EOTD: Groen als gras!

Wauw, het is echt al een behoorlijke tijd geleden dat ik een ‘EOTD’ op mijn blog plaatste. Gisteren pakte ik voor de verandering een keertje een palette met wat fellere en vrolijke kleurtjes en ik liet mijn vriend een kleur kiezen. Natuurlijk koos die voor de kleur groen, en ik ging meteen aan de slag. Omdat de kleur mij een beetje doet denken aan ‘gras’ had ik meteen een naam voor deze ‘Eye Of The Day’, namelijk: Groen als gras!

De look lijkt close up best wel heftig maar van een afstandje valt het eigenlijk wel mee. Het is niet echt een look die ik dagelijks zou dragen, ik kies dan namelijk liever voor wat minder opvallende en natuurlijke tinten. Meestal gebruik ik ook een eyeliner op mijn bovenste ooglid maar dit keer heb ik deze stap overgeslagen zodat de groene kleur er echt uit zou springen.

Hier nog even een full face foto en zoals je kunt zien heb ik de rest van mijn make-up rustig gehouden…

Hieronder zie je de producten die ik heb gebruikt. Voor deze ‘EOTD’ heb ik weer eens twee palettes gepakt die ik al heel lang niet meer had gebruikt. Nu ik ze gisteren weer heb gebruikt, weet ik ineens weer hoe fijn ze zijn en ik weet wel zeker dat ik ze vanaf nu af aan weer veel meer ga gebruiken!

  1. Ik begon met het aanbrengen van een oogschaduwbasis en hiervoor gebruikte ik de ‘Essence I Love Stage’ basis. Deze vind ik heel prettig in gebruik en ik merk dat mijn oogschaduw de hele dag goed blijft zitten.
  2. Daarna bracht ik uit mijn 15 Warm Palette de gouden kleur aan in mijn ooghoek (middelste kleur helemaal links). Ook bracht ik de donkerbruine kleur aan in mijn crease.
  3. Vervolgens bracht ik de groene kleur aan op mijn bewegende ooglid. Hiervoor gebruikte ik de ‘Mediterranean’ palette van Sleek.
  4. In mijn waterlijn bracht ik een gelliner aan van Rimmel.
  5. Uiteraard deed ik ook nog wat mascara op mijn wimpers en hiervoor gebruikte ik de ‘Bourjois Volume Glamour MAX definition’ mascara.
  6. Uiteraard droeg ik ook nog een foundation en ik koos voor de ‘Flower Perfection’ van Bourjois.
  7. Ten slotte om mijn look helemaal af te maken, bracht ik ook nog wat blush aan van MAC in de kleur ‘Supernova’.

Natuurlijk ben ik heel erg benieuwd wat jullie van mijn ooglook vinden, dus vertel het mij vooral bij de comments!