Persoonlijk update!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een persoonlijke update schreef en vandaag leek mij een hele geschikte dag gezien ik een hoop te vertellen heb en ook nog wat huishoudelijke mededelingen heb. Benieuwd, lees dan even verder…

Het zijn nu drukke tijden voor mij en helaas loopt ook niet alles vlekkeloos, ondanks dat voel ik mij wel hartstikke goed en happy! Vandaag hebben wij de sleutel ontvangen van onze nieuwe huis en dat is hartstikke leuk maar ook erg druk, warm en chaotisch. Aankomende maandag gaan we verhuizen en inmiddels is onze oude huis zo goed als ingepakt. Ik ben super blij dat we gaan verhuizen gezien het hier in de Folkinge altijd druk is, ik kan wel wat meer rust gebruiken. Toch ga ik mijn oude huis ook wel weer missen omdat het wel gewoon een super leuk appartement is op een toplocatie. Het nieuwe huis is trouwens compleet kaal opgeleverd en er moet dus nog bijna 120 m2 aan laminaat worden gelegd, nog een hele klus! Verder moet er natuurlijk ook nog schoongemaakt worden, lampen en gordijnen moeten worden opgehangen, meubels moeten in elkaar geschroefd worden etc. etc. zoals je wel kunt lezen hoef ik mij de komende dagen gelukkig niet te vervelen.

Nu even wat huishoudelijke mededelingen. Ik ben op dit moment druk bezig met vooruit aan het werken om jullie toch te voorzien van leuke artikelen maar het kan wel zijn dat er de komende tijd soms één artikel per dag online komt, hopelijk hebben jullie hier begrip voor. Het is namelijk zo dat het internet wat we hadden geregeld fout is gegaan. We hebben nu waarschijnlijk pas rond 31 mei een internetverbinding dus dat zou betekenen dat ik tot de 31e vooruit moeten werken terwijl ik daar niet op had gerekend. Ook mijn MacBook gooit roet in het eten want die heeft het begeven (wat een timing) dus ik heb niet echt een computer om op te werken maar als het goed is krijg ik op 1 juni weer een computer, jeej! Ook kan ik nu even op zondag geen video´s maken gezien ik altijd gebruik maak van iMovie en nog geen andere geschikte video bewerkingsprogramma heb gevonden. Natuurlijk ga ik wel weer video´s maken want ik heb volop ideeën, bijvoorbeeld een roomtour van de WAF headquarters. Dus eventjes iets minder artikelen de komende dagen maar nu weten jullie in ieder geval waarom en uiteraard na alle verhuisperikelen ga ik weer volop aan het bloggen!

Verder gaat het met mijn blog hartstikke goed! Ik heb inmiddels een hoop bezoekers en er zit gelukkig nog steeds een stijgende lijn in, veel abonnees op Youtube, veel followers op Bloglovin en Twitter en ik heb natuurlijk ook in de Sp!ts gestaan wat natuurlijk wel een hoogtepuntje was. Dit jaar staat ook nog een nieuwe layout op de planning maar daar moet ik wel even wat tijd en geld voor vrij maken. Ook heb ik voor mijn blog nog heel erg veel ideeën en ik ben nog lang niet uitgeblogt, jullie zijn nog niet van mij af!

Verder gaat het met mij persoonlijk best goed op dit moment. Helaas nog steeds straatvrees en regelmatig paniekaanvallen maar ik heb nu ook wel veel afleiding waardoor dat alles een beetje naar de achtergrond verdwijnt, is ook weleens fijn. Ik heb ook gewoon heel erg veel zin om te verhuizen omdat het daar lekker rustig is en ik weet bijna wel zeker dat ik mij daar stukken prettiger ga voelen. Voor veel mensen is warm weer een feestje, terwijl ik het juist best vervelend vind gezien ik toch vooral tussen vier muren leef en de temperatuur hier binnen kan oplopen tot zo´n 28 graden. Gelukkig heb ik straks een tuin en kan ik gewoon in mijn comfortzone lekker genieten van buiten en hopelijk ga ik het daardoor ook wat minder eng vinden. Dat is dus echt iets waar ik heel erg naar uit kijk, dat ik niet meer zo vast zit aan binnen en dat ik buiten echt kan gaan genieten, dat is heel lang geleden. Oja en ik denk dat Puck het ook helemaal fantastisch gaat vinden, kan hij lekker in de tuin spelen…

Nu zijn jullie weer een beetje op de hoogte van alles wat er op dit moment een beetje in mijn leven speelt. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen, niet te verdrietig zijn dat er iets minder (maar wel hele leuke) updates komen en vooral mijn blog gewoon blijven bezoeken en ik zou zeggen: Geniet van het weer!

99 Comments on Persoonlijk update!

 1. Brenda
  24 mei 2012 at 14:47 (10 jaar ago)

  super leuk dat je gaat verhuizen! ik ben heel blij voor je! ook leuk dat puck kan spelen in de nieuwe tuin 😉

 2. kimberly
  24 mei 2012 at 14:55 (10 jaar ago)

  Ik ben onwijs benieuwd naar jullie paleisje! Het klinkt allemaal erg fijn. Gelukkig zijn we nog niet van je af want je blog is veel te leuk om te moeten missen tussen alle bloglovin updates 😉 Succes met verhuizen!

 3. Esmay
  24 mei 2012 at 14:57 (10 jaar ago)

  Echt zo balen van je MacBook, maar wel heel tof van jullie nieuwe woning! Ik ben heel benieuwd naar het WAF HQ! 😀
  Doe maar rustig aan hoor, maar ik wacht wel met smart af naar al jou nieuwtjes hihi!

 4. femketje
  24 mei 2012 at 15:06 (10 jaar ago)

  goed om te horen dat het wel wat beter met je gaat en wat gaaf dat je gaat verhuizen! een nieuwe en frisse start noem ik het altijd 😀

 5. Esther - Blosh Time
  24 mei 2012 at 15:49 (10 jaar ago)

  Aah ik ben twee jaar geleden ook verhuisd met zulk weer… zooo warm! Maarja als het goed is wordt het van het weekend weer wat koeler dus dan is het wel aangenaam. Succes met de verhuizing!

 6. Amanda
  24 mei 2012 at 15:50 (10 jaar ago)

  Leuk voor je dat je gaat verhuizen!

 7. emma
  24 mei 2012 at 16:45 (10 jaar ago)

  Wat cool dat je gaat verhuizen, wel balen dat je met dit weertje bezig moet zijn met de verhuizing 🙁 En heel veel sterkte met de straatvrees, wat dat betreft is een tuin inderdaad ideaal. Ik hoop dat het nieuwe huis je de rust geeft die ervoor zorgt dat je paniekaanvallen verminderen!

 8. Roos en Laura
  24 mei 2012 at 17:30 (10 jaar ago)

  Super fijn artikel om te lezen!! Wij hebben wel nog een toetsenbord hoor 😉 Gewoon veel schoolwerk… x

 9. Danielle
  24 mei 2012 at 17:35 (10 jaar ago)

  Haha, ik zag je tweet net en ik dacht: laat ik eens reageren (: ! Ik lees wel altijd je artikelen maar reageer niet heel vaak. Toch maar wat vaker doen! (;

  Superleuk dat je gaat verhuizen! Veel succes & plezier in je nieuwe huis! (:
  Ik vind persoonlijke artikelen trouwens altijd leuk om te lezen ! (:

 10. Cynthiiaa
  24 mei 2012 at 19:46 (10 jaar ago)

  Oh my, de sleutel al in ontvangst genomen?! Dat gaat hard! Vervelend dat je computer kapot is, wat een hel zeg.. damn. Goed dat je wel elke dag een artikel online gaat zetten, beter één dan niets toch!

 11. Femke
  24 mei 2012 at 21:14 (10 jaar ago)

  Wat leuk dat je gaat verhuizen!
  Alvast veel plezier in jullie nieuwe huisje 🙂
  Leuke persoonlijke update trouwens!

 12. camilla
  25 mei 2012 at 19:17 (10 jaar ago)

  Hi Sanne,

  Waar ik me aan irriteer al de afgelopen weken is dat je overal wel een excuus voor hebt. Dan deed je camera het niet, je wistn iet hoe je met je camera moest omgaan, nu doet je macbook het weer niet. Allemaal excuusjes. Sorry. Valt me gewoon op.
  Wil niet lullig overkomen maar wilde het toch wel ff kwijt.

  • Sanne van Huis
   25 mei 2012 at 22:42 (10 jaar ago)

   Het zijn helemaal geen excuses, het zijn gewoon dingen die waar zijn en waar ik niet veel aan kan doen. Ik heb het nu erg druk vanwege mijn verhuizing en dan nog ben ik helemaal niets verplicht. Ik blog omdat ik het leuk vind, mensen mogen gratis en voor niets mijn artikelen lezen dus ik begrijp deze commment totaal niet. En je wil niet weten hoe erg ik baal dat mijn laptop kapot is. En als jij je er zo aan irriteert, er zijn nog genoeg andere leuke blogs en net dat ik niet verplicht ben om artikelen te maken ben jij niet verplicht om mijn blog te volgen 🙂

   • Lisanne
    25 mei 2012 at 22:45 (10 jaar ago)

    that’s the spirit. heel veel succes de komende tijd!

 13. Marieke
  25 mei 2012 at 20:22 (10 jaar ago)

  Heel veel succes de komende tijd! Een tuintje hebben na een tijd in de Folkingestraat gewoond te hebben lijkt mij ook echt heerlijk. Geniet ervan 🙂

 14. Lindy
  28 mei 2012 at 21:51 (10 jaar ago)

  Ik heb al je persoonlijke posts gelezen over je paniekaanvallen. Ik herken zoveel erin..
  Ik heb dan wel geen straatvrees maar na een stress periode kreeg ik angst aanvallen op feestjes, restaurants.. Vreselijk. Ik heb 2 jaar lang een masker gelopen maar 7 maanden geleden kon ik niet meer, ik was echt doodmoe. Veel mensen begrijpen het niet, maar dat is niet het ergste als ze maar begrip hebben. Dat jouw beste vriendin je heeft laten vallen vind ik echt triest. Ik heb zelf het allerliefste vriendje van de wereld die me steunt en altijd naar me luisterd.. Ik las dat jij ook zo’n vriendje hebt, super fijn! Ik wens je veel geluk in je nieuwe huisje!!

  Liefs Lindy

 15. Michelle
  16 juni 2012 at 19:32 (10 jaar ago)

  Hoop dat alles gelukt is met je nieuwe huisje! 🙂