Een kijkje in mijn leven #9

Alweer twee weken geleden dat ik jullie ‘een kijkje gaf in mijn leven’ en vandaag heb ik voor jullie weer een nieuwe. Ik heb de afgelopen weken weer foto’s gemaakt en deze kun je na de klik bekijken, enjoy! (oh en wees gewaarschuwd, er zijn veel eetfoto’s dit keer)

Twee weken terug was Puck ineens weggelopen omdat wij hem eventjes waren ‘vergeten’ omdat we druk bezig waren met het uitladen van de douchecabine. Inmiddels waren wij naar binnen gegaan en omdat hij ons niet kon zien was hij ons waarschijnlijk aan het zoeken of had hij gewoon zin in een avontuurtje. Gelukkig kwam ik er heel snel achter dat Puck niet binnen was en binnen drie minuten hadden we hem weer terug gevonden ongeveer 100 meter verder op. Ik was super erg geschrokken en was zo blij dat er niets met hem was gebeurd. Deze foto is gemaakt na het wegloopincident en blijkbaar was hij heel moe geworden…

Mooie roze nagels, volgens mij is dit een lakje van Rimmel met een glanzende topcoat eroverheen.

Omdat we zijn verhuisd hadden wij paar weken terug een fles champage met de post gekregen van mijn zus en zwager. Ik drink eigenlijk nooit alcohol maar ik dacht een glaasje kan natuurlijk geen kwaad, het was een lekker glaasje champagne!

Oranje horloge die ik stiekem wel heel erg leuk vind. Leuk feitje, het horloge is van mijn vriend…

Zagen jullie in mijn vorige ‘Een kijkje in mijn leven’ geïmproviseerde ‘gordijnen’, nu hangen er echte gordijnen en dat is toch wel heel fijn. Deze foto maakte ik vanuit mijn bed want afgelopen weekjes was ik af en toe ziek/paniekerig etc. en heb ik veel tijd doorgebracht op bed…

Eindelijk weer een video. Mijn video bewerkte ik in Windows Movie Maker en ik moest echt eventjes wennen aan dit programma waar ik voorheen altijd mijn video’s mee bewerkte.

Hele lekkere chocolade van Milka!

Dit is ‘Pieter’ mijn knuffel die ik al heb vanaf mijn 2e en hij is al 24 jaar oud. Hij is helemaal verslapen en ziet er eigenlijk niet meer uit maar toch heeft hij een emotionele waarde. Puck was vorige week op ‘boevenpad’ en had hem helemaal uit elkaar getrokken en de vulling van Pieter lag door de hele slaapkamer verspreid. Dit weekend was ik bij mijn ouders en toen heeft mijn moeder hem weer eventjes gemaakt en hij ziet er na de make-over toch wel weer netjes uit (helaas heb ik hier geen foto van)…

Dit vind ik zo ontzettend lekker, maar ook best ongezond…

Ook dit is heel erg lekker, een ciabatta met pesto, mozzarella, zongedroogde tomaten en rucola.

Helaas kan onze televisie niet meer gemaakt worden en we krijgen nu een geldbedrag terug en we moeten dus een nieuwe tv kopen. Afgelopen week hadden we toch zin om een film te kijken en daarom deden we dat met de beamer, onze eigen thuisbioscoop.

Zelf pizza gemaakt, zo ontzettend lekker!

In de keuken hebben wij kruidenplantjes staan en dit moet basilicum worden, nog wel paar weekjes geduld hebben…

Laatst was ik mijn video aan het uploaden en dit ging zo ontzettend traag, heel vervelend…

Hmmm, lekkere salade (tomaat, feta, olijven, komkommer en rucola) met opgebakken krieltjes.

Een lieve foto van mijn lieve hondje!

Vorige week donderdag was het eindelijk lekker weer en ’s avonds gingen we lekker buiten zitten. Een tuin hebben, heb ik toch wel heel erg gemist.

Deze foto maakte ik gisteren bij mijn ouders, Puck in de Z3. Mijn ouders hebben deze speelgoedauto, die ook echt kan rijden, gekocht voor mijn neefje en nichtje. Maar omdat Puck ook een soort van kleinkind is (ghehe) moest hij er natuurlijk ook even in…

En ten slotte nog een mooie foto van de tuin van mijn ouders. Zij hebben een super mooie maar ook vrij grote tuin en ik zou er niet aan moeten denken om dat allemaal bij te moeten houden maar het is er wel heerlijk vertoeven…

De meeste foto’s heb ik trouwens gemaakt met Instagram en je kunt mij nu ook volgen en mijn gebruikersnaam is: WeAreFashion_nl. Dit was ‘een kijkje in mijn leven’ voor deze keer en ik hoop dat jullie hebben genoten, tot de volgende keer!

110 Comments on Een kijkje in mijn leven #9

 1. Desirée
  2 juli 2012 at 10:33 (10 jaar ago)

  Leuk om te zien! Wat een schattig boevig hondje hebben jullie toch ^^

 2. Je zus
  2 juli 2012 at 10:49 (10 jaar ago)

  Wahahaha… die foto van Pieter, sorry zusje, moest er wel even om lachen… Ik heb Pieter echt in geen jaren meer gezien, maar hij is amper veranderd. Hip bandje om zijn hoofd overigens… Kus, je zus.

  • Sanne van Huis
   2 juli 2012 at 10:54 (10 jaar ago)

   Haha stiekem moest ik ook wel lachen hoor en dat bandje had hij om omdat anders zijn hoofd uit elkaar zou vallen ;).x

 3. Charile
  2 juli 2012 at 10:53 (10 jaar ago)

  Leuke foto’s allemaal!

 4. Samantha
  2 juli 2012 at 10:57 (10 jaar ago)

  Erg leuk om te zien. Ik krijg stiekem toch wel een beetje trek van al die eet foto’s. 🙂

 5. Amanda
  2 juli 2012 at 10:58 (10 jaar ago)

  Leuk om te zien 🙂

 6. Tedje
  2 juli 2012 at 11:27 (10 jaar ago)

  Leuk om te zien zeg 🙂 Je hondje is lieeeef

 7. lisanneleeft
  2 juli 2012 at 11:37 (10 jaar ago)

  Mooi tuin hebben je ouders, ook echt super netjes en strak!

 8. Delphine
  2 juli 2012 at 11:37 (10 jaar ago)

  Superschattig hondje, ik zou er ook niet goed van zijn moest mijn hondje weglopen. Gelukkig vond je hem snel terug!

 9. Femke
  2 juli 2012 at 11:51 (10 jaar ago)

  Leuke foto’s weer! En ik blijf Puck steeds zooo schattig vinden!:)

 10. Vera
  2 juli 2012 at 12:32 (10 jaar ago)

  Leuk om te zien en lezen 🙂

 11. Cherel
  2 juli 2012 at 12:34 (10 jaar ago)

  Leuke foto’s! Krijg wel een beetje honger.. 😉

 12. Danielle
  2 juli 2012 at 12:44 (10 jaar ago)

  Hele leuke foto’s! 🙂

 13. MySuperSweetLife
  2 juli 2012 at 13:33 (10 jaar ago)

  Vind ik altijd zo schattig he! Dat mensen hun knuffel van vroeger bewaren!
  Mooie roze nagellak en leuke foto`s!
  Liefs

 14. Mirjam
  2 juli 2012 at 13:44 (10 jaar ago)

  Leuke foto’s! En wat een geweldig hondje heb je toch..

 15. Myrthe
  2 juli 2012 at 14:50 (10 jaar ago)

  Leuk artikeltje! En mooie tuin zeg!!

 16. daydreamers
  2 juli 2012 at 15:11 (10 jaar ago)

  Ik ben echt verliefd op je hondje (l)
  liefs,

 17. Esmay
  2 juli 2012 at 15:45 (10 jaar ago)

  Leuk om te zien! Lekkere dingen heb je gegeten ^^

 18. Bettie
  2 juli 2012 at 18:00 (10 jaar ago)

  Leuke foto’s en wat een mooie tuin!

 19. Diana
  2 juli 2012 at 18:32 (10 jaar ago)

  Hahah puck in die auto!

 20. Cynthiiaa
  2 juli 2012 at 20:00 (10 jaar ago)

  Prachtige pictures! Puck is echt een boefje soms. :’) Gelukkig is je knuffel weer gemaakt, volgnes mij heeft iedereen wel zoiets van vroeger. 😀 De rimmellak is echt heftig, I LIKE IT! Helemaal voor in de zomer.

 21. Mariel
  2 juli 2012 at 20:04 (10 jaar ago)

  Leuke foto’s!

 22. Jana
  2 juli 2012 at 20:35 (10 jaar ago)

  Leuke foto’s 😀 x

 23. Esther - Blosh Time
  2 juli 2012 at 22:18 (10 jaar ago)

  Hahaha wat een geweldige foto’s van je hond in die auto! Met z’n pootjes zo op het stuur.

 24. Lindy
  3 juli 2012 at 19:15 (10 jaar ago)

  Je ouders hebben een prachtige tuin!

 25. Mariska
  3 juli 2012 at 22:09 (10 jaar ago)

  Leuke foto’s! En wat een prachtige tuin hebben jouw ouders!

 26. Janneke
  3 juli 2012 at 22:12 (10 jaar ago)

  Leuke foto’s!

 27. femke
  6 november 2013 at 22:53 (9 jaar ago)

  hoi ,ik las dat je nog een oude knuffel hebt. je noemt hem pieter. ben je bereid om hem uit te lenen voor een foto reportage!?