Wist je dat…#4 met o.a OPI & Fashionisadrug.com

In ‘Wist je dat…’ kun je allerlei nieuwtjes lezen op het gebied van fashion, beauty en lifestyle. Omdat het volgens mij bij jullie in de smaak valt heb ik besloten om er een vast item van te maken. Dagelijks ontvang ik persberichten en niet alles is even interessant om te delen en/of er een heel artikel over te schrijven. Lees snel verder om weer helemaal op de hoogte te zijn van alle fashion, beauty en lifestyle nieuwtjes…

Het hele www staat inmiddels vol met webshops, eigenlijk kun je tegenwoordig alles wel op het internet kopen. Ik ben altijd op zoek naar leuke nieuwe webwinkels en daarvan is Fashionisadrug.com er eentje. Fashiondrug is een nieuwe webshop en je kunt er kleding, accessoires en schoenen kopen. Het leuke vind ik dat ze van alle kleding en accessoires erg mooie foto’s maken en het lijken eigenlijk allemaal wel OOTD’s. De stijl van de kleding vind ik erg mooi en de prijzen moet je niet vergelijken met H&M maar je krijgt voor iets meer geld, meer kwaliteit en originelere items. Ook heb ik nog wat leuks voor jullie want met de code ‘WELOVEBLOGGERS’ krijg je 15% korting op de gehele collectie. Ik zou zeggen, neem vooral even een kijkje in deze leuke nieuwe shop

OPI komt zoals wel vaker  weer met een hele leuke collectie, namelijk de ‘Vintage Mini Mouse’ Limited Edition. Dit deed OPI in samenwerking met Disney en er is een verrassende collectie uitgekomen met vier hele leuke tinten rood en roze. Deze Limited Edition past ook perfect bij de zomer.

De ‘Vintage Mini Mouse’ collectie is vanaf juni 2012 verkrijgbaar in Nederland en gaat €13,95 per stuk kosten. Ook is er een mini setje met drie verschillende kleurtjes + topcoat en deze kit kost €17,95.

Vanaf 26 april ligt de H&M ‘Fashion Against Aids’ collectie in 400 verschillende winkels (ook online verkrijgbaar). Deze collectie is dit jaar ontworpen door internationale artiesten en illustratoren die speciale prints hebben ontwikkeld waardoor de collectie bestaat uit kleurexplosies, dessins en authenticiteit. Ik vind de collectie heel erg leuk en het straalt iets ‘festivals’ achtig uit.

Maar waar ik jullie ook even op wil attenderen is dat de H&M nog een leuke actie heeft. Leg je kus (bijv. met je geliefde) vast met je camera en upload je foto via http://www.fashionagainstaids.com. Hiermee verandert je kus automatisch in een donatie. Voor iedere kus doneert H&M 1 dollar aan hiv/aids preventieprojecten voor jongeren. Ook kun je er nog voor kiezen om je kus via je eigen social media kanalen te verspreiden om zo nog meer aandacht te vragen voor deze riginele en liefdevolle inzamelingsactie!

Herome komt zoals jullie inmiddels wel weten denk ik elke twee maanden met een Limited Edition. In de maand mei komen ze met de collectie ‘Colourful Curaçao’ met kleuren die zijn geïnspireerd door dit mooie eiland. Deze collectie is goed te combineren met je zomerse kleding en staat prachtig bij kleurige geprinte bikini’s, vrolijke tunieken en zwierige jurkjes.

W.I.C. Colourful Curaçao is te verkrijgen vanaf 1 mei bij diverse drogisterijen, parfumerieën en op http://www.herome.com. Je hebt al een W.I.C. by Herôme nagellak voor €7,50 en ook kun je er twee kopen voor slechts €12,50.

Het nieuwe tassenlabel ‘Amsterdam Bag Company’ (A.B.C.) lanceert tassen met het motto ‘another animal saved’. Deze tassen zijn ontworpen voor modebewuste vrouwen die zo verzekerd zijn van een hippe tas maar ook nog een steentje bij dragen aan de wereld.

Het tassenlabel ‘A.B.C.’ komt met een frisse collectie en de tassen zijn van designerniveau qua ontwerp en kwaliteit maar de prijzen zijn een stuk aantrekkelijker. De tassen hebben perfecte details, geven een exclusief gevoel en hebben een mooie binnenvoering. Met de slogan ‘another animal saved’ wil ‘A.B.C. fashionista’s bewust maken dat een luxe handtas niet per se gemaakt hoeft te zijn van echt leer. ‘Amsterdam Bag Company’ kiest voor andere mooie leer vervangende materialen van de beste kwaliteit, wat zorgt voor een lichtgewicht en stevige tas en wat ook nog eens beter is voor de dieren op onze planeet.

A.B.C. komt vier keer per jaar met een nieuwe collectie, die voldoen aan de laatste trends en waar iedere modebewuste vrouw blij van wordt. De collectie is te bekijken en online te koop via http://www.amsterdambagcompany.com

En dit waren weer de nieuwtjes voor nu, uiteraard hou ik jullie op de hoogte!

87 Comments on Wist je dat…#4 met o.a OPI & Fashionisadrug.com

 1. Dilara
  16 april 2012 at 12:38 (10 jaar ago)

  Ik vind dit een heel fijn artikel! Alle nieuwtjes weer eens op een rijtje gezet! Ik ga zeker eens eem kijkje nemen op ‘ fashionisadrug.com’
  Verder lijkt me de o.p.i. Collectie egt gaaf!!!

  • Dilara
   16 april 2012 at 12:39 (10 jaar ago)

   Ooh en I like the ‘fashion against aids short’
   I want it!!

 2. Cynthiiaa
  16 april 2012 at 13:17 (10 jaar ago)

  Oh, wat een gave korting bij Fashionisadrug.com, ik ga er even een kijkje nemen! De naam spreekt mij wel aan. 🙂 De OPI collectie heb ik al eens eerder gespot, maar hij blijft amazing! How cute. 😀

 3. keava
  16 april 2012 at 13:28 (10 jaar ago)

  leukee nieuwtjees dit vind ik echt leuke posts

 4. CreaBeaBlog
  16 april 2012 at 13:28 (10 jaar ago)

  Ja, weer helemaal zin in gezellige kleurtjes!

 5. emma
  16 april 2012 at 14:37 (10 jaar ago)

  Ik word zo blij van de nieuwe faa collectie, ik heb mijn favorieten al uitgezocht & op 26 april komen die in mijn (online/gewone) winkelmandje! En de opi lakjes zien er echt ‘to die for’ uit, wat een schattige nagellak <3

 6. charile
  16 april 2012 at 14:42 (10 jaar ago)

  Leuk artikel!

 7. Roos en Laura
  16 april 2012 at 16:46 (10 jaar ago)

  Zo’n artikel is echt geweldig! En nog eens leuk om te weten ook 😉 xx

 8. Esmay
  16 april 2012 at 16:49 (10 jaar ago)

  Leuke nieuwtjes! Ben echt benieuwd naar die OPI collectie!

 9. Suzanne
  16 april 2012 at 16:59 (10 jaar ago)

  volgens mij wist ik het allemaal al, maar wel leuk dat je het deelt 😉

 10. saana
  16 april 2012 at 18:42 (10 jaar ago)

  leuk artikel (:

 11. lonneke
  16 april 2012 at 20:08 (10 jaar ago)

  De nieuwe h&m collectie is zo leuk !
  x

 12. Roos&Laura
  16 april 2012 at 21:41 (10 jaar ago)

  Die collectie van H&M is echt mooi! Dat shortje = liefde (:

 13. Nannick
  18 april 2012 at 21:26 (10 jaar ago)

  Die site Fashionisadrug.com lijkt me erg gaaf, ook die korting. Ik ga binnenkort eens even kijken. Die lakjes van OPI zijn echt leeuk 😀