W.I.C. by Herome: Amazing Australian!

Elke twee maanden heeft W.I.C. by Herome een nieuwe limited edition, dit keer ‘Amazing Australia’. Deze LE bestaat uit zes verschillende lakjes met hele speciale finishes. Daar ga ik zo eventjes wat meer over vertellen. Ik ben in ieder geval enthousiast over deze collectie en lees snel verder om de swatches te bekijken…

De LE bestaat uit zes verschillende tinten en de kleuren en zijn voorzien van een soort ‘dauw’ of een ‘dirty mud’ laagje. Het lijkt wel alsof je na een relaxte strandwandeling de dauwdruppels en fijn zand van je nagels moet vegen. De kleuren zijn allemaal vrij verschillend en gaan van koel naar warme tinten. De kleuren vind ik vrij bijzonder en zijn zeker niet standaard…

Zoals altijd ben ik eigenlijk heel erg tevreden over de lakjes van Herome. Ze lakken erg fijn, hebben een goede dekking en blijven ook redelijk lang chipvrij op mijn nagels. Op elke ‘swatchfoto’ heb ik twee laagjes aangebracht en dit geeft een mooie dekking…

Dit is de kleur ‘Tasmania’, een lichtgrijze lak die een klein beetje naar groen neigt. Deze kleur staat prachtig bij mooie gebruinde handen…

De kleur ‘Brisbane’ is zacht lila van kleur en past goed bij de pasteltrend die we dit seizoen zien.

Hierboven zie je de kleur ‘Wollongong’ en dit betekent ‘het geluid van de zee’. De kleur doet mij inderdaad ook wel denken aan de zee, een mooie grijs/blauwe kleur.

Dit is de kleur ‘Wagga Wagga’, een gelige kleur die ook wel een beetje neigt naar groen. Een kleur die ik heel goed vind passen bij de herfst!

Een kerrieachtig goudgele kleur, dit is ‘Gold Coast’ en past heel goed bij exotische prints en dessins. Ik vind dit een hele mooie en originele kleur en staat denk ik erg mooi bij de donkere huid…

Ten slotte het lakje ‘Adelaide’, een oranje kleur met een sunkissed gloed. De kleur is mooi in de zomer maar misstaat ook zeker niet in de herfst…

De W.I.C. by Herome ‘Amazing Australia is vanaf halverwege juli verkrijgbaar bij diverse drogisterijen, parfumerieën en online via Herome.com. De lakjes kosten per stuk  €7,50, voor twee lakjes betaal je samen slechts €12,50.