Tag: Let’s Get Very Personal!

Vandaag weer een keertje een tag op mijn blog waarin je mij nog wat beter leert kennen. Het is alweer een tijd geleden dat ik een tag plaatste en ik vind het ook altijd leuk om te lezen bij anderen. De ‘Let’s get very personal’ tag is ook wel heel erg leuk, ik kreeg echt het gevoel dat ik weer zo’n lijst van CU2 aan het invullen was. Lees snel verder…

Dit wordt heel persoonlijk! Ben je er klaar voor?

Jep, helemaal!

Wanneer is de laatste keer dat je echt gebroken was? (emotioneel)

Een paar weekjes geleden omdat ik min of meer had besloten om mij te laten opnemen vanwege mijn paniekaanvallen/straatvrees. Uiteindelijk heb ik toch gekozen om dagbehandeling hier in Groningen te gaan doen zodat ik in de avond gewoon weer lekker thuis kan zijn. Dit begint ongeveer over een maand en ook al zie ik er tegen op, ik heb er ook ‘zin’ in…

Heb je ergens zin in op dit moment? (eten)

Nee, ik heb net een pistolet op 🙂

Zou je liever tien kinderen hebben of geen kinderen?

Dan liever geen, ook al hou ik super veel van kinderen maar 10 is mij net te veel. Dan maar een boerderij vol met gezellige dieren.

Wat hoor je op het moment van schrijven?

Het getik van de stratenmakers voor mijn huis…

Staat je bed tegen meer dan een muur aan?

Nee

Waar denk je op dit moment aan?

Aan mijn to do list. Morgen komen mijn ‘schoonouders’ op visite en ik ben mij aan het bedenken wat wij allemaal nog moeten doen voordat ze komen.

Sta jij altijd klaar voor je vrienden?

Ja, dat probeer ik in ieder geval wel.

Wie is de laatste persoon die jou heeft zien huilen?

Mijn vriend.

Wat doe jij altijd als je nerveus bent?

Ik ga dan hyperventileren, dus heel snel ademen en compleet panieken en heel hard in een zakje blazen. Dan ben ik trouwens wel heel nerveus als ik iets minder zenuwachtig ben word ik gewoon een beetje onrustig en kan ik absoluut niet eten.

Wees eerlijk, vind jij mensen in het algemeen leuk?

Ja, ik vind mensen over het algemeen heel erg leuk. Ik heb natuurlijk de opleiding voor verpleegkunde gedaan en dan is het toch wel een must dat je het goed kan vinden met heel veel verschillende soorten mensen. Ik zie mijzelf wel als een sociaal mens alleen heb ik de laatste tijd er wel ietsjes meer moeite mee maar dat komt door mijn ‘ziekte’ dat ik het een beetje ben afgeleerd.

Is er iemand die jou volledig begrijpt?

Nee maar ik begrijp mezelf soms amper dus dan vind ik het ook niet zo gek. Mensen die mij wel heel goed kennen zijn uiteraard mijn vriend en moeder.

Heb je op dit moment een reden om te lachen?

Ja, want Puck zit bij mij op schoot!

Heeft iemand jou wel eens verteld dat die persoon jou voor geen goud kwijt wil?

Ja!

Zou je gelukkiger zijn als het leven een “rewind”-knop zou hebben?

Ja ik denk het wel en dan eigenlijk maar voor een situatie en dat heeft alles te maken met mijn paniekaanvallen. Kon ik maar drie jaar terug in de tijd dan was ik meteen hulp gaan zoeken en was ik vooral gewoon alles blijven doen want dan was ik lang niet zo ‘ziek ‘ geworden. Voor de rest ben ik super tevreden en happy met mijn leven!

Vertel jij je ouders alles?

Nee niet alles maar ik heb wel een onwijs goede band met mijn ouders.

Zou het jou uitmaken als je vriend zou roken?

Zelf rook ik niet dus ik vind het fijn dat mijn vriend dat ook niet doet. Toch zou ik het ook weer niet uitmaken want mijn vriend heeft genoeg andere leuke eigenschappen maar ik zou hem wel stimuleren te stoppen, ook omdat het veel gezonder is.

Heb je het gevoel dat je binnenkort gekwetst gaat worden door iemand?

Nee

Kan je je herinneren wie je op deze dag, vorig jaar leuk vond?

Ja mijn vriend, over een kleine maand zijn wij alweer vijf jaar saampjes.

Denk je meer aan het verleden, het heden of het hier en nu?

Ik denk toch wel veel aan de toekomst omdat ik mij daar op een of andere manier aan vast probeer te houden, dat het uiteindelijk allemaal hopelijk beter gaat en dat ik weer verder kan met mijn leven. Toch probeer ik ook wel stil te staan bij het hier en nu omdat ik ook gewoon lekker wil genieten van het leven en graag kijk naar de dingen die ik nog wel kan.

Hoeveel uur slaap krijg je gemiddeld per nacht?

Ik denk ongeveer 8 uur en vaak is dat wel voldoende.

Ben jij makkelijk om mee om te gaan?

Lastig te beoordelen, ik kan immers niet voor anderen spreken maar ik denk het wel. Ik ben een sociaal type, ik hou van mensen en als ik je eenmaal wat beter ken dan kom ik helemaal ‘los’.

Haat jij de persoon waarmee je voor het laatst een gesprek hebt gehad?

Nee

Wat heb je voor het laatst gedronken?

Een groene icetea van Lipton, zo lekker!

Welk soort bed heb jij?

Ik heb een tweepersoonsbed

Hou je van de regen of haat je het?

Zolang ik niet buiten hoef te zijn vind ik regen helemaal niet erg, ik vind het zelfs wel gezellig. Helemaal als ik op bed lig vind ik het horen van getik op het raam van de regen heerlijk!

Heb je ooit iets gedaan terwijl je altijd tegen jezelf had gezegd dat je het nooit zou doen? Zo ja, wat is dat?

Regelmatig doe ik dingen waarvan ik denk dat ik ze niet meer kan en elke keer lukt het toch. Neem als voorbeeld mijn tripje naar Bremen twee weken geleden. Bij voorbaat dacht ik altijd dat doe ik wel als ik helemaal beter ben en voor ik het wist stond ik in de Primark en dat ging best oke.

Zien mensen jou als optimist of pessimist?

Eerder als pessimist, omdat ik altijd van het ergste uitga. In het leven sta ik verder wel heel positief maar ik twijfel altijd aan mijn eigen ‘kunnen’.

Met wie heb je als laatste in de auto gezeten, op je familie na?

Met mijn vriend

Wat is de laatste film die je in de bioscoop hebt gezien, en met wie heb je die film gezien?

Weet ik niet helemaal meer zeker, is erg lang geleden, maar volgens mij was het SATC 2.

Ben je een keer gekwetst door iemand waarvan je nooit verwacht had dat die je zou kwetsen?

Ja absoluut maar daar leer je en word je ook weer wijzer van.

Je ouders zijn op vakantie. Zou je een groot feest geven?

Haha, sowieso woon ik al lang niet meer thuis maar ik zou het ook niet doen. Mijn ouders gingen wel eens op vakantie toen ik nog thuis woonde en ik heb nog nooit een feestje gegeven omdat ik ook wel wist dat ze dat niet zouden waarderen.

Heb je spijt van je vorige relatie?

Ja, best wel. We pasten overduidelijk niet bij elkaar maar ook hier heb ik weer wat van geleerd want ik weet in ieder geval heel goed wat ik niet wil in een relatie.

Spendeer je je weekend liever bij een concert of in de discotheek?

Ook al moet ik er nu niet aan denken, inmiddels denk ik dat ik een concert leuker zou vinden.

Heb je het idee dat je vaak voor hetzelfde soort type jongen valt?

Ik ben sowieso niet iemand die op een bepaald type valt, wel val ik vaak op jongens met donker haar en donkere ogen en ze moeten een lieve uitstraling hebben.

Heb je ooit een grapje over iemand gemaakt wat die persoon aan het huilen maakte?

Nee, ik ben altijd iemand die heel voorzichtig met iemand anders zijn gevoelens omgaat. Ik zou nooit iemand opzettelijk willen kwetsen.

Denk je dat je teveel aandacht aan je uiterlijk besteed?

Nee eerder te weinig, haha.

Ben jij snel jaloers?

Toen ik jonger was, was ik wel eens jaloers. Niet zo zeer op mijn vriendinnen ofzo maar meer in relaties. Nu ik zelf ouder ben en ook zelfverzekerder ben, ben ik absoluut niet meer jaloers en daar ben ik blij om want dat geeft veel meer rust.

Heb je de afgelopen week kleding gekocht?

Nee omdat ik twee weken geleden al lekker los was gegaan bij de Primark.

Mis je iemand op dit moment? Zo ja, wie?

Nee

Laatste persoon die jou aan het huilen heeft gemaakt?

Dat was ikzelf, haha.

Maakt de gedachte aan je ex je woedend?

Nee absoluut niet, ik ben ook niet echt een haatdragend persoon.

Wat doe je morgen?

Voornamelijk het huishouden vrees ik, oja en ik krijg een oppashondje :).

Ben jij zo’n persoon die om de haverklap een nieuw vriendje heeft?

Toen ik nog jong was best wel omdat ik niet zo goed ‘alleen’ kan zijn. Inmiddels heb ik al bijna vijf jaar een relatie en we hebben afgesproken om samen oud te worden.

Is er iemand die jij graag zou willen zien op dit moment?

Ja, mijn vriend. Ik mis hem niet maar ik zou het wel gezellig vinden als hij zo thuis zou komen.

Heeft je ex je ooit bedrogen?

Ja maar dat was op mijn 19e en ben ik wel weer overheen gekomen, haha!

Houd je van suikerspinnen?

Nee, niet echt. Ik hou niet van heel zoet en laat een suikerspin dat net wel zijn.

Wie was de laatste persoon waarmee je een serieus gesprek hebt gevoerd?

Mijn vriend.

Ben je ooit tegen iemand aan in slaap gevallen?

Ja ook wel meerdere malen.

Hoe was je week? Geef een cijfer van 1 tot 10.

Een 6, niet een heel goed cijfer maar ik heb al de hele week vreselijke buikpijn dus dat is gewoon niet zo prettig.

Heb je een vriend van het andere geslacht waarmee je goed kan praten?

Ja mijn vriend (of mag dat niet?)…

Wat deed je gisteravond om twaalf uur?

Toen lag ik al lekker op bed te slapen.

Wat is je stemming op dit moment?

Goed, ik voel mij best blij!

Wie was de eerste persoon tegen wie je praatte vandaag?

Mijn vriend en Puck (maar dat is eigenlijk geen persoon ghehe).

Is er de afgelopen maand iets gebeurd wat je heel erg blij maakt?

Ik ben verhuisd naar een super mooi huis en daar was ik heel blij om en nog steeds maakt het mij heel gelukkig.

Met wie was je gisteravond?

Met mijn vriend, beetje saai aan het worden…

Heb je met iemand gepraat tot je in slaap viel gisteren?

Zie antwoord hierboven.

Wie moet beginnen met een kus? Het meisje of de jongen?

Toch wel de jongen…

Heb je plannen voor dit weekend?

Ja vooral veel huishouden doen en ‘klussen’ in het huis, niet heel tof dus!