VVDD: ‘Wapens als modetrend’

Steeds vaker zie ik in winkels shirtjes, truien maar ook sieraden met het thema ‘wapens’. Dan bedoel ik dus een shirtje met bijvoorbeeld een pistool erop of een ketting met een pistool bedel eraan. Laatst was ik daarover aan het nadenken of ik zoiets zou dragen en waarom wel en waarom niet. Eigenlijk heb ik er een hele duidelijke mening over, benieuwd lees dan snel even verder…

Uiteraard wil ik eerst zeggen dat iedereen wat mij betreft alles mag en kan dragen, wie ben ik om daar iets over te zeggen. Toch weet ik van mijzelf dat ik niet snel een shirt of een sieraad zou dragen met als thema ‘wapens’. Ik ben er namelijk wel van overtuigd dat wapens helemaal niet goed zijn voor onze maatschappij en waarom zou je dan een pistool als print op je shirt willen hebben? Voor mij voelt dat toch als ‘verheerlijking’ van wapens en ik sta daar gewoon niet achter. Mij zou je dus niet snel zien in een shirt met een pistool erop ook al is het een trend. Het is gewoon niet wie ik ben dus ik laat dat soort kledingstukken en sieraden voor iemand anders ‘hangen’…

Nu ben ik eigenlijk super benieuwd naar jouw mening? Wat vind jij van de ‘wapen’ modetrend, zou je het zelf dragen en waarom wel of waarom niet? Of had je er eigenlijk nooit zo over nagedacht. Deel vooral je mening bij de comments want ik ben zeer zeer benieuwd!