3x Stijlvolle oranje outfits!

Aankomend weekend begint het EK en zaterdagavond speelt Oranje de eerste wedstrijd tegen Denemarken. Ik hou niet echt van voetbal maar zodra Nederland moet spelen vind ik het toch wel heel erg leuk om de heren aan te moedigen en waarschijnlijk velen met mij! Dat aanmoedigen gebeurt vaak in compleet oranje outfits met de meest gekke attributen. Zover ga ik ook weer niet, ik ben meer van ‘less is more’ en de oranje details. Daarom leek het mij wel leuk om drie stijlvolle outfits samen te stellen die nog steeds helemaal EK proof zijn maar misschien wel wat meer ladylike zijn. En mocht oranje er snel uit liggen, oranje is ook een hele hippe kleur deze zomer!

Het oranje elftal aanmoedigen in een sportieve outfit is natuurlijk helemaal leuk! Ik zag op Welikefashion.com super leuke sneaker wedges. Deze schoenen zijn sportief maar ook vrouwelijk door de verborgen sleehak. Deze outfit is lekker casual en uiteraard helemaal geschikt om thuis of misschien in de kroeg voetbal te kijken!

Wil je toch misschien wat netter omdat ‘sportief’ niet helemaal jou ding is? Waarschijnlijk vind je het bovenstaande setje dan wel heel erg leuk. Deze outfit is casual maar door de gouden details toch net wat sjieker en vrouwelijker. Ik ben meestal niet een hele grote fan van witte broeken maar deze met gouden ritjes vind ik stiekem toch best wel heel erg leuk en past ook nog eens heel goed bij de kleur oranje. Dit setje zou ik zo aan doen om de mannen aan te moedigen…

Heb je misschien een feestje of een etentje na of tijdens de wedstrijd, dan vind je de outfit hierboven vast wel heel erg leuk! Een mooie kanten jurkje in een zacht oranje/roze tint en hoge hakken mogen natuurlijk niet ontbreken. De ring en de clutch maken de outfit compleet. Natuurlijk mogen oranje lippen en nagels niet ontbreken.

Nu ben ik heel erg benieuwd of jij ook tijdens de EK voor de buis gaat zitten en hoe jij gekleed gaat?