Wist je dat…#2 met o.a. Forever 21, Vega en H&M Against AIDS

Begin november verscheen de eerste ‘Wist je dat…‘ op mijn blog en dit nieuwe item viel meteen in de smaak. Dat is ook de reden dat dit een vast item op mijn site gaat worden. Dagelijks ontvang ik namelijk persberichten en niet alles is even interessant om te delen en/of om er een heel artikel aan te wijden. Vandaar dat ik het item ‘Wist je dat…’ ben begonnen, een blogpost vol met leuke korte mode, beauty en lifestyle nieuwtjes zodat je weer helemaal op de hoogte bent…

Sinds kort is Nederland weer een glossy rijker, namelijk: Vega magazine. Deze magazine gaat over het maken van bewuste keuzes in voeding, mode, cosmetica en meer. Vier keer per jaar verschijnt het blad en staat vol met mooie reportages, schitterende foto’s mode en recepten. Vega is een heel inspirerend blad. Zelf heb ik de Vega ook mogen ontvangen en ik moet zeggen dat ik het een hele leuke glossy vind, vooral heel geschikt voor meiden/vrouwen die graag bewust leven.

De Vega is o.a. te koop bij verschillende boekhandelaars en uiteraard kun je er ook een abonnement op nemen. Los in de winkel kost Vega €6,95.

De nieuwe voorjaarscollecties van cosmetica merken schieten als paddestoelen uit de grond en ook het nagellak merk ‘Trind’ komt met een nieuwe collectie. Trind komt met een hele leuke lentecollectie, bestaande uit vier nieuwe kleuren. Ze spelen in op de kleurtrend voor aankomend seizoen, de vier nieuwe lakjes hebben namelijk prachtige pasteltinten.

De nieuwe lakjes zijn te koop vanaf maart 2012 en kosten per stuk €9,95. Trind wordt verkocht bij de grotere vestigingen van Etos, DA en Douglas. Voor meer info over het merk kun je ook even een kijkje nemen op Trind.com.

Op 26 april 2012 ligt er een nieuwe H&M Against AIDS collectie in de winkels. Deze collectie is te koop bij ongeveer 300 Divided winkels wereldwijd. Een deel van de opbrengst, namelijk 25%, gaat rechtstreeks naar verschillende projecten die zich inzetten tegen HIV en Aids. Dit is trouwens niet niet de eerste keer dat H&M met een speciale ‘Against AIDS’ collectie komt, inmiddels hebben ze namelijk met deze speciale collecties al 45 miljoen Euro opgehaald.

De collectie die binnenkort in de winkels ligt is geïnspireerd door verschillende etnische invloeden en deze zijn samengebracht wat zorgt voor verrassende prints en kledingstukken. Hieronder zie je alvast een sneak peak van de collectie…

In de vorige ‘Wist je dat…’ kon je al lezen dat er waarschijnlijk een Nederlandse Vogue zou komen. Inmiddels weten we allemaal wel dat dit een feit is en de eerste Nederlandse Vogue ligt 22 maart in de winkels, dus dat is al vrij snel! Ik ga zeker naar de winkel om de Vogue in huis te halen, ik ben erg benieuwd…

In de maanden maart en april 2012 komt Catrice met een speciale Limited Edition voor de nagels, namelijk ‘Million Styles’. Met deze Million Styles Effect Top Coats kun je aan elk ‘saai’ lakje een geweldig effect geven. Je hoeft ze niet per se over een nagellak heen te dragen, je kunt ze namelijk ook prima individueel dragen.

De lakjes zijn vanaf halverwege maart t/m april 2012 verkrijgbaar bij Kruidvat en kosten €2,99 per stuk. Dat wordt rennen naar de winkel!

C01 No Smoke Without Fire/C02 Million Dollar Baby/C03 Miss Money Penny /C04 Shake It! Flake It!/C05 Return Of Space Cowboys/C06 Godfather Of Pearl/C07 ¿Holo Qué Tal?!/C08 Have An Ice Day

Steeds meer bedrijven ontwikkelen handige apps. Hunkemoller, de bekende lingerieketen, komt ook weer met een hele handige app speciaal voor de smartphone. Veel winkels maken tegenwoordig gebruik van membercards, met deze kaarten krijg je vaak extra kortingen of andere privileges. Heel leuk bedacht zo’n kaart, maar vaak is het ook echt iets om te vergeten en daar kom je dan pas achter als je bij de kassa staat. Maar met de ‘Hunkemoller Membercard’ app is dit verleden tijd.

De app is gratis te downloaden voor zowel de iPhone als voor andere smartphones die gebruik maken van Android.Wanneer je gaat winkelen bij Hunkemoller kunnen de daarvoor speciale scanners die in de winkels aanwezig zijn je smartphone te scannen. Hierdoor kun je heel gemakkelijk punten sparen en uitgeven, en kun je ook zelf je gespaarde punten goed in de gaten houden. Erg leuk bedacht en ook nog eens heel erg handig!

Nina Ricci heeft een nieuwe geur, namelijk ‘Fantasy’. De parfum zit in een prachtige porseleinen ‘appeltjes’ flacon met leuke ‘girly’ tekeningetjes. De geur is heerlijk en bevat de volgende noten: Bergamot, NaturePrint© peer, Siciliaanse mandarijn, kersenbloesem, Bulgaarse roos, heliotroop, gesmolten bruine suiker smaak © en absoluut Vanille. Klinkt goed, binnenkort kun je op mijn blog een review lezen over deze nieuwe ‘Nina Ricci’ geur.

Deze parfum is vanaf 1 maart verkrijgbaar bij o.a. Douglas en kost €55,60 voor 50 ml.

Ten slotte sluit ik deze ‘Wist je dat…’ af met wel heel excited nieuws, namelijk Forever 21 en Topshop komen eindelijk naar Nederland. In 2013 en 2014 komt in Den Haag een heel groot pand met o.a. Forever 21, Topshop en Primark. Gezien we al verschillende Primarks in Nederland hebben is dit niet heel groot nieuws (wel leuk), maar het feit dat er een Forever 21 en Topshop in Den Haag komt is wel pretty excited! We moeten dus nog wel even wachten, maar dan heb je ook wat! Nu maar hopen dat de winkels succesvol worden zodat andere Nederlandse steden snel gaan volgen…

Dit waren weer alle nieuwtjes op een rij, welk nieuwtje vind jij het leukst?