Twee weken terug ontving ik mijn ‘peachy’ kleurige broek van ‘Pull & Bear’. Mijn nieuwe broek droeg ik gisteren naar de verjaardag van mijn vader en ik vond het een geslaagde outfit, helemaal geschikt voor een ‘OOTD’.

Toen ik de broek trouwens binnen kreeg, leek die op het eerste gezicht veel te klein en vroeg ik mij ernstig af hoe ik mezelf daarin zou krijgen. Toch deed ik een poging en gelukkig is het een vrij ‘stretchie’ broek en past de broek eigenlijk best wel goed! Nu ik de broek ook nog paar dagen heb gedragen merk ik al dat de broek losser gaat zitten. Dus even een tip wanneer je wat wilt bestellen bij Pull & Bear, hou er rekening mee dat de maten klein uitvallen. Op de volgende pagina kun je mijn outfit bewonderen…

Top Zara/Hemd H&M/Broek Pull & Bear/Schoenen H&M/Ketting Ydeltuyt/Horloge Asos/Armbanden Asos & DIY