Mijn zomer wishlist!

Al ruim een maand heb ik niets meer voor mezelf gekocht, geen make-up en ook geen kleding. Inmiddels begint het al behoorlijk te kriebelen maar ik weet mij nog (net) in te houden. Over ruim een week ga ik verhuizen en al mijn geld ben ik nu aan het sparen om leuke dingetjes voor ons nieuwe huis te kopen. Helaas kun je geld maar een keertje uitgeven, toch heb ik alvast wel een wishlist gemaakt van fashion en beauty items die ik heel graag wil kopen voor komende zomer. Kijk mee naar mijn wishlist…

Lees verder voor de prijzen en waar de items te koop zijn…

1. Een absolute musthave voor deze zomer zijn rieten hoedjes en ik wil er dan ook heel graag eentje hebben. Dit exemplaar van H&M vind ik super tof en ik denk dat het hoedje binnenkort in mijn winkelmandje gaat €7,95.

2. De laatste tijd heb ik iets met horloges, dit horloge van Modemusthaves.com vind ik zo onwijs tof! Het lijkt op een Triwa horloge alleen de prijs is gelukkig een stuk fijner €24,95.

3. Ik vind make-up van het merk Paul & Joe heel erg leuk, vooral door de mooie verpakkingen. Deze ‘Paul & Joe ‘A Mid Summers Night’ Blush’ heeft een heel hoog ‘hebben’ gehalte €20,36.

4. Een jeans short mag natuurlijk ook niet ontbreken deze zomer en ik vind deze van H&M erg leuk, lekker stoer en erg goed te combineren €19,95.

5. Neon is een grote trend deze zomer en ik wil dan ook heel graag een neonkleurige tas. Of ik exact deze wil van Cambridge weet ik nog niet maar deze tas is zeker een kanshebber! €135,75

6. De laatste tijd heb ik steeds vaker roze lippen en ik wil al heel lang graag een roze lipstick van MAC, deze lipstick in de kleur ‘Lustering’ van MAC vind ik prachtig en deze moet ik dan ook hebben €18,-.

7. Oversized shirts zijn heel erg hip en deze top van French Connection vind ik erg leuk maar ik moet wel erbij zeggen dat ik €49,95 voor een ‘simpel’ shirt toch ook best veel geld vind.

8. Tenslotte wil ik ook nog graag nieuwe sandaaltjes, ook al heb ik al 6 paar. Deze van H&M vind ik erg leuk en ze lijken mij ook heel lekker comfi €14,95.