Een kijkje in mijn leven #8

Alweer ruim twee weken kregen jullie een kijkje in mijn leven en inmiddels heb ik weer heel wat foto’s gemaakt. Ik heb genoeg meegemaakt de afgelopen tijd en dit heb ik uiteraard vastgelegd zodat jullie lekker kunnen gluren in mijn leven…

Drie weken geleden alweer ontvingen wij de sleutel van ons nieuwe stulpje. In drie dagen tijd moesten wij zo’n 120 m2 laminaat leggen, gelukkig hadden we hulptroepen. Omdat het een behoorlijke klus was heb ik ook flink geholpen en ik kan nu oprecht zeggen dat ik laminaat heb gelegd. Elke keer als ik door de huiskamer loop, ben ik toch wel een beetje trots!

Mijn video waarin ik een t-shirt bedruk met transferpapier is inmiddels alweer 50.000 keer bekeken en ik vind dat toch best wel heel erg leuk! Het is trouwens mijn meest populaire filmpje op Youtube…

Nadat we zijn verhuisd, lekker filmpje kijken in de chaos. Onze tv is stuk (is nu weg ter reperatie), dan maar een film kijken op een computerscherm maar na een half uurtje vielen onze ogen dicht en zijn we maar naar bed gegaan…

Laatste keer in ons huis aan de Folkingestraat. Uiteraard moesten we het schoon achterlaten dus op een donderdagochtend hebben wij nog eventjes flink de handen uit de mouwen gestoken.

Een kroonluchter, deze hangt in mijn werkkamer waar jullie binnenkort een roomtour van krijgen te zien.

Lekker aan het werk in mijn nieuwe werkkamer…

Een hartvormig ‘prikbord’ in mijn werkkamer die ik vol heb geprikt met allemaal leuke kleurrijke plaatjes voor de nodige inspiratie!

Lieve eendjes in onze straat die ons regelmatig met een bezoekje komen verrassen!

Er staat een pot met lekkere snoepjes op mijn bureau en je begrijpt dat deze alweer bijna leeg is. Ik ben helemaal niet zo’n snoepkont maar een pot vol met snoepjes binnen handbereik is toch wel heel verleidelijk…

Ik vind de persmappen van NYC er altijd zo leuk uit zien :).

Een notitieboekje van Hello Kitty die ik helemaal vol schrijf met ideeën, to do lists en andere blog gerelateerde dingetjes.

Leuke zomerse make-up producten!

Bloemetjes gekregen van mijn vriendje voor op mijn bureau. Volgens mij ben ik jullie wel heel erg nieuwsgierig aan het maken met al deze foto’s van mijn WAF werkkamer, haha.

Wauw, mooie Rimmel lakjes!

Dit is zo lekker, Pilav! Dit is een Turks gerecht en lijkt op rijst maar is veel en veel lekkerder. Vaak eten wij dit naast kip uit de oven of een ander turks gerecht zoals ‘scheurbuik’.

Dit is een hele mooie lak van Rimmel waar jullie binnenkort een artikel over kunnen lezen. Erg mooi kleurtje en ik vind de finish ook erg bijzonder!

Lekker gezond aan de meloen…

…Iets minder gezond maar wel heel lekker, cupcakes met M&M’s er doorheen. Echt een aanrader!

Mijn oranje make-up look die ik afgelopen zaterdag had gemaakt. Tja het heeft helaas niet geholpen maar ik heb in ieder geval mijn best gedaan.

Dit is zo lekker, crackers met houmous. Echt mijn favo ontbijt/lunch/tussendoortje. Ook nog eens heel gezond!

Geen internet, geen tv dan maar lekker veel boeken lezen. Aan het einde van de middag schijnt altijd heerlijk de zon naar binnen in ons huis en dan is het heerlijk om een boekje te lezen. Dit is een heel fijn en gemakkelijk ‘wegleesboek’.

Afgelopen maandag ging ik lekker shoppen in Bremen waar wij o.a. een bezoekje brachten aan Primark. Dit was voor mij de eerste keer en het is echt ‘shopheaven’. Ik heb super veel leuke dingen gekocht en binnenkort kunnen jullie hier een shoplog van zien, jeej! Hier waren wij weer op de terugweg en de lucht zag er zo mooi uit dat ik er graag even een foto van wou maken.

De afgelopen twee weken was dit onze raambekleding voor de slaapkamer. Het ziet er niet uit maar wel goed bedacht en geeft gelukkig wat privacy. Sinds gisteren hebben we gordijnen en dat ziet er toch wel stukken mooier en huiselijker uit!

Een van mijn favo blog dingen, photoshoppen. Ik vind het zo ontzettend leuk mooie collages te maken en ik doe dit altijd met erg veel plezier!

Afgelopen woensdag keek ik de voetbalwedstrijd lekker thuis op de iPad. Wij hadden nog geen internet en heel stiekem heb ik via de wifi van de buren toch de wedstrijd kunnen zien, buren bedankt hè! Ik deed dit via de Live Stream van de NOS die heel vaak bleef hangen, vaak op de meest spannende momenten. Het kijken naar deze wedstrijd was dus extra spannend…Gelukkig hebben wij sinds vandaag weer ‘echt’ internet en ik ben zo blij want nu kan eindelijk weer fijn werken aan mijn blog. Vanaf vandaag dus ook gewoon weer doordeweeks twee artikelen per dag en ik hoop heel erg dat ik mijn Primark shoplog video op zondag kan gaan plaatsen…

31 Comments on Een kijkje in mijn leven #8

 1. Desirée
  15 juni 2012 at 15:01 (8 jaar ago)

  Leuk om te zien! Ben benieuwd naar je werkkamer : )

  Beantwoorden
 2. Tedje
  15 juni 2012 at 15:06 (8 jaar ago)

  Heel erg leuk om te zien! Die cakejes met M&M’s lijken me super lekker :)

  Beantwoorden
 3. lisanneleeft
  15 juni 2012 at 15:11 (8 jaar ago)

  Ha, ik heb ook een filmpje dat zo belachelijk veel bekeken is! Vind het bijna eng :p
  Leuke foto’s weer! Krijg nu ook zin om M&M cupcakes te maken! :)

  Beantwoorden
 4. Daantje
  15 juni 2012 at 15:20 (8 jaar ago)

  Leuk om eens te zien! Ben inderdaad benieuwd naar je werkkamer :)

  Beantwoorden
 5. Diane
  15 juni 2012 at 15:36 (8 jaar ago)

  Beetje raar dat je die rijst Pilav noemt, want pilav is eigenlijk kip met perzik in tomatensaus! Dit lijkt meer op risotto ofzo!

  Beantwoorden
 6. Sabine
  15 juni 2012 at 15:46 (8 jaar ago)

  Heel leuk om te zien, leuke foto’s!

  Beantwoorden
 7. Femke
  15 juni 2012 at 15:52 (8 jaar ago)

  Wat leuk om te zien zeg! Hele leuke foto’s weer :D

  Beantwoorden
 8. Marieke
  15 juni 2012 at 15:55 (8 jaar ago)

  Cupcakejes met M&M’s lijken me heerlijk! Dat ga ik ook eens proberen. En wat een leuke kroonluchter. Ik heb precies dezelfde ;) Vind dat ie heel fijn mijn kamer verlicht.

  Beantwoorden
 9. Amanda
  15 juni 2012 at 16:09 (8 jaar ago)

  Ik ben zo benieuwd naar je werkkamer!

  Beantwoorden
 10. Ayelet
  15 juni 2012 at 17:23 (8 jaar ago)

  Ik ga die cupcakes zeker proberen! En wat een mooie nagellak!

  Beantwoorden
 11. Cynthiiaa
  15 juni 2012 at 18:27 (8 jaar ago)

  Wauw, het ziet er nu al heel mooi uit! Ben benieuwd naar je roomtour, kan echt niet wachten. Zo een inspiratiebron aan de muur heb ik ook, I LOVE IT! Alleen heb ik het niet echt aan de muur, maar daar hoort het wel. xD

  Beantwoorden
 12. Lisanne
  15 juni 2012 at 18:35 (8 jaar ago)

  Erg leuk! Ben benieuwd naar de shopvlog en roomtour :)

  Beantwoorden
 13. Emma
  15 juni 2012 at 19:46 (8 jaar ago)

  ik ben benieuwd naar je roomtour, ziet er al heel mooi uit

  Beantwoorden
 14. Esther - Blosh Time
  15 juni 2012 at 21:12 (8 jaar ago)

  Wat een mooi laminaat hebben jullie! Ben benieuwd naar de rest van jullie inrichting en je werkkamer natuurlijk.

  Beantwoorden
 15. Esmay
  15 juni 2012 at 21:58 (8 jaar ago)

  Leuke foto’s Sanne! Mmm, dat eten <3

  Beantwoorden
 16. Anne
  15 juni 2012 at 23:11 (8 jaar ago)

  Hee Sanne Supper leuk artikel!
  3 maanden geleden had ik dat casio horloge gewonnen.. maar ik heb nog steeds niets ontvangen.:( ik ben nu nog weg voor stage maar over 2 weken kom ik thuis! misschien dat je nog een keer kan bellen om toch nog dat horloge op te kunnen sturen! groetjes Anne

  Beantwoorden
 17. Lady L
  15 juni 2012 at 23:23 (8 jaar ago)

  Aaah, op de een of andere manier vind ik je echt schattig. Net zoals de eendjes. Leuk artikel!

  Beantwoorden
 18. Amber
  16 juni 2012 at 11:39 (8 jaar ago)

  Leuk om te ziennn! Ben beniewd naar je Primark aankopen, ga in de vakantie ook voor het eerst! :D

  Beantwoorden
 19. Lies
  16 juni 2012 at 23:44 (8 jaar ago)

  Heel leuk om te zien. Wat heb je een mooie kroonluchter in je werkkamer hangen. Ik ben sowieso helemaal gek op kroonluchters. Krijg ook ineens spontaan zin in meloen als ik het op de foto zie haha.

  Beantwoorden
 20. CreaBeaBlog
  17 juni 2012 at 10:16 (8 jaar ago)

  I love kroonluchters! Ik heb er 3 in huis: een zwarte (toilet), witte met doorzichtige kap eromheen (woonkamer) en eentje met allerlei kleuren (kledingkastkamer). Te leuk!

  Beantwoorden
 21. goedkope jeans
  18 juni 2012 at 08:22 (8 jaar ago)

  Leuk om te ziennn! Ben beniewd naar je Primark aankopen, ga in de vakantie ook voor het eerst!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *