NYC Expert Last Nail Polish ‘City Sweets’

Vandaag heb ik voor jullie weer een nagellak artikel, dit keer met lakjes van NYC uit de ‘City Sweets’ voorjaarscollectie. Gezien mijn huis uitpuilt met grote aantallen flesjes nieuwe nagellak, gaan jullie de komende tijd wel wat meer nagellak artikelen zien. Omdat ik weet dat de meeste van jullie net als ik helemaal gek zijn van nagellak, vinden jullie dit vast niet zo’n groot probleem! Vandaag leek het mij wel leuk om drie lakjes van NYC te laten zien. Deze lakjes hebben prachtige pastelkleuren en gezien vandaag de lente officieel is begonnen, kunnen we alvast een beetje in de lentestemming komen…

Heel veel cosmetica merken komen met pastelkleurige collecties, pastel is absoluut hot dit seizoen! Dit zie je trouwens ook terug in de kledingwinkels, dus je kunt je make-up en kleding goed op elkaar afstemmen.

Ook NYC doet mee met de pastel trend en heeft een voorjaarscollectie uitgebracht met de naam ‘City Sweets’. Deze collectie bevat o.a. drie pastelkleurige lakjes met de namen: Bubblegum Pink, Mint Macroon en Lavender Cupcake. Super zoete namen die perfect passen bij de kleuren nagellak. Hieronder zie je de swatches, en ik ben helemaal verliefd op de kleurtjes…

De eerste kleur is ‘Lavender Cupcake’, een prachtig creamy lila kleur nagellak. Dekt al na twee dunne laagjes en ik vind het echt een super mooi kleurtje, zo’n soort kleur heb ik eigenlijk ook nog niet in mijn stash…

Dan de kleur ‘Mint Macaroon’ (leuke naam) een mooie mintgroene kleur. Ik heb al behoorlijk wat mintkleurige lakjes in mijn stash en vind het qua kleur niet heel vernieuwend. Maar ondanks dat vind ik het wel een hele mooie kleur en mocht je nog geen mintgroene nagellak hebben, vind ik deze van NYC zeker een aanrader. Ook hier draag ik twee laagjes en zoals je kunt zien geeft dit een hele mooie dekking.

Bij het persevent van Coty werd ik op slag verliefd op dit mooie roze kleurtje. Dit is de kleur ‘Bubblegum Pink’ en is een koraal/roze nagellak die ook weer heel creamy is. De kleur matched trouwens perfect bij mijn nieuwe roze broek. Dit is een lakje die ik deze lente/zomer heel veel ga dragen. Dit lakje bracht ik ook in twee laagjes aan en zoals je wel kunt zien geeft dit een mooie dekking!

Deze lakjes van NYC lakken ontzettend prettig. De kwastjes zijn vrij smal, dus daardoor lakt het wel iets lastiger maar de substantie is wel helemaal perfect. Namelijk niet te dun, maar ook niet te dik. Ik heb ‘Bubblegum Pink’ vier dagen zonder topcoat gedragen en het begon daarna een klein beetje te chippen. Helemaal geen slecht resultaat voor een budget lak. Ze beloven wel dat de lak 7 dagen blijft zitten alleen ik heb vrij dunne nagels waardoor het sowieso wat sneller gaat chippen.

De NYC Expert Last Nail Polish ‘City Sweets’ lakjes liggen vanaf april exclusief bij Kruidvat en gaan €2,99 per stuk kosten.