Een kijkje in mijn leven #5

Het is weer tijd voor een nieuwe ‘Een kijkje in mijn leven’. Ik heb de afgelopen tijd weer wat foto’s gemaakt en het leek mij wel weer leuk om deze met jullie te delen. Voor de mensen die mij op Twitter volgen, jullie gaan vast sommige foto’s wel herkennen. Ik zit er trouwens over na te denken om er een twee wekelijkse item van te maken. Laat vooral even weten bij de comments op je dit leuk of niet leuk lijkt…

Helemaal blij met mijn MAC Shop Blush in de kleur ‘Florida’. Hier heb ik ook al een review over geschreven!

Lekkere verse pasta met pasta saus met allerlei groentes, zoals: Sperziebonen, gegrilde paprika en olijven. Was erg lekker!

Zo ontzettend blij met mijn spiegelreflex. Ruim een jaar stond een SLR op mijn wishlist en paar weken terug kocht ik het dan eindelijk. Ik heb er al heel wat foto’s mee gemaakt en ik ben ook benieuwd of jullie het verschil hebben gezien?

Ook ben ik de laatste tijd weer wat meer aan het tekenen. Ik probeer namelijk gewoon af en toe wat anders te doen dan alleen maar achter mijn Macbook zitten. Tekenen werkt voor mij ook erg ontspannend. Dit was mijn eerste tekening na heel lang niet getekend te hebben, nog niet helemaal tevreden maar oefening baart kunst!

Voor dat ik naar Coty (perspresentatie) ging, had mijn vriend een afspraak op Schiphol met een klant van hem. Ik heb ongeveer drie uur in de auto gewacht en ondertussen een boek gelezen. Ik heb in die drie uur tijd onwijs veel vliegtuigen voorbij zien komen. Ik kreeg helemaal de kriebels, want ik hou absoluut niet van vliegen…brrr…

Erg verslavend en zeer populair, ik heb het over ‘Draw Sometihng’. Ik tekende hier een taco wat volgens mij ook wel vrij duidelijk is, haha!

Ik was vorige week lekker een dagje bij mijn ouders. Het was mooi weer en ik ging met mijn nieuwe camera even wat foto’s maken in de achtertuin. Sassefras, de kat van mijn ouders wou wel eventjes poseren…

Hier heb ik een DIY maskertje op. In dit masker zat een beetje komkommer, Turkse yoghurt en wat honing. Het was een hele fijne masker en daarna had ik een super zachte huid. Op het laatst begon die alleen wel een beetje te stinken, zou de yoghurt wel zijn geweest…

Nog even een laatste check in de spiegel of mijn make-up nog goed zit, voordat ik op de foto ging voor ‘The Fashion Battle’. Morgen maak ik trouwens het nieuwe thema + tegenstander bekend op mijn blog.

Dankzij de diepvries fruit tip van Cynthia (misslipgloss.nl)…

…Kan ik weer lekkere yoghurt shakes maken. Het is namelijk nu niet echt het seizoen van de rode fruitsoorten en als het er al is, dan is het behoorlijk duur. Dit is in ieder geval een super goed alternatief en het is hartstikke lekker en niet eens zo heel duur!

Van super gezond naar super ongezond (moet kunnen), hier had ik eigen gebakken choco muffins gemaakt. Erg lekker maar na eentje zat ik trouwens wel echt bomvol.

Even een middagje niet werken maar gewoon lekker op de bank hangen met een leuk tijdschrift. Ik ben niet een enorme fan van de Linda maar ik moet zeggen dat ik deze ‘budget’ editie wel leuk vond!

Af en toe speel ik met Puck een soort van geheugenspelletje, hij vind dat echt super leuk!

Gisteren at ik een heerlijk bakje met ‘Gevulde koek slagroomijs’, alweer zo ongezond! Maar wel echt heel lekker, terwijl ik helemaal niet zo’n fan ben van gevulde koeken. Zeker een aanrader!

En vandaag nog even met de allereerste Vogue op de bank. Mijn eerste indruk, mooie layout, prachtige (dure) fashion items en heel erg veel reclame. Ik weet nog niet of ik een abonnement ga nemen, eerst even de tweede editie afwachten.

Dit was het weer en ik hoop dat julie het leuk vonden om weer een kijkje in mijn leven te krijgen. Wil je elke twee weken dit item zien, laat het dan nog even weten bij de comments!

 

Dit vind je vast ook leuk...

34 Comments on Een kijkje in mijn leven #5

 1. Bellachique
  23 maart 2012 at 16:08 (8 jaar ago)

  Heel erg leuke fotos, van mij mag je er zoveel over posten als je wilt ;). Ik vind het altijd leuk om mee te kijken in een ander zijn leven, haha!

  Beantwoorden
 2. femketje
  23 maart 2012 at 16:09 (8 jaar ago)

  ik heb ook de eerste vogue nl gehaald vandaag.. denk dat ik af en toe een editie ga kopen maar geen abonnement ga nemen ^^

  Beantwoorden
 3. Lie
  23 maart 2012 at 16:11 (8 jaar ago)

  Leuk! Ik heb vandaag ook de Vogue gekocht! Heeeeel veel reclame erin maar verder een prachtig blad.

  Beantwoorden
 4. Myrthe
  23 maart 2012 at 16:21 (8 jaar ago)

  Wat een leuke foto’s weer! Die Vogue lijkt me zo leuk :)

  Beantwoorden
 5. MySuperSweetLife
  23 maart 2012 at 16:50 (8 jaar ago)

  Weer erg leuke foto`s. 3 uren in een auto wachten is ook erg lang.
  Momenteel ben ik ook heel erg verslaafd aan het spel draw something!
  Liefs

  Beantwoorden
 6. Femke
  23 maart 2012 at 17:10 (8 jaar ago)

  Jaa lijkt me erg leuk om het elke twee weken te zien!
  Wat kun jij trouwens goed tekenen!! :O

  Beantwoorden
 7. Mirjam
  23 maart 2012 at 17:19 (8 jaar ago)

  Erg leuk om te zien, ik zie het wel zitten als dit item 1 keer in de 2 weken komt! Leuk!

  Beantwoorden
 8. Cherel
  23 maart 2012 at 17:23 (8 jaar ago)

  Leuke foto’s! Ik vind het wel leuk om dit vaker te zien :)

  Beantwoorden
 9. Cynthiiaa
  23 maart 2012 at 18:10 (8 jaar ago)

  Leuke foto’s, heerlijk dat fruit! Oh my, ik wil het ook nog steeds eten, lekkere smoothies meemaken, nomnomnom. :D

  Beantwoorden
 10. Emma
  23 maart 2012 at 19:06 (8 jaar ago)

  leuke post, ik wil ook zo graag de Vogue

  Beantwoorden
 11. Shirley
  23 maart 2012 at 19:06 (8 jaar ago)

  Wauw wat kan je mooi tekenen! En oh my goddie, ik ben jaloers op je camera!

  Beantwoorden
 12. Amber
  23 maart 2012 at 19:31 (8 jaar ago)

  Super leuke categorie! Weet je wat ik mij trouwens afvraag.. Want jij (Sanne) hebt natuurlijk straatvrees, maar eigenlijk op je blog ‘kijken’ en zien veel meer mensen jou! Dat vind ik zo interessant altijd! Dat je je bijvoorbeeld wel fijn voelt bij het maken van filmpjes (die iedereen ter wereld natuurlijk kan zien!), maar niet echt in openbare ruimtes, zoals persevents! Haha, het viel me gewoon op, en ik ben er wel nieuwsgierig naar! Niet negatief natuurlijk, want ik hou van je blog!

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   24 maart 2012 at 11:41 (8 jaar ago)

   Ik snap een beetje de verwarring, haha. Mijn angst heeft niets te maken met mensen. Ik ben totaal niet mensenschuw. Mijn angst heeft met buiten te maken en de angst dat ik bijvoorbeeld ga hyperventileren. Als ik ga hyperventileren denk ik dat ik bijv. ga flauwvallen en dat idee maakt mij heel angstig :)

   Beantwoorden
 13. Mariska
  23 maart 2012 at 19:59 (8 jaar ago)

  Leuke foto’s om te zien. Je kunt echt heel erg mooi tekenen!!

  Beantwoorden
 14. Lisanne
  23 maart 2012 at 21:39 (8 jaar ago)

  Heel leuk o te lezen/zien! Welke camera is het precies? Ik ben namelijk ook heel erg opzoek naar een mooie spiegelreflex :)

  Beantwoorden
 15. Esmay
  23 maart 2012 at 21:51 (8 jaar ago)

  Wat een leuke foto’s! Gefeliciteerd met je spiegelreflex trouwens ^^

  Beantwoorden
 16. Julia...
  24 maart 2012 at 03:20 (8 jaar ago)

  wat een leuke foto’s. en wat hebben je ouders een mooi en leuk katje!!

  Beantwoorden
 17. Chantal
  24 maart 2012 at 09:08 (8 jaar ago)

  Leuke foto’s Sanne, ik heb de Vogue ook in huis en ga ‘m strakjes lekker lezen!

  Beantwoorden
 18. Hanna
  24 maart 2012 at 10:53 (8 jaar ago)

  Leuk, van mij mag dit terugkomen! xx

  Beantwoorden
 19. Lonneke
  24 maart 2012 at 11:24 (8 jaar ago)

  wat een leuke foto’s !
  die camera ziet er goed uit.x

  Beantwoorden
 20. LottedeJ
  24 maart 2012 at 12:06 (8 jaar ago)

  Leuke foto’s! Ik vond je er zo mooi uitzien met de battle, echt prachtig!

  Beantwoorden
 21. Tedje
  24 maart 2012 at 12:26 (8 jaar ago)

  Ik vind deze artikeltjes altijd super leuk!! Mag wat mij betreft vaker voorkomen!

  Beantwoorden
 22. Femke
  24 maart 2012 at 17:07 (8 jaar ago)

  Zo gaaf die spiegelreflex <3 :O

  Beantwoorden
 23. manon
  9 april 2012 at 19:37 (8 jaar ago)

  Heel erg leuk allemaal heel erg toevallig ik ben ook heel veel met tekenen bezig
  en met fashion heb ik denk ik van mijn Oma mijn Oma was Schilder en ook Lerares bij naaien! in die tijd werd dat nog gedaan haha
  dus de filmpjes van fashion (DIY) vind ik heel erg leuk
  miss kan er ook wat komen over tekenen want jij bent echt goed!

  xxjes Manon

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *