Celine Dion ‘Signature’

Nooit Β ben ik echt een fan geweest van de muziek van Celine Dion, het is gewoon niet helemaal mijn smaak. Maar ik ben wel fan van haar nieuwe geur ‘Celine Dion Signature’. De eerste keer dat ik deze geur rook was tijdens het Coty persevent tijdens een geur workshop. Meteen vond ik de geur heel lekker en ik was dan ook erg blij dat de eau de toilette in de goodiebag zat. Het geurtje draag ik meerdere malen per week en vandaag kunnen jullie alles over deze nieuwe geur lezen…

Signature is het nieuwste luchtje van Celine Dion en is een tijdloze parfum die staat voor de blijvende verbondenheid die ze voelt met haar trouwe fans. Celine Dion bereikt haar fans natuurlijk met haar muziek maar met de geur Signature kan ze haar fans op een hele andere en persoonlijke manier bereiken.

De eau de toilette zit in een vrij simpel glazen flesje die ‘klassiek’ en ‘vrouwelijkheid’ uitstraalt, wat mij betreft past dit perfect bij Celine Dion. De flacon heeft een relief van een vrouw en dit moet het silhouet van Celine Dion voorstellen. Ik vind het niet een heel erg mooi flesje, qua uiterlijk vind ik het net iets te klassiek en ik hou meer van ‘meisjesachtig’ of ‘strak’.

De geur ‘Signature’ is heel tijdloos, net zoals Celine Dion. Wanneer ik de geur opspuit ruik ik een hele frisse geur, heel fruitig. Dit klopt ook want de topnoten (daar opent de parfum mee) bestaat uit mimosabloesem, Pink Lady-appel en fruitige aroma’s van guava fruit. Na ongeveer een kwartier wordt de geur iets minder sterk en begin je meer een bloemige geur te ruiken. Wat ik vooral heel erg ruik zijn rozen en dat klopt ook want dit is o.a. een hartnoot, net zoals Indiaanse jasmijn en magnoliabloesem. Mijn favoriete noten van dit geurtje zijn toch wel de basisnoten, die bestaan uit sensuele muskus, amberhout en sandelhout. Deze noten geven de geur ‘warmte’ en dat is waar ik heel erg van hou in een geur.

Ik vind de geur vrij sterk en daarom is voor mij twee keer sprayen meer dan voldoende. De geur blijf je ook vrij lang ruiken en na ongeveer ruim een half uur neemt de geur wat af maar je blijft de geur absoluut ruiken. Als ik de geur ’s ochtends opspuit dan ruik ik rond een uurtje of vier nog steeds een vleugje ‘Signature’, daarna is het misschien wel weer tijd om even bij te sprayen.

Ik vind het een dus echt een heerlijke geur en draag de eau de toilette graag. Het is een lekker fris geurtje die goed past bij de lente en na verloop van tijd wordt de geur ‘warmer’ waardoor die wat zoeter wordt waar ik zo ontzettend van hou. Wanneer je in de gelegenheid bent om de geur te ruiken dan zou ik dat zeker even doen!

Celine Dion Signature ligt vanaf nu bij de drogist. Voor een flesje van 30 ml betaal je €22 en ook heb je een flacon van 15 ml die slechts €15 kost. Ook is er nog een bijpassende bodylotion uitgebracht die €10 kost en hiervoor krijg je 200 ml.

83 Comments on Celine Dion ‘Signature’

 1. Chantal
  4 april 2012 at 09:53 (9 jaar ago)

  Ik zou ‘m zo niet heel snel kopen, maar het lijkt me toch wel een hele aangenaam geur! Als ik ‘m in de winkel tegenkom wil ik ‘m ook zeker even ruiken πŸ™‚

  • Sanne van Huis
   5 april 2012 at 17:46 (9 jaar ago)

   Zeker even doen hoor πŸ™‚

 2. kimberly
  4 april 2012 at 10:07 (9 jaar ago)

  Ben erg benieuwd! Over het algemeen vind ik de geuren van Celine erg fijn maar blijven niet heel lang hangen maar wil deze zeker even ruiken.

 3. DesirΓ©e
  4 april 2012 at 10:37 (9 jaar ago)

  Ik vind hem zelf ook verrassend lekker, terwijl de verpakking en het doosje me dus helemaal niet aanspreken en ik er normaal dus straal voorbij zou lopen : )

 4. kimberly
  4 april 2012 at 10:42 (9 jaar ago)

  Hoe maak jij je foto’s? Die witte achtergrond is zo mooi..

  • Sanne van Huis
   5 april 2012 at 17:47 (9 jaar ago)

   Op mijn Malm kast in combinatie met een witte muur πŸ™‚

 5. Cynthiiaa
  4 april 2012 at 10:46 (9 jaar ago)

  Het lijkt mij een lekkere zomerparfum, omdat hij fruitig ruikt, zoals je omschrijft. πŸ˜€ Klassieke flacon, ziet er mooi uit. Ik ben benieuwd naar de geur. πŸ™‚

 6. Esmay
  4 april 2012 at 10:48 (9 jaar ago)

  Die signature in het flesje vind ik echt heel mooi! De geur moet ik echt even ruiken voordat ik ‘m ga oordelen. Maar hij lijkt me best lekker πŸ™‚

 7. Samantha
  4 april 2012 at 10:55 (9 jaar ago)

  Klinkt heel lekker! πŸ˜€

 8. LottedeJ
  4 april 2012 at 11:41 (9 jaar ago)

  Hier moet ik maar eens aan snuffelen, klinkt goed! Fijn ook dat ‘ie niet zo duur is.

 9. Roos
  4 april 2012 at 12:16 (9 jaar ago)

  Het flesje zou mij inderdaad niet aantrekken maar ben stiekem wel benieuwd hoe deze ruikt!

 10. Maaike
  4 april 2012 at 12:39 (9 jaar ago)

  klinkt fijn, als ik langs de douglas ga, ga ik zeker even ruiken !

 11. Liliane
  4 april 2012 at 12:50 (9 jaar ago)

  Klinkt goed zoals je de geur omschrijft! Toch maar eens gaan ruiken πŸ™‚

 12. CherriesBeauty
  4 april 2012 at 13:02 (9 jaar ago)

  Klinkt goed! Ik ga er even aan ruiken πŸ™‚

 13. Anne
  4 april 2012 at 13:24 (9 jaar ago)

  Ik doe het maar even zo! omdat je je mail niet beantwoord!
  Heb je al gebeld naar horloge.nl? want ik heb nog steeds niet ontvangen!
  Als er iets mis is gegaan…. of de winactie was helemaal geen winactie! wil je het dan laten weten? want dan koop ik het horloge zelf!

  XXX

  • Sanne van Huis
   4 april 2012 at 15:46 (9 jaar ago)

   Heey meid, ik heb je een mailtje gestuurd maar misschien dat je die niet hebt ontvangen. In ieder geval dit is het verhaal. Ze zijn het nog steeds aan het uitzoeken hoe het kan dat het horloge niet bij jou is aangekomen. Het is een beetje lastig. Ik heb namelijk nooit een bevestiging ontvangen dat het horloge is verstuurd, terwijl zij zeggen van wel. Ik heb dus een beetje het idee dat ze de boel bedonderen. Hoe dan ook, jij krijgt je horloge, ook al moet ik het horloge zelf voor je kopen :).

   Ik zou zometeen weer even een belletje plegen en vragen of ze wat sneller dingen kunnen gaan uitzoeken want inmiddels is het voor jou ook best wle vervelend!

   Liefs,
   Sanne

   • Anne
    4 april 2012 at 16:48 (9 jaar ago)

    Hee Sanne!
    Ohhh wat super lief van je !!! maar je hoeft het echt niet voor mij te kopen ofzoo als ze je bedonderen! dan haal ik hem zelf wel!! dat vind ik ook niet erg! maar over een week ga ik naar Engeland voor 3 maanden stage.. dus heel lang ben ik hier niet meer:( daarom vraag ik het even! maar super dat je er achteraan wilt gaan! en ik hoop snel iets van je te horen! xxxxx

 14. Nannick
  4 april 2012 at 13:38 (9 jaar ago)

  Mhm ik hou niet zo van sterke geurtjes πŸ™‚

  • Sanne van Huis
   5 april 2012 at 17:48 (9 jaar ago)

   Het geurtje opent behoorlijk sterk maar na een kwartier niet meer. Ik hou zelf ook absoluut niet van sterke geurtjes, ik hou meer van zoete, frisse subtiele geuren πŸ™‚