Celeb nail art inspiratie

Als je altijd in de schijnwerpers staat dan is het natuurlijk belangrijk dat je goed voor de dag komt. Celebs schenken veel aandacht aan hun haar, make-up, kleding maar uiteraard ook aan de nagels. Sommige celebs gaan voor ‘veilig’ en kiezen gewoon een mooie kleur uit die bijvoorbeeld perfect matched bij hun hoge hakken. Je hebt ook celebs die net iets extra’s doen met hun nagels, zij gaan voor nail art die ze ongetwijfeld laten doen door een nagelstylist. Lees snel verder…

Lily Allen gaat voor een simpele nail art, een witte basis met pastelkleurige glitters. I like!

Katy Perry kiest als vanzelfsprekend voor een net wat heftigere nail art. Niet helemaal mijn smaak maar voor een keertje best leuk!

Fergie gaat voor puntige nagels, ook niet helemaal mijn smaak maar ik vind het wel bij de zangeres passen.

Dat mannen ook wel eens hun nagels (laten) lakken bewijst Seal wel met zijn zwart/gouden nagels. Best wel een leuke nail art alleen zie ik het liever op een vrouw.

De nagels van Keisha vind ik erg tof en ik denk dat ik die binnenkort maar eens na ga maken!

Mindy Kaling (nog nooit van gehoord?) heeft een super leuk ruit patroontje op haar nagels. Volgens mij zijn het nagelstickers, anders complimenten aan de nagelstylist!

Aaah, deze nail art vind ik echt heel erg leuk. Whitney Port kiest voor hele vrolijke verschillende patroontjes voor op haar nagels. Vooral de stipjes op de witte ondergrond vind ik er erg leuk uitzien…

Christina Millian gaat voor mat donkerblauwe nagellak met een glitter detail, erg geslaagd!

Dit vind ik ook een hele leuke, Kendall Jenner gaat voor nagels met een stippen patroon. Simpel maar toch sjiek. Ook heel gemakkelijk zelf te maken met behulp van een dottingtool.

Tja hoe gekker hoe beter moet Nicki Minaj hebben gedacht. Niet helemaal mijn smaak (lees afschuwelijk) maar haar nagels zijn wel ware kunstwerkjes…

Deze nail art van Samantha Ronson vind ik ook erg leuk en ook bij deze vraag ik mij af of het nagelstickers zijn of dat het echt gemaakt is met roze en witte nagellak. Wat denken jullie?

Whitney Cummings heeft ook wel een hele leuke nailart en het lijkt wel een beetje alsof het met een striper is gemaakt. Leuk patroontje en een leuke kleurencombinatie!

Ten slotte de nagels van Aubrey O’Day, over kunstwerkjes gesproken? Ik vind het heel lelijk omdat ik het way too much vind en het lijkt mij ook alles behalve praktisch. Toch wou ik jullie deze creatie niet onthouden…

Welke celeb nailart vind jij het meest geslaagd?

Bron: Toofab.com