4 x Nieuwe Catrice lakjes

 

Een tijdje geleden alweer werd de vaste collectie van Catrice vernieuwd. Zoals altijd werden ook nu weer sommige lakjes vervangen door nieuwe kleurtjes en hiervan heb ik vier stuks weten te bemachtigen. Ik ben eigenlijk altijd heel enthousiast over de lakjes van Catrice en het is dan ook een van mijn favoriete budget merk nagellak. Benieuwd naar de swatches, lees dan snel verder…

Eerst even wat over de lakjes zelf. Ook al heb ik meerdere malen geschreven over de nagellak van Catrice en weten jullie inmiddels al dat ik enthousiast ben, naar mijn idee zijn de lakjes toch een beetje anders geworden. Zo vind ik het kwastje iets breder, wat ik een absolute pluspunt vind maar waar ik wat minder blij mee ben is dat de substantie ook anders is geworden. Zo vind ik de lakjes nu ietsjes dikker en ik vind dat een stuk lastiger lakken. Hebben meer mensen hier last van of heb ik toevallig gewoon hele ‘dikke’ lakjes gekocht? Ondanks dat ze wat dikker zijn lakken ze op zich nog wel oke maar ik geef toch de voorkeur aan een wat dunnere lak…

Ik heb dus vier nieuwe kleuren en van links naar rechts zijn dat: Yellow Sub-Mandarin, It’s all I Can Blue, Steel My Soul en Copper Cabana. De namen zijn in ieder geval nog steeds even leuk!

Dit is de kleur ‘Yellow Sub-Mandarin’ en dit vond ik zo’n lastig lakje qua lakken. De substantie vond ik erg dik en het dekte ook pas na drie dunne laagjes. Het is ook wel te zien dat die vrij lastig was met het lakken, gezien het er niet heel netjes uitziet. Deze lak ga ik vast niet heel snel weer opnieuw dragen…

Dit vind ik echt een heel mooi kleurtje, dit is de kleur ‘ It’s all I Can Blue’. Dit lakje dekte goed in twee laagjes en ik vond gek genoeg dit lakje wel weer prettig lakken.

Dit is de kleur ‘Steel My Soul’, mijn favoriet! Het is een taupe kleurig lakje met gouden glittertjes. Een super mooie kleur voor de herfst/winter. Dit lakje heeft een ‘Brushed Metal Effect’, wat ik eigenlijk niet echt zie maar ondanks dat blijft die prachtig. In twee dunne laagjes ziet de lak er perfect uit!

Ten slotte nog een kleurtje die in de herfst niet misstaat, namelijk de kleur ‘Copper Cabana’. Dit lakje vond ik ook weer vrij lastig lakken (wat te zien is) maar met een beetje geduld is het te doen. Dit lakje dekte ook in twee laagjes.

De nieuwe Catrice lakjes kun je vinden bij o.a. Kruidvat en kost voor 10 ml €2,69, een koopje dus! Wat is jouw favo kleurtje?