5 x Leuke H&M (herfst)outfits #2

Een tijdje geleden plaatste ik ook al een artikel met 5 x H&M outfits en deze viel in de smaak. Op zich ook niet zo heel gek want ik denk dat veel meiden/vrouwen winkelen bij de H&M. Er zijn weer een heleboel nieuwe items toegevoegd aan de shop ook heb ik in de outfits sale items verwerkt. Benieuwd naar mijn samengestelde setjes, lees snel verder…

Geel is een hippe kleur en ik maakte een casual setje. Ik combineerde een blazer met een simpele jeans en gympen. Om de outfit toch nog wat meer kleur te geven koos ik voor een statement ketting…

Rokjes zijn hip en deze met etnic print vind ik wel heel erg leuk. Het rokje combineerde ik met een transparante blouse en stoere laarzen. Is het wat kouder dan is het wel aan te raden om er panty’s bij te dragen…

Heb je een feestje of een andere formele gelegenheid, ga dan voor een klassiek jurkje. Ik koos voor een klassiek model in een prachtige koraal kleur. Misschien een tuttige outfit zo op het eerste gezicht, toch vind ik dat de hoge hakken meteen wat meer ‘sexy’ aan de outfit toevoegen….

Wauw, ik ben verliefd op de bovenstaande kleurrijke jeans. Of ik de jeans zou dragen, daar ben ik nog niet helemaal uit wel weet ik dat ik het een super vette broek vind. De jeans is de eyecatcher en daarom combineerde ik de broek met rustige basic items zodat de broek echt eruit knalt!

Ten slotte nog een lekkere casual outfit met jeans, een gebreide trui en lekkere platte gympen. Een ideale outfit voor een dagje shoppen, voor thuis of naar school…

Wat vind jij van de bovenstaande setjes, en welke is jouw favoriet?