Rimmel Wake Me Up Foundation!

Een goede en fijne foundation in je stash is wat mij betreft een echte ‘must’. Als je foundation namelijk goed zit dan vind ik automatisch dat je er verzorgder en mooier uitziet, het is toch de basis van je make-up. Op dit moment ben ik een enorme fan van de ‘Bourjois Perfect Flower’ en de ‘MAC Studio Sculpt’ foundation, ik ben trouwens enorm kritisch als het om foundations gaat. Een tijdje geleden was ik op een persevent waar ik o.a. kennismaakte met de nieuwe foundation van Rimmel, de ‘Wake Me Up’. Bij het zien van het product was ik meteen enthousiast en kon ik bijna niet wachten om het product zelf uit te testen…

Dit is wat Rimmel zegt over hun nieuwste foundation…

Wake up! Rise and shine met de nieuwe Wake Me Up Foundation van Rimmel. Een vermoeide, doffe huid na een korte nacht of een hectische week is verleden tijd, want deze foundation zorgt voor een stralend begin van iedere dag!

De ‘Wake Me Up’ foundation is een vloeibare foundation en zorgt dat de huid er frisser, gezonder en stralender uitziet. Ook minimaliseert het de tekenen van vroegtijdige huidveroudering. Zie je er een dagje vermoeid uit, met de ‘Wake Me Up’ foundation van Rimmel zie je er toch weer helemaal fris en fruitig uit!

De foundation is qua structuur heel zacht en vrij dekkend maar ondanks dat heeft de foundation wel een natuurlijke finish. Ook bevat de foundation pareldeeltjes die zorgen dat de huid meer gaat stralen en het geeft een gezonde gloed. Ook bevat deze foundation zogenaamde peptiden die de huid elastischer maken voor een sneller herstel. Ook heeft de foundation SPF 15 en je huid wordt daardoor beschermd tegen de schadelijke stralingen van de zon…

De foundation zit in een glazen flesje met oranje dop, een mooie verpakking. Het flesje bevat 30 ml foundation en dat is een vrij standaard hoeveelheid. De foundation maakt gebruik van een ‘pompflacon’ en dit is natuurlijk super hygienisch.

Meteen viel mij de geur op van ‘Wake Me Up’, een lekkere frisse geur die heel subtiel is en na het opsmeren ruik je er eigenlijk niets meer van. De foundation voelt heel zacht aan en is vrij dik maar wel heel gemakkelijk aan te brengen. Ik breng de ‘Wake Me Up’ het liefste aan met mijn bufferkwast. De foundation dekt medium maar de foundation kun je nog wel opbouwen door meerdere laagjes aan te brengen.

Ik vind deze foundation echt heel erg fijn! De foundation dekt heel mooi met een hele natuurlijke finish en geeft ook een gezonde glow aan mijn huid. Je ziet de foundation ook bijna niet op mijn huid, het geeft dus geen ‘pancake’ effect. Ook blijft de foundation gedurende de dag super goed zitten! Wat ik ook echt een voordeel vind is dat de foundation SPF 15 bevat, zo draag ik een fijne foundation die ook nog eens mijn huid beschermd tegen zonnestralen!

(Twee kleuren foundation van links naar rechts ‘300 Sand’ en ‘100 Ivory’)

(Hier draag ik de foundation, zoals je kunt zien heb ik wel een beetje last van een droge huid)

Ik ben dus super tevreden over de ‘Wake Me Up’ foundation en ik heb er een nieuwe favoriet bij. De Rimmel ‘Wake Me Up’ foundation is in vijf verschillende tinten verkrijgbaar en kost €12,95.