Een kijkje in mijn stash: Mijn palettes!

Een van mijn favoriete lades van mijn Malm kast is zeker weten diegene met de palettes erin. Inmiddels heb ik in zo’n drie jaar tijd behoorlijk wat palettes verzameld en ik ben er gek op! Je kunt er namelijk goed mee varieren, je kunt er heel veel verschillende looks mee maken en de palettes die ik heb zijn eigenlijk allemaal best goed qua kwaliteit. Benieuwd naar mijn palette stash, ga dan naar de volgende pagina…

Op de afbeelding bovenaan dit artikel zie je dat ik een behoorlijke stapel met (stoffige) palettes heb. Ik heb eigenlijk van budget tot de wat duurdere merken in mijn bezit. Mijn favo palette merken zijn toch wel: Sleek, Too Faced en uiteraard Urban Decay! Ik ben trouwens gek op oogschaduwpalettes, lip en blush palettes daarentegen stukken minder en die heb ik dan ook niet.

Dit zijn mijn Sleek palettes, van links naar rechts ‘Chaos’ & ‘Oh So Special’.

Nog meer Sleek palettes, de ‘Au Naturel’, ‘Mediterranean’ & ‘Original’…

Al heel lang in bezit, namelijk de hele bekende 88 palettes die hoogstwaarschijnlijk een hoop bloggers in hun stash hebben zitten. Je ziet van boven naar beneden de: 88 Shimmer Palette, 88 Metal Mania Palette en 88 Warm Palette. Heel slecht, maar deze palettes gebruik ik eigenlijk nooit….

Iets minder bekend maar dit zijn de 15 shimmer palettes, deze heb ik in Cool en Warm en zijn beide hele fijne palettes!

Dit is een Coastal Scents palette met voornamelijk roze kleurtjes. Deze gebruik ik weinig maar ik zie eigenlijk best veel mooie kleuren die ik ook heel goed zou kunnen gebruiken als blushes. Dit palette heb ik zojuist tussen mijn blushes gelegd.

Ook een prachtig palette, namelijk een Inglot Freedom System palette. Deze kleuren heb ik zelf samengesteld en ik maak er regelmatig bruine ooglooks mee.

Dan een palette die ik ook veelvuldig gebruik, namelijk de Too faced Naked Eye palette. Een erg mooie palette en je ziet heel duidelijk wat mijn favo kleurtje is…

Ten slotte nog twee palettes waar ik onwijs blij mee ben, namelijk de Urban Decay Naked 1 & 2 palette. Vrij prijzige palettes maar wat mij betreft het geld zeker waard (vooral als je van bruine oogschaduw kleuren houdt).

 

 

 

 

Dit vind je vast ook leuk...

17 Comments on Een kijkje in mijn stash: Mijn palettes!

 1. Lotte
  11 juli 2012 at 16:06 (8 jaar ago)

  Erg leuk om te zien! Mijn lijstje van de palletes die ik nog wil:
  15 shimmer warm pallet
  Sleek Chaos, Oh so Special en Oh natural
  Urban Decay Naked 2
  Too Faced Natural Eye pallet

  Dat word nog even doorsparen dus! :P

  Beantwoorden
 2. femketje
  11 juli 2012 at 16:07 (8 jaar ago)

  die 88 palettes staan nog steeds op mijn wishlist :D heb zelf wel twee 120 palettes :3 maar die zijn soms toch net iets te groot om mee te werken!

  Beantwoorden
 3. emma
  11 juli 2012 at 16:15 (8 jaar ago)

  superleuk om te zien! Ik heb alleen een sleek palette, maar de aankoop ervan heeft er wel voor gezorgd dat ik nog veul meer wil :)

  Beantwoorden
 4. Cynthiiaa
  11 juli 2012 at 16:50 (8 jaar ago)

  Ik ging meteen op zoek naar de pans, maar je hebt er nog niet zoveel geraakt, totdat ik de Too Faced palette zag, haha wauw! Leuk om te zien wat je favoriete kleurtjes zijn. ^^ Prachtige palettes ook om te zien!

  Beantwoorden
 5. Lie
  11 juli 2012 at 17:34 (8 jaar ago)

  Ik heb 3 palettes, waaronder de Sleek oh so special. Ik gebruik mijn mono’s bijna helemaal niet meer, ik ga nog meer palettes kopen. De urban decay lijkt me wel wat, alleen ik moet nog over de prijs heen komen… :-(

  Beantwoorden
 6. Deborah
  11 juli 2012 at 17:54 (8 jaar ago)

  Prachtige palettes heb je! De Naked2 staat nog steeds op mijn wishlist :)

  Beantwoorden
 7. Esmay
  11 juli 2012 at 18:06 (8 jaar ago)

  Woeh, ik snap dat dat een van je favoriete stukjes is in je stash :D!

  Beantwoorden
 8. Lindy
  11 juli 2012 at 20:21 (8 jaar ago)

  Mooi hoor! De natuurtinten vind ik erg mooi.

  Liefs

  Beantwoorden
 9. Amanda
  11 juli 2012 at 20:36 (8 jaar ago)

  Oeh, Sleek ik ben ook dol op hun paletten! Heb er zelf ondertussen dan ook al 7. Zijn zulke fijne paletten, met kwalitatief goede oogschaduws.

  Beantwoorden
 10. marleen
  13 juli 2012 at 23:04 (8 jaar ago)

  prachtige palettes! Jaloeers! Misschien een tip om toch even je palettes vingervlek vrij te maken voordat je ze op de foto zet (1e foto)..
  xxliefs

  Beantwoorden
 11. kelsey
  7 november 2012 at 22:31 (7 jaar ago)

  ik vind die 88 paleten echt geweldig ik heb er een keer een gebruikt bij een vriedin ik heb hem zelf nog niet maar ze komen wel op mijn verlang lijstje dit jaar
  Kelsey

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *