er ook meteen een stuk gezonder uit!

De Mythic Oil shampoo bevat 250 ml en kost €15,35

Ook de Mythic Oil conditioner zit in een pompflacon en heeft ook dezelfde herkenbare geur. Ook dit product is geschikt voor alle haartypes en bevat wederom geen parabenen. Ik gebruik deze conditioner elke keer na het wassen en breng het aan op handdoek droog haar. Ik laat het dan eventjes inwerken en vervolgens spoel ik het uit. Na het gebruik van deze conditioner voelt mijn haar super zacht aan en heeft het weer een gezonde glans.

Mythic Oil conditioner bevat 190 ml en kost €18,75

Heeft mijn haar echt een oppepper nodig dan grijp ik naar de Mythic Oil haarmasker die nog net dat beetje extra doet voor mijn haar. Ik heb het idee dat dit haarmasker mijn haar super goed voedt, ik gebruik het voornamelijk in mijn haarpunten. Het is niet een product wat ik dagelijks gebruik, een keer in de week is meer dan voldoende. Vooral dit product uit de Mythic Oil haarverzorgingslijn vind ik een absolute aanrader voor meiden (en heren) waarvan het haar wel wat extra verzorging kan gebruiken!

De Mythic Oil haarmasker bevat 200 ml en kost €21,30

De Mythic Oil producten zijn alleen verkrijgbaar bij de L’Oreal Professionnel kapper. Voor meer info bijvoorbeeld over verkooppunten kun je even kijken op: www.lorealprofessionnel.nl