Alweer twee weken geleden dat ik jullie ‘een kijkje gaf in mijn leven’ en vandaag heb ik voor jullie weer een nieuwe. Ik heb de afgelopen weken weer foto’s gemaakt en deze kun je na de klik bekijken, enjoy! (oh en wees gewaarschuwd, er zijn veel eetfoto’s dit keer)

Twee weken terug was Puck ineens weggelopen omdat wij hem eventjes waren ‘vergeten’ omdat we druk bezig waren met het uitladen van de douchecabine. Inmiddels waren wij naar binnen gegaan en omdat hij ons niet kon zien was hij ons waarschijnlijk aan het zoeken of had hij gewoon zin in een avontuurtje. Gelukkig kwam ik er heel snel achter dat Puck niet binnen was en binnen drie minuten hadden we hem weer terug gevonden ongeveer 100 meter verder op. Ik was super erg geschrokken en was zo blij dat er niets met hem was gebeurd. Deze foto is gemaakt na het wegloopincident en blijkbaar was hij heel moe geworden…

Mooie roze nagels, volgens mij is dit een lakje van Rimmel met een glanzende topcoat eroverheen.

Omdat we zijn verhuisd hadden wij paar weken terug een fles champage met de post gekregen van mijn zus en zwager. Ik drink eigenlijk nooit alcohol maar ik dacht een glaasje kan natuurlijk geen kwaad, het was een lekker glaasje champagne!

Oranje horloge die ik stiekem wel heel erg leuk vind. Leuk feitje, het horloge is van mijn vriend…

Zagen jullie in mijn vorige ‘Een kijkje in mijn leven’ geïmproviseerde ‘gordijnen’, nu hangen er echte gordijnen en dat is toch wel heel fijn. Deze foto maakte ik vanuit mijn bed want afgelopen weekjes was ik af en toe ziek/paniekerig etc. en heb ik veel tijd doorgebracht op bed…

Eindelijk weer een video. Mijn video bewerkte ik in Windows Movie Maker en ik moest echt eventjes wennen aan dit programma waar ik voorheen altijd mijn video’s mee bewerkte.

Hele lekkere chocolade van Milka!

Dit is ‘Pieter’ mijn knuffel die ik al heb vanaf mijn 2e en hij is al 24 jaar oud. Hij is helemaal verslapen en ziet er eigenlijk niet meer uit maar toch heeft hij een emotionele waarde. Puck was vorige week op ‘boevenpad’ en had hem helemaal uit elkaar getrokken en de vulling van Pieter lag door de hele slaapkamer verspreid. Dit weekend was ik bij mijn ouders en toen heeft mijn moeder hem weer eventjes gemaakt en hij ziet er na de make-over toch wel weer netjes uit (helaas heb ik hier geen foto van)…

Dit vind ik zo ontzettend lekker, maar ook best ongezond…

Ook dit is heel erg lekker, een ciabatta met pesto, mozzarella, zongedroogde tomaten en rucola.

Helaas kan onze televisie niet meer gemaakt worden en we krijgen nu een geldbedrag terug en we moeten dus een nieuwe tv kopen. Afgelopen week hadden we toch zin om een film te kijken en daarom deden we dat met de beamer, onze eigen thuisbioscoop.

Zelf pizza gemaakt, zo ontzettend lekker!

In de keuken hebben wij kruidenplantjes staan en dit moet basilicum worden, nog wel paar weekjes geduld hebben…

Laatst was ik mijn video aan het uploaden en dit ging zo ontzettend traag, heel vervelend…

Hmmm, lekkere salade (tomaat, feta, olijven, komkommer en rucola) met opgebakken krieltjes.

Een lieve foto van mijn lieve hondje!

Vorige week donderdag was het eindelijk lekker weer en ’s avonds gingen we lekker buiten zitten. Een tuin hebben, heb ik toch wel heel erg gemist.

Deze foto maakte ik gisteren bij mijn ouders, Puck in de Z3. Mijn ouders hebben deze speelgoedauto, die ook echt kan rijden, gekocht voor mijn neefje en nichtje. Maar omdat Puck ook een soort van kleinkind is (ghehe) moest hij er natuurlijk ook even in…

En ten slotte nog een mooie foto van de tuin van mijn ouders. Zij hebben een super mooie maar ook vrij grote tuin en ik zou er niet aan moeten denken om dat allemaal bij te moeten houden maar het is er wel heerlijk vertoeven…

De meeste foto’s heb ik trouwens gemaakt met Instagram en je kunt mij nu ook volgen en mijn gebruikersnaam is: WeAreFashion_nl. Dit was ‘een kijkje in mijn leven’ voor deze keer en ik hoop dat jullie hebben genoten, tot de volgende keer!