Vandaag laat ik aan jullie mijn twee favo producten van MAC zien. Beide producten heb ik nu meerdere malen gekocht en eigenlijk kan ik niet meer zonder ze en gebruik ik ze in elke make-up routine. Ik heb het over de MAC Fix+ & MAC Prep + Prime, deze producten hebben beide als doel om je huid er mooier uit te laten zien en om je make-up langer te behouden. Vandaag een review van deze make-up producten en ik ga jullie vertellen waarom het hele fijne producten zijn…

Ik begin met de Prep + Prime en deze primer gebruik ik nu toch al zeker ruim vier jaar en elke keer wanneer die op is, koop ik een nieuwe. Dat die goed en fijn is, hoef ik eigenlijk niet eens meer te vertellen want dat lijkt mij wel duidelijk. Toch wil ik heel graag jullie wat meer vertellen over de Prep + Prime van MAC…

Laat ik eerst wat over de verpakking vertellen, want die vind ik prachtig! Misschien zie je het al wel op de foto, zowel op het doosje als op de pompflacon zitten hele kleine glittertjes. Voor de rest is de verpakking vrij clean en strak, love it! Ook een groot voordeel is natuurlijk de pompflacon want hygiënischer kan bijna niet. Nadeel is wel dat je niet alle product eruit kan krijgen en het flesje openmaken is ook geen optie.

Wanneer ik foundation draag, begin ik met het aanbrengen van een moisturizer en vervolgens breng ik slechts een pompje Prep + Prime aan. Dit is een stap die ik eigenlijk nooit oversla. De Prep + Prime heeft een hele zachte structuur en smeert heel lekker uit. Mijn huid voelt altijd lekker zacht aan en ook mijn roodheden worden een klein beetje minder. Wanneer de primer is in getrokken begin ik met het aanbrengen van mijn foundation wat eigenlijk heel ‘smooth’ gaat door de Prep + Prime. Waarom ik vooral de primer van MAC gebruik is omdat het mijn foundation er mooier uit laat zien op mijn huid, mijn foundation ziet er net wat meer gladder en egaler uit. Wat natuurlijk ook een voordeel is, is dat je foundation langer op z’n plek blijft zitten dus je hebt de hele dag er plezier van.

Wat ik nog even wil toevoegen is dat de meeste primers die ik heb gebruikt mijn huid heel onrustig maakt, denk aan puistjes en andere onregelmatigheden. Gelukkig krijg ik dat niet van MAC Prep + Prime en dat is voor mij ook zeker een reden waarom ik zo van deze primer hou!

De Prep + Prime is o.a. te koop bij Maccosmetics.nl, Douglas.nl en deBijenkorf.nl en kost €23,- voor 30 ml waar je wel een tijdje mee vooruit kan.

Dan de MAC Fix+ die ook bij mijn favorieten hoort. Een tijd geleden kocht ik de Prep + Prime bij de Douglas en ik kon toen voor paar Euro meer een flesje Fix+ kopen. Sindsdien ben ik ook ‘verslaafd’ aan dit product.

De verpakking van MAC Fix+ is ook heel simpel maar dat vind ik juist wel heel erg mooi. Het is een spuitfles en door een heel handig ‘draaisysteem’ kun je ervoor zorgen dat die als ware dicht gaat zodat je de Fix+ ook heel gemakkelijk mee kunt nemen in je tas.

Wanneer ik helemaal klaar ben met mijn make-up dan is de laatste stap het aanbrengen van wat Fix+. Vooral wanneer ik wat poeder heb aangebracht over mijn foundation zorgt de Fix+ voor een net wat minder ‘caky effect’. Zonder de Fix+ ziet mijn make-up er gewoon net wat minder mooi uit en daarom gebruik ik de Fix+ zo graag! Het ziet er niet alleen mooier uit, het zorgt er ook nog eens voor dat je foundation langer blijft zitten. Je kent het vast wel, je bent aan het bellen met bijvoorbeeld je iPhone en je draagt make-up. Na een gesprek van 10 minuten is je iPhone behoorlijk warm geworden en als je ophangt zie je dat de foundation die net nog op je gezicht zat, zich nu op je iPhone scherm bevindt. Heel vervelend maar als ik de MAC Fix+ gebruik heb ik hier bijna geen last meer van. Oh, en op warme dagen is de Fix+ ook nog eens heerlijk verfrissend…

De MAC Fix+ is ook o.a. te koop bij Maccosmetics.nl, Douglas.nl en deBijenkorf.nl en kost €17,- voor 100 ml. Het lijkt misschien veel geld voor een ‘watertje’ maar het is echt een super fijn product!

Zoals je hebt kunnen lezen ben ik heel enthousiast over beide producten en kan ik echt niet meer zonder. Heb jij ook bepaalde make-up producten waar je niet meer zonder kunt en die je blijft kopen?