New in: Sacha laarsjes!

Al een behoorlijk tijdje had ik ze in het vizier, hele mooie Sacha laarsjes. Ze stonden ook al op mijn ‘lente fashionlist‘ en vorige week kon ik me niet meer inhouden. Ik had een enorme rotweek en afgelopen donderdag besloot ik ze te kopen (omdat ik het verdiende, maakte ik mezelf wijs haha) en vrijdag werden ze al bezorgd! Super snel en ik ben heel erg blij mee. Kijk snel verder…

Al een behoorlijke tijd was ik op zoek naar mooi ‘kiboot’ achtige laarzen. Ik wou ze al heel graag van de winter kopen maar toen hoorde ik van iemand dat ze niet echt warm zijn. Ook de prijs hield me wel een klein beetje tegen. Daarom besloot ik om tegen de lente/zomer maar weer te gaan kijken. Vorige week ging mijn jacht dus verder (met de Sacha laarsjes al in gedachte) en ook keek ik nog even op de site van Kiboots, alleen zag ik daar niet veel leuks. De meeste patroontjes vond ik een beetje saai en kleurloos en ik wou juist vrolijke schoenen.

(De laarsjes zien er wel een klein beetje anders uit dan op de webshop, maar ik vind ze zeker niet minder mooi!)

(Ook Puck vind mijn nieuwe schoenen erg mooi, haha)

Deze laarsjes zijn daarentegen lekker zomers vanwege de vrolijke kleurtjes, en ik vind het ook wel tof dat het een wat lager model is. Deze laarsjes kan ik mooi combineren met bijvoorbeeld een jeans maar staan in de lente ook heel tof onder een jurkje! Binnenkort uiteraard een OOTD(s) waar ik laat zien hoe ik de laarsjes combineer!

Nu ben ik heel erg benieuwd wat jij van mijn nieuwe aanwinst vindt?