Tip: Actiekrant.nl

Wij zijn Nederlanders en waar houden Hollanders vaak van, inderdaad koopjes! Waarom meer betalen als je ook kortingen kunt krijgen? Sinds kort is er een hele handige website: Actiekrant.nl waar je allerlei acties en kortingen kunt vinden van heel veel verschillende winkels, maar ook van horeca gelegenheden en recreatie. Heel handig zo’n verzamelsite want zo zie je meteen in een oogopslag van welke kortingen jij kunt profiteren…

De site is lekker overzichtelijk en handig in gebruik. Zo kun je je woonplaats selecteren en weet je meteen welke acties en kortingen bij jouw in de buurt zijn. Zie je een toffe actie dan kun je heel gemakkelijk een bon uitprinten en meenemen naar de desbetreffende winkel. Dit alles is gewoon helemaal gratis en zo profiteer je van leuke kortingen.

Actiekrant.nl heeft ook nog iets anders leuks, namelijk Dagdeals. Hier vind je elke dag andere aanbiedingen die maar voor een korte tijd geldt, dus je moet er snel bij zijn. Het is leuk om elke dag een kijkje te nemen want wie weet zit er iets tofs tussen! Oh en wat ik ook nog wel handig vind is dat je heel gemakkelijk per stad kunt kijken wanneer er koopzondag is, altijd handig!

Benieuwd geworden naar de site en de acties, neem dan een kijkje op Actiekrant.nl.