OOTD: Tie Dye Jeans!

Afgelopen maandag plaatste ik een DIY online waarin ik stap voor stap liet zien hoe je heel gemakkelijk een donkere jeans kun ’tie dyen’. In dit artikel gaf ik ook aan dat ik heel snel met een ‘outfit of the day’ zou komen waarin ik zou laten zien hoe je deze vrij drukke jeans mooi kunt combineren. Ik heb de jeans simpel gecombineerd en het is uiteindelijk een vrij stoere outfit geworden. Benieuwd, lees dan even verder…

Dit is best een hele andere outfit dan wat jullie normaal gesproken van mij gewend zijn, toch vind ik ‘stoere’ kleding ook heel tof! Meestal kies ik voor pastel tinten en andere rustige kleuren maar vandaag dus eventjes niet. De broek heb ik gecombineerd met een witte blouse en een zwarte leren jas, allebei vrij basic items. Ik vind het een geslaagde look en binnenkort ga ik de ’tie dye’ jeans ook nog op een hele andere manier combineren…

Leren jasje H&M/Witte blouse H&M/Jeans DIY/ballerina’s H&M/Nagellak Rimmel