‘Blurb your mind’ met Friesche vlag Breaker!

Eén van mijn favoriete tussendoortjes is zonder twijfel een Breaker van Friesche vlag. Ik vind het een super lekkere snack waar ik eigenlijk altijd wel zin in heb. Het is verfrissend, gemakkelijk te eten/drinken en ook nog eens gezond. Vanaf 2 april start Friesche vlag met een super leuke actie voor jongeren (leeftijd 12 tot 24 jaar) namelijk ‘Blurb your mind‘. Met deze leuke actie kun je een figurantenrol in Goede Tijden Slechte Tijden winnen. Hoe? Dat lees je hieronder…

Ga naar de winkel en koop een Breaker met actieverpakking. Schrijf jouw ‘Blurb’ op de verpakking, bijvoorbeeld ‘ik lust je rauw’! Maak een foto van jezelf met deze verpakking  en upload deze op de speciale actiesite Breakerblurbs.nl. Zodra je dat hebt gedaan, doe je mee en maak je kans op een figurantenrol in GTST.

Voor meer info ga je als een speer naar de actiesite en doe vooral mee want wie weet ben jij binnenkort op de Nederlandse televisie te bewonderen!

(Advertorial)