NYC Expert Last Nail Polish ‘City Sweets’

Vandaag heb ik voor jullie weer een nagellak artikel, dit keer met lakjes van NYC uit de ‘City Sweets’ voorjaarscollectie. Gezien mijn huis uitpuilt met grote aantallen flesjes nieuwe nagellak, gaan jullie de komende tijd wel wat meer nagellak artikelen zien. Omdat ik weet dat de meeste van jullie net als ik helemaal gek zijn van nagellak, vinden jullie dit vast niet zo’n groot probleem! Vandaag leek het mij wel leuk om drie lakjes van NYC te laten zien. Deze lakjes hebben prachtige pastelkleuren en gezien vandaag de lente officieel is begonnen, kunnen we alvast een beetje in de lentestemming komen…

Heel veel cosmetica merken komen met pastelkleurige collecties, pastel is absoluut hot dit seizoen! Dit zie je trouwens ook terug in de kledingwinkels, dus je kunt je make-up en kleding goed op elkaar afstemmen.

Ook NYC doet mee met de pastel trend en heeft een voorjaarscollectie uitgebracht met de naam ‘City Sweets’. Deze collectie bevat o.a. drie pastelkleurige lakjes met de namen: Bubblegum Pink, Mint Macroon en Lavender Cupcake. Super zoete namen die perfect passen bij de kleuren nagellak. Hieronder zie je de swatches, en ik ben helemaal verliefd op de kleurtjes…

De eerste kleur is ‘Lavender Cupcake’, een prachtig creamy lila kleur nagellak. Dekt al na twee dunne laagjes en ik vind het echt een super mooi kleurtje, zo’n soort kleur heb ik eigenlijk ook nog niet in mijn stash…

Dan de kleur ‘Mint Macaroon’ (leuke naam) een mooie mintgroene kleur. Ik heb al behoorlijk wat mintkleurige lakjes in mijn stash en vind het qua kleur niet heel vernieuwend. Maar ondanks dat vind ik het wel een hele mooie kleur en mocht je nog geen mintgroene nagellak hebben, vind ik deze van NYC zeker een aanrader. Ook hier draag ik twee laagjes en zoals je kunt zien geeft dit een hele mooie dekking.

Bij het persevent van Coty werd ik op slag verliefd op dit mooie roze kleurtje. Dit is de kleur ‘Bubblegum Pink’ en is een koraal/roze nagellak die ook weer heel creamy is. De kleur matched trouwens perfect bij mijn nieuwe roze broek. Dit is een lakje die ik deze lente/zomer heel veel ga dragen. Dit lakje bracht ik ook in twee laagjes aan en zoals je wel kunt zien geeft dit een mooie dekking!

Deze lakjes van NYC lakken ontzettend prettig. De kwastjes zijn vrij smal, dus daardoor lakt het wel iets lastiger maar de substantie is wel helemaal perfect. Namelijk niet te dun, maar ook niet te dik. Ik heb ‘Bubblegum Pink’ vier dagen zonder topcoat gedragen en het begon daarna een klein beetje te chippen. Helemaal geen slecht resultaat voor een budget lak. Ze beloven wel dat de lak 7 dagen blijft zitten alleen ik heb vrij dunne nagels waardoor het sowieso wat sneller gaat chippen.

De NYC Expert Last Nail Polish ‘City Sweets’ lakjes liggen vanaf april exclusief bij Kruidvat en gaan €2,99 per stuk kosten.

 

 

Dit vind je vast ook leuk...

31 Comments on NYC Expert Last Nail Polish ‘City Sweets’

 1. Nynke-Boudien
  20 maart 2012 at 15:13 (8 jaar ago)

  Mooie kleurtjes! Ik vind de lakjes van NYC erg prettig altijd.

  Beantwoorden
 2. Jessica
  20 maart 2012 at 16:15 (8 jaar ago)

  Ik zag ze hier al in de rekken staan; net als die ene nieuwe glitterlak.

  Beantwoorden
 3. Shirley
  20 maart 2012 at 16:18 (8 jaar ago)

  Oh wauw dat roze kleurtje! Me likeyyyy

  Beantwoorden
 4. Lotte
  20 maart 2012 at 16:43 (8 jaar ago)

  Prachtige kleurtjes! Ga ze allemaal kopen!

  Beantwoorden
 5. Esmay
  20 maart 2012 at 16:59 (8 jaar ago)

  Die eerste 2 heb ik zelf ook, maar ik vind die laatste ook wel leuk zeg!

  Beantwoorden
 6. Teri
  20 maart 2012 at 17:20 (8 jaar ago)

  Geweldige lieve kleurtjes! Ze staan ook op mijn lijstje! ;)

  Beantwoorden
 7. Emma
  20 maart 2012 at 17:30 (8 jaar ago)

  aah zoo mooi!
  ik wil ze allemaal

  Beantwoorden
 8. Mirjam
  20 maart 2012 at 17:41 (8 jaar ago)

  Heel mooi, vooral Bubblegum Pink! En wat heb je je nagels in een mooie vorm trouwens!

  Beantwoorden
 9. Martina
  20 maart 2012 at 18:08 (8 jaar ago)

  Mooie kleurtjes! Ook mooi gelakt zeg! :)

  Beantwoorden
 10. Aranka
  20 maart 2012 at 18:17 (8 jaar ago)

  Ik vind de mintgroene echt prachtig! Hebben, hebben, hebben! :D

  Beantwoorden
 11. Desirée
  20 maart 2012 at 18:34 (8 jaar ago)

  Ze zijn er al een tijdje hoor ;)
  Ik heb Mint macaroon nu zelf ook op :) Echt mooi :)

  Beantwoorden
 12. Helen
  20 maart 2012 at 18:50 (8 jaar ago)

  Wat een heerlijke lieve lente lakjes :P

  Beantwoorden
 13. Cynthia
  20 maart 2012 at 19:06 (8 jaar ago)

  Ik vind de lavendel kleur heel erg mooi:-)

  Beantwoorden
 14. Marijke
  20 maart 2012 at 19:18 (8 jaar ago)

  Hele schattige kleurtjes! Erg leuk voor de lente (:

  Beantwoorden
 15. LottedeJ
  20 maart 2012 at 19:23 (8 jaar ago)

  Superfijne pastelkleurtjes! Mijn favoriet is de lavendelkleur.

  Beantwoorden
 16. Femke
  20 maart 2012 at 19:38 (8 jaar ago)

  Wat een heerlijke frisse kleurtjes…vooral die eerste ^^

  Beantwoorden
 17. Cynthiiaa
  20 maart 2012 at 20:06 (8 jaar ago)

  Wat een leuke poppige kleurtjes! Vooral Bubblegu Pink, een zachte roze kleur. :) Gorgeous!

  Beantwoorden
 18. emma
  20 maart 2012 at 22:23 (8 jaar ago)

  me loooooooooooves, jammer dat ze bij ons niet te koop zijn :(

  Beantwoorden
 19. Mariska
  21 maart 2012 at 08:54 (8 jaar ago)

  Vind de roze het mooiste, maar de andere twee ook wel, maar die zal ik minder snel dragen.

  Beantwoorden
 20. priscella
  22 maart 2012 at 10:11 (8 jaar ago)

  Ik heb ze Dinsdag ook al gespot in Zwolle en meteen de groene en roze gekocht mooie lente kleurtjes

  Beantwoorden
 21. Nannick
  22 maart 2012 at 21:56 (8 jaar ago)

  Mooie kleuren. Ligt het trouwens aan mij of neem je sinds een korte tijd de foto’s van de nagellak swatches anders? ;)

  Beantwoorden
 22. Myrthe
  23 maart 2012 at 15:30 (8 jaar ago)

  Wauw, dit zijn echt prachtige kleurtjes! Hier moet ik echt wat van hebben (:

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *