Primark Wishlist

Primark Wishlist

Binnenkort staat er weer een tripje Primark Bremen op de planning. De laatste keer is het ons goed bevallen en omdat ik nog wel wat winterse items in mijn kast kan gebruiken hebben we besloten om er snel weer een keertje heen te gaan. Dit keer ga ik goed voorbereid heen want ik heb de herfst/winter collecties uitgebreid bekeken en het leek mij wel leuk om hier eventjes een wishlist van te maken. Het is natuurlijk de vraag of alle items in de winkel hangen, gezien bij Primark het assortiment dagelijks anders is. Toch hoop ik dat een paar van de onderstaande kledingstukken en accessoires kan scoren…

Voor de prijzen, lees je snel verder…

  1. Ik vind dit zo’n prachtige statement ketting, die moet ik gewoon hebben. Voor slechts 5 Euro kan die van mij zijn!
  2. Dit vind ik echt een schattige en leuke trui maar ik moet de trui nog wel even in het echt zien of die wel mooi gebreid is. Deze te schattige trui kost €14,-.
  3. Ik heb al veel verschillende tassen, in vooral bruine en zwarte tinten. Toch vind ik deze taupe kleurige kleur tas erg mooi en voor slechts €13,- kan ik de tas eigenlijk niet laten liggen.
  4. Parka’s met leren mouwen zijn hartstikke hip en staat ook heel lang op mijn wishlist. Deze van Primark vind ik erg tof en is volgens mij super geschikt voor de herfst. Deze jas kost €29,-.
  5. Natuurlijk mag bling bling in mijn oren niet ontbreken komende feestdagen en ik vind deze oorbellen zo mooi, ze kosten maar €3,-.
  6. Ten slotte zag ik op de valreep deze hele toffe ‘pistol’ laarsjes en deze zou ik echt heel graag willen hebben. De laarsjes hebben volgens mij een bescheiden hakje, mochten deze schoenen lekker zitten dan neem ik ze zeker weten mee. Deze laarsjes kosten €29,-.

Wat vind jij van mijn wishlist?