Adidas Shower Gel For Women!

Een fijne douchegel vind ik best wel heel erg belangrijk, vooral omdat douchen voor mij een momentje voor mezelf is. Even lekker ontspannen, genieten en mijn hoofd leegmaken. Al een behoorlijke tijd geleden kreeg ik vier douchegels opgestuurd, de Adidas Shower Gel For Women. De afgelopen maanden heb ik ze uitgebreid getest en vandaag vertel ik jullie wat ik van de douchegels vind…

Allereerst de verpakkingen. Ze zien er vrij gewoontjes uit en hebben echt een ‘douchgel uitstraling’, helemaal prima! Aan de bovenkant van de fles zit een klein gaatje waardoor je de douchegel gemakkelijk kunt doseren. In een fles zit 250 ml en je kunt hier een behoorlijke tijd mee vooruit omdat je ook niet zo heel erg veel nodig hebt.

Alle douchegels bevatten ‘SLS’ en dit zorgt er voor dat de douchegels flink schuimen. Zelf heb ik hier helemaal geen problemen mee en het geeft mij juist wel een schoon gevoel. Na het douchen ruik ik super fris en mijn huid voelt wel een klein beetje trekkerig aan maar dat heb ik bijna na elke douchesessie.

Dit is de ‘Adidas For Women Protect’, een speciale douchegel voor de droge huid. Uiteraard heb ik even de ingrediënten vergeleken met de andere douchegels en ook in deze zit ‘SLS’ maar er zit bijvoorbeeld ook ‘droge melk poeder’ in wat o.a. voor het verzorgende effect zorgt. Omdat ik een droge huid heb is deze douchegel perfect voor mij. En inderdaad na het douchen heb ik een minder trekkerig gevoel dan normaal gesproken, dus dat is heel fijn! Op zich een fijne douchegel alleen de geur vind ik ietsjes minder maar dat is uiteraard persoonlijk!

Dan de ‘Adidas For Women Fresh’, een heerlijke frisse douchegel die lekker fris ruikt en aanvoelt. Deze douchegel vind ik qua geur heerlijk, waarschijnlijk omdat ik ook hou van frisse geurtjes. Deze douchegel is heel fijn om te gebruiken tijdens warme dagen, je koelt er echt een beetje van af.

Als iemand soms wat relaxtijd nodig heeft dan ben ik het wel, gelukkig kan dat met de ‘Adidas For Women Relax’. Deze douchegel ruikt heel erg naar bloemetjes en normaal gesproken hou ik helemaal niet zo van bloemengeuren. Toch kan ik deze wel waarderen. De geur is vrij zoetig, bloemig en omdat er ‘Relax’ op de verpakking staat verwacht je misschien dat er lavendel aan toegevoegd is maar dat ruik ik niet en vind ik ook niet terug tussen de ingrediënten. Een fijne douchegel die ik niet per se extra relaxend vind dan de andere douchegels maar daarom is die zeker niet minder lekker.

Dan ten slotte de ‘Adidas For Women Happy’ wat tevens mijn favoriet is en dat heeft te maken met een douchegel van vroeger. Als klein meisje had ik namelijk een ‘Jip & Janneke’ douchegel die gewoon bijna dezelfde geur had als deze, echt heerlijk! De geur is lekker fris, zoet, fruitig en ik word er inderdaad helemaal blij van!

De Adidas For Women is nu te verkrijgen bij Kruidvat en kost  €2,99 per stuk.