Wat accessoires kunnen doen!

Accessoires zoals tassen, schoenen en sieraden kunnen een outfit een compleet andere look geven. Omdat te bewijzen heb ik een heel simpel shirtje & short uitgekozen en dit setje steeds gecombineerd met verschillende accessoires. Dit heb ik vijf keer gedaan en zo zie je maar dat je aan één simpele outfit steeds een hele andere feeling kunt geven. Benieuwd naar het resultaat, lees snel verder…

Blue it is! Met deze accessoires wordt het nogal eenvoudige en casual setje toch net wat sjieker maar toch past het erbij. Ik ben gegaan voor een mooie statement ketting, hoge hakken voor sexy lange benen en een clutch en mooie bling bling horloge kunnen natuurlijk niet ontbreken!

De accessoires die ik voor deze outfit heb uitgekozen zijn juist wat meer casual en lekker zomers. Dit setje heeft een hele andere stijl dan hierboven maar ook deze accessoires passen er perfect bij. Ik vind vooral de tas en wedges super gaaf en ik vind het een hele geschikte outfit voor een dagje strand of park.

De outfit hierboven zit een beetje tussen netjes en casual in, het is in ieder geval een speelse outfit met knallende kleurtjes. Door de oorbellen en tasje wordt de outfit een beetje netjes maar de zonnebril en sandaaltjes zorgen er juist weer voor dat het niet te netjes wordt.

Hou je wat meer van Bohemian? Dan vind je de outfit hierboven vast helemaal super. Deze outfit vind ik trouwens ook echt perfect voor een dagje festival. Een short kun je hartstikke goed combineren met laarsjes en staat lekker stoer, hoedje op en losse armbandjes om en je bent klaar om te feesten!

Ik heb ook aan de wat sportievere dames gedacht, het setje hierboven is qua accessoires namelijk heel sportief en dat komt vooral door de schoenen, rugtas en sporty horloge. Ook al ben ik niet heel sportief qua stijl (ook niet qua sporten ghehe) maar ik vind de outfit wel heel erg geslaagd!

Dit waren ze en zoals je hebt kunnen zien zijn accessoires heel erg belangrijk en kun je er eindeloos mee combineren. Vind jij het ook zo leuk om met accessoires een totaal andere feeling aan je outfit te geven?