Musthaves bij wehkamp.nl die je niet mag missen!

Het grootste online warenhuis wehkamp.nl heeft de website getransformeerd in een kleurrijke shop met musthaves voor deze zomer die je niet mag missen. De musthaves zijn opgedeeld in ‘coloured’ en in ‘natural’ items, dus voor ieder wat wils! Het zijn stuk voor stuk allemaal  trendy artikelen die je gewoon moet hebben voordat het volgende seizoen begint. Misschien ga je deze zomer wel lekker op zon vakantie, ga je een stedentrip maken of misschien blijf je wel gewoon fijn thuis. Wat je ook gaat doen, met de musthaves van wehkamp.nl loop je er deze zomer gegarandeerd hip bij. Niet alleen vind je kleding in de shop, ook kun je er terecht voor hippe accessoires en schoenen die ook helemaal afgestemd zijn op de trends van nu. Op de volgende pagina vind je allerlei leuke musthaves…

Colour blocking is nog steeds hartstikke hip deze zomer en bij wehkamp.nl vind je een heleboel kleding en accessoires in vrolijke kleuren. Je kunt kleur op kleur dragen, of je combineert juist een felgekleurd item met wat meer rustige tinten. Met de onderstaande kleding en accessoires kun je in ieder geval lekker mixen & matchen…


Ook prints zijn nog steeds hip komend seizoen en wehkamp.nl heeft een groot aanbod aan kleding met allerlei leuke printjes. Het combineren van prints op prints  is heel hip maar wel gedurfd. Je kunt prints natuurlijk ook prima combineren met meer basic items.

Hou je niet zo van felle kleuren? Dan kun je ook gaan voor mooie rustig kleuren in pastel, wit of nude tinten. Deze kleuren zijn ook nog steeds heel hip en daar ben ik blij om want ik hou van natural tinten. Ik vind vooral het kanten topje en nude kleurige blouse hieronder erg mooi!

Een outfit wordt pas echt leuk met accessoires! Met de onderstaande tassen, zonnebrillen, sieraden en schoenen ziet je zomeroutfit er nog net wat meer ‘af’ uit. In het assortiment van wehkamp.nl vind je o.a. hippe slippers, high heels, sleehakken en ballerina’s. Sinds kort hebben ze ook hun collectie uitgebreid met hippe schoenen van Sacha…

Wat je smaak ook is, met wehkamp.nl loop je er deze zomer gegarandeerd hip bij! Neem snel een kijkje in de shop om nog meer musthaves te bekijken.

Hieronder kun je ook nog een leuke video van wehkamp.nl zien waarin de meest mooie kleurrijke musthaves voorbij komen…

(Advertorial)

93 Comments on Musthaves bij wehkamp.nl die je niet mag missen!

 1. Cynthiiaa
  6 mei 2012 at 02:40 (10 jaar ago)

  True that, Wehkamp heeft hele leuke dingen! Zelf bestel ik daar ook wel eens, ooit heb ik daar amazing heels vandaan kunnen halen! Hoger dan 10 cm, that´s amazing right? Volgens mij zijn ze 13 en gorgeous, lopen als gegoten!

 2. CreaBeaBlog
  6 mei 2012 at 07:51 (10 jaar ago)

  Kleur bekennen is altijd goed! Slim van Wehkamp dat ze met hun tijd meegaan! Een vriendinnetje van mij haalt daar haar “slankinetta’s” (van die slankmaarjurkjes, maar vind dit een leukere naam) en ik moet er ook maar eens gaan kijken!

 3. Myrthe
  6 mei 2012 at 07:54 (10 jaar ago)

  Ah, dat zijn inderdaad geweldige pastel items! Love that!

 4. keava
  6 mei 2012 at 11:40 (10 jaar ago)

  er zitten echt hele leuke dingen.bij

 5. veraa'x
  6 mei 2012 at 11:49 (10 jaar ago)

  Leuke dingetjes zeg!

 6. Daantje
  6 mei 2012 at 12:17 (10 jaar ago)

  Dat horloge is gaaf zeg

 7. Cherel
  6 mei 2012 at 12:20 (10 jaar ago)

  Wehkamp heeft erg leuke dingen!

 8. Marie
  6 mei 2012 at 12:21 (10 jaar ago)

  Leuke dingen!

 9. Femke
  6 mei 2012 at 13:47 (10 jaar ago)

  Het zijn echt hele leuke dingen! 🙂

 10. Mary
  6 mei 2012 at 13:53 (10 jaar ago)

  Ohhh die groene blouse is helaas niet verkrijgbaar? Jammer!

 11. Mariel
  6 mei 2012 at 15:30 (10 jaar ago)

  Gaaf horloge! Leuk kleurtje :). Wehkamp heeft regelmatig leuke dingen!

 12. Nannick
  6 mei 2012 at 17:02 (10 jaar ago)

  Geweldige dingen, nooit verwacht van de Wehkamp. Eigenlijk shop ik daar ook nooit 🙂

 13. yassie
  6 mei 2012 at 19:13 (10 jaar ago)

  komt er nog een filmpje

 14. Marina
  6 mei 2012 at 19:57 (10 jaar ago)

  Mooie items! Ik ga maar eens een kijkje nemen.

  Ik wil dit even onder de aandacht brengen: een gids, waarin staat welke make-up proefdiervrij is! http://www.proefdiervrij.nl/cosmeticagids Neem allemaal eens een kijkje.