Aussie Colour Mate!

Ook al ben ik niet zo heel goed met haar, toch besteed ik redelijk wat tijd en energie in het verzorgen van mijn haar. Een hele tijd heb ik getwijfeld wat ik nou precies met mijn haar wou, de schaar erin of het toch lang laten groeien? Ik koos voor het laatste en ik ben dan ook al een tijdje niet meer bij de kapper geweest. Mijn haar kan dus wel wat extra zorg gebruiken en dan vooral de punten van mijn haar. De uiteinden van mijn haar zijn behoorlijk droog en dat komt ook doordat ik een tijdje geleden mijn haar voorzag van een kleurtje. Gelukkig heeft ‘Aussie’ nu producten in de winkel die speciaal bedacht zijn voor futloos, gekleurd haar, namelijk: ‘Colour Mate’. Benieuwd naar deze producten, lees dan gauw verder…

De ‘Aussie Colour Mate’ lijn bestaat uit drie verschillende producten, namelijk een shampoo, conditioner en 3 Minute Miracle deep treatment. Deze drie producten zorgen ervoor dat je haar weer zacht en glanzend wordt. Aussie Colour mate is geïnspireerd op een eeuwenoude traditie uit Australië, waarbij olieen uit de zaden van de Australische wilde perzik werden gebruikt als haarconditioner. De ‘Colour Mate’ shampoo verzorgt en beschermt het haar, de ‘conditioner’ zorgt ervoor dat je lokken weer stralend gekleurd worden en de ‘3 Minute Miracle Colour’ geeft je lokken nog een extra boost!

Ik kan alvast verklappen dat ik deze haarproducten met erg veel plezier onder de douche gebruik. De verpakkingen zijn gemakkelijk in gebruik en zien er ook nog eens leuk uit en de geur is werkelijk waar fantastisch. De geur van de ‘Aussie Colour Mate’ producten zijn namelijk heerlijk zoet, ideaal voor zoetekauwen.

Ongeveer drie keer in de week was ik mijn haar met shampoo. Doe ik het namelijk vaker, dan krijg ik redelijk snel vet haar en dat wil ik juist niet. De ‘Colour Mate’ shampoo van Aussie zit in een handige fles en de hoeveelheid shampoo kun je goed doseren. De shampoo schuimt behoorlijk en dat kan te maken hebben met het ingrediënt SLS wat dit product bevat. Ik heb totaal geen problemen met dit ingrediënt, mijn hoofdhuid en haar reageren er niet vervelend op en ik krijg er juist wel een ‘schoon’ gevoel van. Na het gebruik van deze shampoo voelt mijn haar schoon, zacht aan, ruikt het erg lekker (zeker een pluspunt!) en glanst het ook net wat meer.

De Aussie Colour Mate shampoo bevat 300 ml en kost €6,99.

Gebruik ik de ‘Aussie’ shampoo, dan gebruik ik die altijd in combinatie met de ‘Colour Mate’ conditioner. De verpakking is eigenlijk precies hetzelfde en het doseren van de conditioner gaat dan ook heel gemakkelijk. De conditioner is net wat ‘lobbiger’ dan de shampoo. De conditioner laat ik altijd even paar minuten in mijn haar trekken, om het vervolgens uit te spoelen. Na het gebruik van de ‘Colour Mate’ conditioner is mijn haar heerlijk zacht en ook beter door kambaar.

De Aussie Colour Mate conditioner bevat 250 ml en kost ook €6,99.

Ten slotte mijn grote favoriet, namelijk ‘3 Minute Miracle Colour’ deep treatment. Deze gebruik ik ongeveer 1 tot 2 keer in de week en is echt een fantastisch product. Ten eerste is de verpakking super handig, er zit namelijk een gaatje aan de onderkant en je hoeft eigenlijk alleen maar heel zachtjes in de fles te knijpen en er komt wat product uit. Ten tweede is het een ideaal product voor meiden/vrouwen met weinig tijd gezien dit ‘masker’ maar drie minuten in je haar hoeft te trekken. Na drie minuten kun je de ‘3 Minute Miracle’ er weer uit spoelen en je haar wordt er zo ontzettend zacht en glanzend van, wauw! Ik gebruik dit product trouwens alleen maar voor in de punten van mijn haar gezien die het meest ‘dorstig’ zijn.

De Aussie 3 Minute Miracle bevat 250 ml en kost €8,99.

Net als alle andere ‘Aussie’ producten is ook de ‘Colour Mate’ lijn verkrijgbaar bij Etos.