Max Factor Make-up review deel 1!

Eerlijk gezegd heb ik helemaal niet zo heel erg veel met het make-up merk Max Factor, behalve dan dat ik de mascara’s vaak wel heel fijn vind. Eigenlijk vind ik het merk een beetje saai en weinig vernieuwend. Toch heb ik wat producten van dit merk in mijn stash en deze heb ik uitgebreid voor jullie getest. Benieuwd naar deel 1 van mijn review, lees dan snel verder…

Een goede foundation is voor mij hartstikke belangrijk, een goede basis is immers het halve werk. Ik heb de Max Factor Lasting Performance foundation in de kleur ‘106 Natural Beige’ getest. De kleur is voor mij nu net iets te donker, in de zomer is die denk ik perfect. De foundation zit in een vrij standaard verpakking en bevat 35 ml wat een vrij normale hoeveelheid is. De verpakking werkt hygienisch omdat je er verder niet met je vingers in hoeft.

De foundation heeft een hele lichte maar prettige geur, een beetje musk achtig maar dan heel subtiel. De substantie is niet heel dik maar ook niet dun. Het liefst breng ik deze foundation aan met mijn kabuki kwast, dit geeft een mooi natuurlijk resultaat. Wat mij meteen opvalt is dat de foundation heel licht aanvoelt en totaal niet plakkerig is, zeker een groot pluspunt! De foundation is niet heel dekkend maar is wel heel goed op te bouwen in meerdere laagjes voor een betere dekking. Zoals je wel kunt zien op de onderstaande foto zie je toch nog een klein beetje mijn sproetjes. De foundation heeft een lichte glans en ik vind het net iets te, dus ik poeder de Max Factor Lasting Performance het liefst nog eventjes af. De foundation blijft ook de gehele dag erg mooi zitten, dus ‘lasting perfomance’ klopt absoluut!

Zoals je kunt lezen kan ik eigenlijk alleen maar enthousiast zijn over deze foundation van Max Factor, ik geloof dat ik er weer een favoriet bij heb! De Max Factor Lasting Performance is in vijf verschillende tinten verkrijgbaar, is te koop bij o.a. Kruidvat en kost €14,95.

Zoals ik eigenlijk al in mijn intro verklap ben ik eigenlijk altijd enthousiast over de mascara’s van Max Factor. De 2000 Calorie Dramatic Volume mascara heb ik dan ook met veel plezier getest, want ook deze behoord vanaf nu bij mijn favoriete mascara’s.

De verpakking vind ik eigenlijk wel mooi, simpel maar door de combi van zwart met goud heeft het toch een beetje een luxe uitstraling. Het borsteltje is eigenlijk niet heel bijzonder, vrij standaard met ‘echte’ haartjes en daar hou ik van!

Ik heb de kleur ‘Black’ en deze is ook best wel zwart, had misschien nog net wat zwarter gekund. Het borsteltje is fijn in gebruik en het valt ook meteen op dat de mascara niet klontert. De mascara separeert mijn wimpers goed en ook ontstaat er een mooie krul in mijn wimpers. De mascara geeft niet heel veel volume maar eigenlijk vind ik dit alleen maar een voordeel, vaak zorgt een extreme volume mascara ook voor aan elkaar vast geplakte wimpers wat ik dan weer niet zo’n succes vind. Hieronder zie je het resultaat en ik heb foto’s genomen uit verschillende hoeken…

Ik vind de 2000 Calorie Dramatic Volume mascara van Max Factor heel erg fijn en ik gebruik de mascara tegenwoordig dagelijks, het is echt een favoriet geworden. Deze mascara is in twee verschillende tinten verkrijgbaar en is ook o.a. te koop bij Kruidvat en kost €12,99.

Zoals je hebt kunnen lezen ben ik heel erg tevreden over de producten van Max Factor en vind ik ze echt heel erg fijn in gebruik. Blijkbaar toch iets vaker producten van dit merk uitproberen. Binnenkort lees je deel 2 op mijn blog…

78 Comments on Max Factor Make-up review deel 1!

 1. beautyblogs
  15 mei 2012 at 17:20 (10 jaar ago)

  De foundation vind ik een beetje tegenvallen.. Mascara vind ik ook altijd heel fijn van max factor, deze heb ik zelf nog niet geprobeerd!

 2. Fragrances
  15 mei 2012 at 17:26 (10 jaar ago)

  Ik vind de foundation juist er top uitzien op de foto! Mascara ziet er ook goed uit.

  • Sanne van Huis
   15 mei 2012 at 18:05 (10 jaar ago)

   Ik vind het ook een fijne foundation hoor 😉

 3. Esmay
  15 mei 2012 at 17:27 (10 jaar ago)

  Beide klinken heel goed. Heb zelf ook een aantal producten van MF , en vind die ook wel goed 🙂

 4. Cynthiiaa
  15 mei 2012 at 17:30 (10 jaar ago)

  Wauw, de mascara is gorgeous! Zelf heb ik hem ook, alleen in de bruine versie, waterproof.. wauw.. echt waterproof.. diehardproof. Echt, de mascara zit muur en muurvast! De Max Factor mascara’s zijn inderdaad goed. 🙂

 5. Myrthe
  15 mei 2012 at 17:46 (10 jaar ago)

  Wow, wat fijn dat je zo tevreden bent over deze twee producten! Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik wel verbaasd was, want het resultaat na het gebruiken van deze producten staat zo mooi bij jou! 🙂

 6. charile
  15 mei 2012 at 17:49 (10 jaar ago)

  Dat ziet er goed uit!

 7. Ruth
  15 mei 2012 at 19:32 (10 jaar ago)

  Mooie foundation (is dit de lichtste kleur?) en prachtig resultaat van de mascara, die gebruikte ik vroeger ook, misschien maar weer eens proberen 🙂

  • Sanne van Huis
   15 mei 2012 at 19:35 (10 jaar ago)

   Nee, er zijn nog twee lichtere tinten 🙂

   • Ruth
    15 mei 2012 at 21:14 (10 jaar ago)

    Goed nieuws, thx 🙂

 8. Mariel
  15 mei 2012 at 19:50 (10 jaar ago)

  De mascara ziet er goed uit!

 9. Jana
  15 mei 2012 at 20:32 (10 jaar ago)

  Heel mooie mascara 😀 x

 10. Conny
  15 mei 2012 at 21:16 (10 jaar ago)

  mooie producten

 11. Cherel
  15 mei 2012 at 23:26 (10 jaar ago)

  Beide producten lijken me erg fijn! De mascara’s van MaxFactor vind ik sowiezo altijd top.

 12. Claudia
  16 mei 2012 at 09:21 (10 jaar ago)

  Vooral de mascara ziet er erg goed uit. Fijn dat je meerdere foto’s erbij hebt gebruikt.
  Ik denk dat met name de verpakking wat saai overkomt en je er dus voorbij loopt in het schap.
  Tijd voor een kleine restyle Max factor 🙂

 13. LottedeJ
  16 mei 2012 at 13:33 (10 jaar ago)

  Ik ben ook niet echt fan van Max Factor, behalve van hun mascara’s, net als jij. Die zijn geweldig!

 14. Joyce
  16 mei 2012 at 14:22 (10 jaar ago)

  Mooie ooglook heb je ervan gemaakt!

 15. Kiki Nora Kok
  20 mei 2012 at 00:01 (10 jaar ago)

  Hoi kijk naar mijn site pleas!!!!!!!!!