W.I.C. by Herome: Amazing Australian!

Elke twee maanden heeft W.I.C. by Herome een nieuwe limited edition, dit keer ‘Amazing Australia’. Deze LE bestaat uit zes verschillende lakjes met hele speciale finishes. Daar ga ik zo eventjes wat meer over vertellen. Ik ben in ieder geval enthousiast over deze collectie en lees snel verder om de swatches te bekijken…

De LE bestaat uit zes verschillende tinten en de kleuren en zijn voorzien van een soort ‘dauw’ of een ‘dirty mud’ laagje. Het lijkt wel alsof je na een relaxte strandwandeling de dauwdruppels en fijn zand van je nagels moet vegen. De kleuren zijn allemaal vrij verschillend en gaan van koel naar warme tinten. De kleuren vind ik vrij bijzonder en zijn zeker niet standaard…

Zoals altijd ben ik eigenlijk heel erg tevreden over de lakjes van Herome. Ze lakken erg fijn, hebben een goede dekking en blijven ook redelijk lang chipvrij op mijn nagels. Op elke ‘swatchfoto’ heb ik twee laagjes aangebracht en dit geeft een mooie dekking…

Dit is de kleur ‘Tasmania’, een lichtgrijze lak die een klein beetje naar groen neigt. Deze kleur staat prachtig bij mooie gebruinde handen…

De kleur ‘Brisbane’ is zacht lila van kleur en past goed bij de pasteltrend die we dit seizoen zien.

Hierboven zie je de kleur ‘Wollongong’ en dit betekent ‘het geluid van de zee’. De kleur doet mij inderdaad ook wel denken aan de zee, een mooie grijs/blauwe kleur.

Dit is de kleur ‘Wagga Wagga’, een gelige kleur die ook wel een beetje neigt naar groen. Een kleur die ik heel goed vind passen bij de herfst!

Een kerrieachtig goudgele kleur, dit is ‘Gold Coast’ en past heel goed bij exotische prints en dessins. Ik vind dit een hele mooie en originele kleur en staat denk ik erg mooi bij de donkere huid…

Ten slotte het lakje ‘Adelaide’, een oranje kleur met een sunkissed gloed. De kleur is mooi in de zomer maar misstaat ook zeker niet in de herfst…

De W.I.C. by Herome ‘Amazing Australia is vanaf halverwege juli verkrijgbaar bij diverse drogisterijen, parfumerieën en online via Herome.com. De lakjes kosten per stuk  €7,50, voor twee lakjes betaal je samen slechts €12,50.

91 Comments on W.I.C. by Herome: Amazing Australian!

 1. Nannick
  9 juli 2012 at 15:09 (10 jaar ago)

  Ik vind het echt mooie en bijzondere kleuren. Die laatste leek me op zich niet zo mooi, maar na de swatches te zien is ‘ie wel leuk! Mooie swatchfoto’s trouwens!

 2. charile
  9 juli 2012 at 15:10 (10 jaar ago)

  Wauw, mooie lakjes! Mooi gelakt ook 🙂

  • Sanne van Huis
   11 juli 2012 at 10:24 (10 jaar ago)

   Dank je wel! 😀

 3. Mariska
  9 juli 2012 at 15:21 (10 jaar ago)

  Zitten wel mooie kleuren tussen!

 4. Esmay
  9 juli 2012 at 15:34 (10 jaar ago)

  Tasmania en Wollongong zijn mijn favorieten 🙂

 5. Christel
  9 juli 2012 at 16:47 (10 jaar ago)

  Tasmania, Brisbane en Wollongong vind ik wel mooi, maar eigenlijk net iets te pastel.

 6. Lies
  9 juli 2012 at 16:52 (10 jaar ago)

  Zitten mooi kleurtjes tussen. Zelf vind ik de Wagga Wagga het mooiste en geef je gelijk dat die mooi past bij de herfst.

 7. Cynthiiaa
  9 juli 2012 at 18:17 (10 jaar ago)

  Wat een rustige lakjes, fijn om te zien! Ik vind de Adelaide het mooist, het geeft mij een wintergevoel op één of andere manier. :p

 8. Manon
  9 juli 2012 at 18:32 (10 jaar ago)

  Zachte kleuren en felle kleuren echt mega veel in deze zomer achjaa ik zie eigenlijk niets van “de zomer” is het in nederland ook zo aan het regenen als in Belgie?

 9. Myrthe
  9 juli 2012 at 19:13 (10 jaar ago)

  Wat een mooie kleurtjes! Vooral Wollongong is favoriet 🙂

 10. Lotte
  9 juli 2012 at 19:20 (10 jaar ago)

  Mooie lakjes!

 11. Manon
  9 juli 2012 at 19:21 (10 jaar ago)

  De vorige keer in Roomtour in je werkkamer was het daar echt zo mooi mijn kamer had eigenlijk ook echt wel een make over nodig ik liet dit even aan mn ouders zien en dat was een leuk voorbeeld we willen dit ook doen in mijn kamer!
  Sorry dat ik hier nu mee begin maar ik had die roomtour wat later gezien na mijn vakantie en daar wou ik die reactie geven maar jaa mischien ging je dat dan niet meer lezen en iedereen wil toch mega graag dat jij op hun vraag een antwoord geeft.
  Dus ik ook!.. Haha

  • Sanne van Huis
   11 juli 2012 at 10:24 (10 jaar ago)

   Super leuk om te lezen! En heeft je kamer inmiddels een make over gehad? 🙂

   • Manon
    20 juli 2012 at 17:41 (10 jaar ago)

    Haha jaa een geweldig resultaat het zou mischien leuk zijn moest ik een foto trekken en het doorsturen naar jou kan je ook meegenieten
    ps: je vind het toch niet erg dat ik je helemaal heb nageaapt!?
    xD

 12. Jana
  9 juli 2012 at 20:11 (10 jaar ago)

  Mooie kleurtjes 🙂 x

 13. Roos en Laura
  10 juli 2012 at 08:22 (10 jaar ago)

  super mooie kleurtjes!!