Teeez City Trip Scandalous Nail Lacquer

Teeez komt deze zomer met een nieuwe collectie genaamd: City Trip’. Deze collectie bestaat uit drie verschillende producten namelijk: Love Triangel Lipstick, Glitter Gossip Lash & Liner en Scandalous Nail Lacquer. Vandaag laat ik alvast de lakjes aan jullie zien. Benieuwd naar de swatches, lees dan even verder…

Eerst zou ik nog even wat meer vertellen over de ‘City Trip’ collectie. De collectie is namelijk geïnspireerd door de populaire serie Gossip Girl, een show wat vooral bestaat uit luxe en glamour.  De collectie bevat elementen van glamour, fun en fashion en daagt jou uit om de ster in je eigen City Trip te zijn…

Er zijn in totaal acht verschillende kleuren ‘Scandalous Nail Lacquer’ en ik heb drie tinten mogen ontvangen. Ook zit er in de nagellak collectie een heel speciaal lakje, namelijk ‘Fireworks’. Dit is een transparant lakje met mooie glittertjes erin die je over elke basislak heen kunt doen voor een super gaaf effect. De ‘Scandalous Nail Lacquer’ zou een goede dekking moeten geven en bevat premium kwaliteit parels die zorgen voor een glossy finish. De lak is sneldrogend, longlasting en zou tot vijf dagen goed moeten blijven zitten. Ook zijn de lakjes allemaal vrij van dibutyl phthalate, toleune en formaldehyde, zeker een groot pluspunt! En wat ook heel fijn is, is dat Teeez niet test op dieren!

Dit is de kleur ‘Big Apple’, inderdaad een appelgroene kleur. Dit vind ik een super fris kleurtje en past natuurlijk perfect bij de zomer. Persoonlijk had ik het lakje met een ‘creamy’ finish mooier gevonden maar qua stijl past deze natuurlijk wel beter bij de ‘City Trip’ collectie. Ik draag hier twee laagjes nagellak en zoals je wel kunt zien waren drie laagjes misschien nog net wat mooier geweest.

Dit is de kleur ‘Red Carpet’ een mooie donkerrode kleur met een echte glamour uitstraling! De kleur vind ik erg mooi alleen zou ik deze kleur niet heel erg snel dragen in de zomer, eerder in de herfst of winter. Hier daag ik twee dunne laagjes en zoals je kunt zien geeft het een hele mooie dekking.

Ten slotte nog het lakje ‘Fireworks’, een transparant lakje met prachtige gekleurde glittertjes erin. Met dit lakje wordt het echt een feestje op je nagels! Ik heb nu het glitterlakje op ‘Red Carpet’ gedaan maar ik denk wanneer je het op een wat frissere basiskleur doet (bijv. geel of groen) dat het er heel zomers uitziet. Ook hier draag ik twee dunne laagjes ‘Fireworks’, een laagje kan eigenlijk ook wel maar ik wou lekker veel glitters.

Het groene lakje heb ik gedragen van zaterdag tot vanmorgen (dinsdag) en het zag er nagenoeg nog perfect uit, het zijn dus zeker long lasting lakjes. Verder vind ik de lakjes ook fijn lakken, de substantie is goed qua ‘dikte’ en het kwastje werkt ook prettig.

De collectie ligt vanaf nu in de winkel en de lakjes kosten per stuk €4,90. Voor verdere info (bijv. verkooppunten) kijk je op Teeez.eu.

Binnenkort kunnen jullie op mijn blog deel 2 van de ‘City Trip’ collectie zien…

139 Comments on Teeez City Trip Scandalous Nail Lacquer

 1. charile
  22 mei 2012 at 15:35 (10 jaar ago)

  Leuke lakjes!

 2. Abbey
  22 mei 2012 at 15:40 (10 jaar ago)

  ik vind het altijd zo leuk als er weer een artikel komt over nagellak!

 3. Martina
  22 mei 2012 at 15:44 (10 jaar ago)

  Mooie kleurtjes! 🙂

 4. Vera
  22 mei 2012 at 15:52 (10 jaar ago)

  Wat een leuke kleurtjes 🙂

 5. Aranka
  22 mei 2012 at 15:58 (10 jaar ago)

  Wat een gave kleurtjes zeg! 🙂

 6. Lotte
  22 mei 2012 at 16:35 (10 jaar ago)

  Mooie lakjes!

 7. Esmay
  22 mei 2012 at 16:39 (10 jaar ago)

  Die glitterlak vind ik geweldig. Ik ben helemaal into glitters lately. <3

 8. Roos en Laura
  22 mei 2012 at 16:58 (10 jaar ago)

  Super leuke kleurtjes!

 9. Louise
  22 mei 2012 at 19:49 (10 jaar ago)

  Die rode nagellak is echt heel heel mooi!

  xx

 10. Jana
  22 mei 2012 at 20:33 (10 jaar ago)

  Heel mooie lakjes 😀 x

 11. Samantha
  22 mei 2012 at 21:10 (10 jaar ago)

  Dit zijn niet helemaal mijn kleurtjes, eigenlijk. Maar ze zien er wel goed uit. 🙂

 12. Cynthiiaa
  22 mei 2012 at 22:01 (10 jaar ago)

  Oeh, I like! Wat een aparte lakjes om te zien, gorgeous trouwens! De groene lak lijkt op de nagellak die ik zelf heb gemaakt met de oogschaduw van de Make Up Store, I love it!

 13. Nannick
  23 mei 2012 at 20:13 (10 jaar ago)

  Die laatste vind ik mooi! (:

 14. Michelle
  29 mei 2012 at 10:51 (10 jaar ago)

  Wat een leuke kleurtjes, vooral the big apple vind ik heel leuk

 15. Dianne
  13 september 2012 at 01:10 (10 jaar ago)

  Hey there! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be okay. I’m absolutely
  enjoying your blog and look forward to new
  posts.