Wat accessoires kunnen doen!

Accessoires zoals tassen, schoenen en sieraden kunnen een outfit een compleet andere look geven. Omdat te bewijzen heb ik een heel simpel shirtje & short uitgekozen en dit setje steeds gecombineerd met verschillende accessoires. Dit heb ik vijf keer gedaan en zo zie je maar dat je aan ÊÊn simpele outfit steeds een hele andere feeling kunt geven. Benieuwd naar het resultaat, lees snel verder…

Blue it is! Met deze accessoires wordt het nogal eenvoudige en casual setje toch net wat sjieker maar toch past het erbij. Ik ben gegaan voor een mooie statement ketting, hoge hakken voor sexy lange benen en een clutch en mooie bling bling horloge kunnen natuurlijk niet ontbreken!

De accessoires die ik voor deze outfit heb uitgekozen zijn juist wat meer casual en lekker zomers. Dit setje heeft een hele andere stijl dan hierboven maar ook deze accessoires passen er perfect bij. Ik vind vooral de tas en wedges super gaaf en ik vind het een hele geschikte outfit voor een dagje strand of park.

De outfit hierboven zit een beetje tussen netjes en casual in, het is in ieder geval een speelse outfit met knallende kleurtjes. Door de oorbellen en tasje wordt de outfit een beetje netjes maar de zonnebril en sandaaltjes zorgen er juist weer voor dat het niet te netjes wordt.

Hou je wat meer van Bohemian? Dan vind je de outfit hierboven vast helemaal super. Deze outfit vind ik trouwens ook echt perfect voor een dagje festival. Een short kun je hartstikke goed combineren met laarsjes en staat lekker stoer, hoedje op en losse armbandjes om en je bent klaar om te feesten!

Ik heb ook aan de wat sportievere dames gedacht, het setje hierboven is qua accessoires namelijk heel sportief en dat komt vooral door de schoenen, rugtas en sporty horloge. Ook al ben ik niet heel sportief qua stijl (ook niet qua sporten ghehe) maar ik vind de outfit wel heel erg geslaagd!

Dit waren ze en zoals je hebt kunnen zien zijn accessoires heel erg belangrijk en kun je er eindeloos mee combineren. Vind jij het ook zo leuk om met accessoires een totaal andere feeling aan je outfit te geven?

94 Comments on Wat accessoires kunnen doen!

 1. Cynthiiaa
  28 mei 2012 at 01:09 (10 jaar ago)

  True that, accessoires voegen altijd wat toe aan je outfit. 🙂 Het eerste setje vind ik zeer geslaagd, helemaal in combo met de pumps! Maar de gele lak + clutch van het derde setje is toch ook wel mind-blowing! Ik vind het wel leuk om sieraden bij mijn outfit te dragen, het maakt het net wat beter af. 😀

 2. Lie
  28 mei 2012 at 08:01 (10 jaar ago)

  Ja ik ben wel een fan van accessoires, het maakt je outfit af.

 3. charile
  28 mei 2012 at 09:13 (10 jaar ago)

  Wat heb je dat weer leuk samengesteld!

 4. Josephine
  28 mei 2012 at 09:19 (10 jaar ago)

  Ah, setje nummer 1 vind ik heel leuk met alle turquoise kleuren!

 5. Mirjam
  28 mei 2012 at 10:07 (10 jaar ago)

  Inderdaad, accesoires kunnen je look helemaal afmaken. Ik ben er soms alleen een beetje te lui voor, maar een nagellakje en een leuke ketting draag ik graag!

 6. Roos en Laura
  28 mei 2012 at 10:16 (10 jaar ago)

  Heel toffe outfits echt leuk samengesteld!

 7. Esmay
  28 mei 2012 at 10:27 (10 jaar ago)

  Die eerste outfit is liefde!

 8. Myrthe
  28 mei 2012 at 10:53 (10 jaar ago)

  Je hebt helemaal gelijk, accessoires kunnen een outfit zo af maken! Alle setjes zijn super 😀

 9. Vera
  28 mei 2012 at 11:27 (10 jaar ago)

  Ik vind het tweede en het laatste setje erg leuk!

 10. Joyce
  28 mei 2012 at 11:44 (10 jaar ago)

  Wat een leuke items allemaal! Daar komen er een paar van op mijn wishlist!!

 11. Jana R.
  28 mei 2012 at 20:35 (10 jaar ago)

  Leuk dat eerste setje 😀 x

 12. priscella
  29 mei 2012 at 14:54 (10 jaar ago)

  Leuke outfits!!

 13. Britt
  29 mei 2012 at 18:16 (10 jaar ago)

  IK WIL DIE TAS VAN HET ALLER EERSTE PLAATJE!

  Weet jij waar ik die kan kopen??
  Ik vind de setjes trouwens echt heel leuk ook allemaal. Ik denk dat ik de 1ste en de 3e outfit wel even bij elkaar ga scoren… (:

  xxx

 14. Cute as a Cupcake blog
  30 mei 2012 at 14:36 (10 jaar ago)

  Je hebt helemaal gelijk! En wat een mooie collages!

 15. lonneke
  30 mei 2012 at 20:25 (10 jaar ago)

  wauw nummer 1 is zooo leuk!