VVDD: Welke kledingstuk hangt bij jou al jaren in de kast?

Vorige week had ik last van opruimwoede en heb ik een grote lente schoonmaak gehouden, ook mijn kledingkast moest er aan geloven. Ik kwam heel veel kleding tegen wat ik niet meer draag, deze kledingstukken heb ik dan ook verzameld in een grote zak om weg te geven aan een goed doel. Maar ook kwam ik kleding tegen wat ik al jaren heb, niet meer draag en toch kan ik deze items niet weggooien…Ik was daarom heel erg benieuwd of ik dat alleen heb of dat het voor jullie ook herkenbaar is?

Ik heb twee jurkjes in de kast die ik jaren geleden kocht (ik denk zo’n vijf jaar) en ik heb ze nooit meer aan en toch kan ik ze niet weggooien. Ze zijn beide super mooi, allebei gemaakt van 100% zijde en de modellen zijn vrij tijdloos. Toch heb ik niet echt een gelegenheid om deze jurkjes aan te trekken want ze zijn beide best wel ‘dressy’…

De vraag van de dag is, hebben jullie ook een kledingstuk(ken) in de kast hangen die je al jaren hebt, niet wegdoet maar ook niet aantrekt? Laat het mij weten bij de comments!

25 Comments on VVDD: Welke kledingstuk hangt bij jou al jaren in de kast?

 1. Jasmijn
  7 april 2012 at 11:14 (8 jaar ago)

  Dit is heel herkenbaar, ik heb het met een jurk die ik op mijn 7de (geloof ik) voor mijn verjaardag kreeg van mijn oma (ik ben nu 14). Die kan ik gewoon niet weg doen….

  Beantwoorden
 2. Cherel
  7 april 2012 at 11:24 (8 jaar ago)

  Ik kan op dit moment eigenlijk niets meer weg doe, omdat het bij mij vaak het geval is dat wanneer ik iets weg gooi ik het een maand later mis.. Heel vervelend ;)

  Beantwoorden
 3. Janneke
  7 april 2012 at 11:25 (8 jaar ago)

  Nou mijn trouwjurk in ieder geval, hihi.
  Voor de rest kan ik even niks bedenken, ik hecht me er niet zo snel aan.
  Als je het leuk vindt als herinnering kan je er het beste een foto van maken en dan gewoon weg doen. Je mist het dan toch niet, wel lekker opgeruimd in je kast en als je die foto ziet dan denk je: ‘Oh jaaaa, wat was die leuk!’

  Beantwoorden
 4. Marieke
  7 april 2012 at 11:33 (8 jaar ago)

  Goeie vraag! Ik geloof niet dat er kledingstukken zijn die het langer dan 3 jaar in mijn kast volhouden. Oh ja wel! Een van mijn zomerjassen heb ik 6 jaar geleden in Barcelona gekocht. Ik pas ‘m nog steeds, alleen is ie niet meer zo wit als eerst….

  Beantwoorden
 5. Myrthe
  7 april 2012 at 11:40 (8 jaar ago)

  Wat een leuke vraag! Dit is echt heel herkenbaar, want ik heb zo veel kledingitems in mijn kast hangen die ik nooit meer aanheb, maar niet wil weggooien.. O.a. broeken, daar heb ik heel veel van, maar ik wil ze niet weggooien, ookal zitten er gaten in :P

  Beantwoorden
 6. Lois
  7 april 2012 at 11:50 (8 jaar ago)

  Ja ik heb best veel kleren die ik niet eens meer pas maar waar ik een speciale herrineringen aan heb

  Beantwoorden
 7. Jozefien
  7 april 2012 at 11:57 (8 jaar ago)

  Oh my! Die eerste jurk is god-de-lijk mooi :-)

  Beantwoorden
 8. kimberly
  7 april 2012 at 12:10 (8 jaar ago)

  Erg leuk artikel! Ik heb exact hetzelfde met een broek, de gaten zitten overal en kan hem gewoon niet meer aan maar toch blijft hij in mijn kast liggen!

  Beantwoorden
 9. Lie
  7 april 2012 at 12:18 (8 jaar ago)

  Ik heb niet echt dingen die ik al jaren heb, maar niet wegdoe. Wel heb ik een paar blazers die ik al 4 jaar heb, maar die draag ik dan nog wel een paar keer per jaar.

  Beantwoorden
 10. MySuperSweetLife
  7 april 2012 at 12:42 (8 jaar ago)

  Eigenlijk niks. Het oudste wat ik heb is een jurkje van 1,5 jaar terug. En die draag ik nog!
  Liefs

  Beantwoorden
 11. Cynthiiaa
  7 april 2012 at 13:28 (8 jaar ago)

  Oh damn, herkenbaar! Toevallig heb ik al die troep weggedaan behalve een blazer, ofbirts wat daar op lijkt. Hij maakt dik, maar de voering is echt gorgeous, felroze en een zwarte buitenkant. Nog nooit gedragen, maar wel mooi om naar te kijken. :’)

  Beantwoorden
 12. tamara
  7 april 2012 at 15:16 (8 jaar ago)

  ik heb een setje kleding een spijkerbroek en een blouse, deze heb ik al een aardigge tijd en zijn behoorlijk versleten, toch kan ik het niet weg gooien het is van de tijd dat ik ruim 30 kilo zwaarder was als nu, ik bewaar ze zo’n kledingmaat wil ik nooit meer krijgen. leuk om af en toe nog is aan te trekken en het verschil van toen en nu te zien

  Beantwoorden
 13. Kim
  7 april 2012 at 15:59 (8 jaar ago)

  Ik heb een grijs vestje met van pofmouwen, hij is van de H&M en ik heb hem gekregen op m’n 11 (nu ben ik 14). Ik heb hem eigenlijk nooit meer aan maar ik vind het zonde om ‘m weg te gooien hihi.

  Beantwoorden
 14. Frederique
  7 april 2012 at 16:54 (8 jaar ago)

  2 jurkjes die ik ooit voor mijn verjaardag heb gekregen, 1 van DKNY en 1 van Tommy Hilfigger, ik kan ze gewoon niet wegdoen! ;$

  Beantwoorden
 15. Johanne
  7 april 2012 at 18:53 (8 jaar ago)

  ohh herkenbaar idd! ik heb een hele mooie broek met gaten erin waar ik eigenlijk niet meer in pas, maar ik kan hem écht niet weg doen. En een paar rode laarzen waar ik al 3x een nieuwe rits in heb laten zetten omdat deze helemaal versleten was. Eigenlijk kunnen ze niet meer maar ze zijn nog zo leeeeuk! ;)

  Beantwoorden
 16. Etoile
  7 april 2012 at 23:22 (8 jaar ago)

  Oh wauw die eerste jurk zou ik zooooo graag willen hebben!

  Beantwoorden
 17. Fleur
  8 april 2012 at 09:34 (8 jaar ago)

  Ik heb veel kledingstukken echt al járen in mijn kast. Veel jurkjes, spijkerbroeken bepaalde vesten en jasjes. Ik hou erg van basic en heel erg van jurkjes. Doe er zuinig mee en koop niet al te hippe dingen zodat ze niet meer kunnen na 1 seizoen. Daardoor kan ik veel mixen met mijn kledingkast. Doe t wel te weinig, draag snel dezelfde combi’s omdat het op dat moment favoriet is. Maar zou wat meer moeten mixen, ga mijn kast maar snel een keer uitmesten zodat k beter overzicht heb.
  Ik zou jou jurkjes gewoon zo combineren met sandalen en hippe accessoires zodat het niet zo dressy meer is, kun je ze weer lekker dragen! Niet zo snel denken dat iets dressy is, want dat is juist mooi en wanneer zou je het anders moeten aantrekken.
  PS De titel van je blogpost: welke kledingstuk, moet welk zijn ;-)

  Beantwoorden
 18. Anne
  8 april 2012 at 11:51 (8 jaar ago)

  mijn zomer jurkje,
  ik draag hem nooit maar ik vind zonde om hem weg te gooien

  Beantwoorden
 19. steffie
  8 april 2012 at 18:26 (8 jaar ago)

  ik heb t ook met bepaalde dingen! dan vind ik t mooi maar is t iets te klein of ik draag t nooit maar denk ik ik mischien komt tnog is van pas!! maar heb t niet met heel veel kledingstukken

  Beantwoorden
 20. Milou
  9 april 2012 at 12:07 (8 jaar ago)

  Ik heb best veel in de kast wat er al lang hangt.. vind gewoon zonde om weg te doen.. Maar ik heb mezelf voorgenomen in de zomervakantie alles goed uit te gaan zoeken. :)

  Beantwoorden
 21. Kelly
  2 mei 2012 at 19:57 (8 jaar ago)

  Een lichtroze broek! Hangt al jaren in de kast en ik weet niet wat ik er mee moet. Kan je daar misschien een keer een artikel aan besteden?

  Beantwoorden
 22. Marina
  18 oktober 2012 at 21:28 (8 jaar ago)

  Gewoon een kledingruilavond organiseren met vriendinnen en al je miskopen/net-niet-dingen meegenomen, inclusief make-up, tassen, schoenen e.d.!
  Wij doen het inmiddels elk half jaar en elke keer weer is het erg gezellig en gaat iedereen blij naar huis!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *