Sneak Peek: WAF HQ!

Voorlopig zit een video er nog niet in gezien ik nog geen videobewerkingsprogramma heb, daarom heb ik alvast wat foto’s gemaakt van mijn werkkamer. Er komt ook nog wel een roomtour aan maar voorlopig moeten jullie het eventjes doen met wat foto’s. Ik ben in ieder geval super blij met mijn werkkamer en ik zit hier ontzettend graag. Het is echt een ‘Sanne’ kamer. Terwijl de rest van het huis wat stoerder is/wordt, heb ik mijn werkkamer juist lekker ‘girly’ gehouden. Kijk snel verder voor de foto’s…

De bekende malm kast waarin mijn make-up zit staat ook uiteraard in mijn werkkamer. Deze kast heeft in ons vorige huis ongeveer een jaar in onze huiskamer gestaan, puur uit ruimtegebrek, nu heeft de kast een eigen plekje. Bovenop de kast staat een grote spiegel die ik al behoorlijk lang heb. De spiegel is vrij ‘kitsch’ maar stiekem hou ik daar wel van…

Op de kast heb ik een schaal staan met daarop mijn mooiste flesjes parfum en ook mijn kwasten staan hierop. Het is praktisch maar het staat ook nog eens heel gezellig!

Deze kroonluchter is eigenlijk van mijn ouders maar zij hadden deze lamp op zolder liggen dus mocht ik de lamp gebruiken voor mijn werkkamer. Qua stijl past het er natuurlijk super bij en het geeft ook nog eens lekker veel licht.

Kroonluchter van onderen…

Op mijn wand heb ik een hartvormig prikbord gemaakt (gemaakt van een stuk ondervloer). Hier heb ik allerlei zomerse plaatjes ‘geprikt’ voor de nodige inspiratie! Zoals je kunt zien is die nog wel een beetje kaal dus er moeten nog wat plaatjes bij…

En dit is mijn werkplek! Ik ben helemaal verliefd op mijn bureau (Ikea). Mijn werkplek is vrij strak maar ik vind dat juist een mooi contrast met de wat minder strakke vormen en voorwerpen in mijn kamer. In mijn vakjes heb ik verschillende dingen staan zoals: Persmappen, doosjes met allerlei kabels, mijn review mand en in de onderste vakjes heb ik mijn leesboeken.

Mijn kitscherige kopjes die ik heel erg leuk vind, misschien dat ik hier nog een keertje kaarsjes in ga maken.

Op de kast heb ik een stapel roze boeken die natuurlijk perfect passen bij de sfeer van de kamer

Op mijn stoel heb ik een mooie ronde kleurige kussen zodat ik lekker kan zitten. De stoel lijkt misschien niet heel comfortabel maar dat is die eigenlijk wel en ik heb juist het idee dat die ontzettend goed is voor mijn rug!

Zo, nu hebben jullie alvast een groot gedeelte van mijn werkkamer gezien. Er komt dus ook nog een roomtour aan waarin ik ook laat zien wat er zoal in de lades, dozen en manden zit. Ik ben super benieuwd wat jullie van mijn werkkamer vinden?

21 Comments on Sneak Peek: WAF HQ!

 1. Tarlan Z..
  18 juni 2012 at 10:24 (8 jaar ago)

  Het is leuk geworden! Lekker wit, maakt het ook rustig!

  Beantwoorden
 2. Esther - Blosh Time
  18 juni 2012 at 10:44 (8 jaar ago)

  Ziet er superleuk uit Sanne! Ik zou willen dat we zo’n groot huis hadden dat ik een eigen werkkamer had…

  Beantwoorden
 3. Chantal
  18 juni 2012 at 10:47 (8 jaar ago)

  Wat een ontzettend gezellig werkkamertje! Leuk!

  Beantwoorden
 4. Mirjam
  18 juni 2012 at 11:48 (8 jaar ago)

  Erg leuk! Gezellig, maar toch rustig. Daar kun je vast fijn werken en hopelijk ook een beetje ontspannen! ;)

  Beantwoorden
 5. Femke
  18 juni 2012 at 12:25 (8 jaar ago)

  Wauw, ziet er echt heel erg leuk uit!

  Beantwoorden
 6. Marieke
  18 juni 2012 at 13:10 (8 jaar ago)

  Wat een heerlijke werkplek! Ik hou wel van die stijl :)

  Beantwoorden
 7. Fleur
  18 juni 2012 at 15:32 (8 jaar ago)

  Mooie rustige uitstraling en lekker licht. Daar kun je vast heerlijk in werken =)

  Beantwoorden
 8. Trasure
  18 juni 2012 at 15:48 (8 jaar ago)

  Leuk! Ik heb dat bureau ook, alleen dan met een kast van 4×4 vakjes. Zó handig!

  Beantwoorden
 9. Janneke
  18 juni 2012 at 17:20 (8 jaar ago)

  Superleuk!

  Beantwoorden
 10. Cynthiiaa
  18 juni 2012 at 17:33 (8 jaar ago)

  Wauw, mooie plek om te werken joh! Heel rustgevend, maar ook netjes en strak. I like that, vooral je bureau. :) Het inspiratiebord blijft wel het mooist hoor, vind het altijd leuk om die van anderen te bekijken. :p

  Beantwoorden
 11. Femke
  18 juni 2012 at 19:37 (8 jaar ago)

  Prachtig! Ik vind dit echt een heel leuk stijltje, strak maar wel met een soort ‘authentieke’ romantische details. (:

  Beantwoorden
 12. Maaike
  18 juni 2012 at 21:55 (8 jaar ago)

  ziet er leuk uit! ben benieuwd hoe de rest eruit ziet.

  Beantwoorden
 13. Ruth
  18 juni 2012 at 23:57 (8 jaar ago)

  Ziet er heel leuk uit, echt een Sanne-kamer qua stijl :-) Ik ben echt verliefd op je expedit-bureau!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *