Vanmorgen rond negen uur stapte ik uit mijn bed en na het douchen stond ik voor mijn kast. Wat zou ik vandaag eens aantrekken? Ik had vandaag zin in kleur en daarom besloot ik mijn roze broek aan te doen. Om het toch een beetje casual te houden combineerde ik de broek met een transparante witte top van Primark. De outfit die ik hier draag is echt een typische ‘Sanne doordeweeks’ outfit. Nieuwsgierig naar het hele setje, lees dan snel verder…

Witte transparante top Primark/ witte hemd H&M/ roze jegging Pieces/ sneakers Pro Sport/ horloge Primark/ armbandjes DIY/ ketting Froukjesfashion.nl

Ik moet nu trouwens wel eerlijk bekennen dat ik inmiddels mijn roze broek heb verruild voor een donkergroene short, het is hier namelijk best warm. Wat vinden jullie van mijn outfit en zou je het zelf ook zo combineren?