Win: Victoria’s Secret Sparkling Fragrance Mist!

Vandaag heb ik voor jullie weer een leuke winactie ter ere van mijn driejarig blog bestaan en dit doe ik in samenwerking met Pretty Please. Laatst schreef ik al een artikel over deze leuke online shop en toen schreef ik al dat ze o.a. beautyproducten van Victoria’s Secret verkopen. Super leuk, want helaas hebben wij in Nederland nog geen ‘VS’ winkel (behalve dan op Schiphol). Vanaf vandaag maak je kans op een ‘Victoria’s Secret Sparkling Fragrance Mist’, lees snel verder om te zien wat je moet doen om kans te maken…

Hieronder zie je de Victoria’s Secret Sparkling Fragrance Mist die je kunt winnen, deze heeft de geur van Berries & Magnolia flower. Ik heb de fles thuis staan en uiteraard heb ik even aan de geur geroken en die is heerlijk, lekker zoet en fruitig. Het is een behoorlijke fles dus je kunt er gerust een tijdje mee vooruit…

Wat moet je doen om kans te maken op deze leuke lekker geurende prijs?

 • Laat een comment achter dat je meedoet en waarin je uitlegt waarom je dit geurtje moet winnen.
 • Volg mij (Wearefashion) en @PrettyPleaseNL en plaats de volgende zin op Twitter: Follow & RT @wearefashion & @PrettyPleaseNL om kans te maken op een Victoria’s Secret Fragrance Mist –> http://wearefashion.nl/?p=14799

Dat is dus wat je moet doen, beide dingen zijn verplicht. Meedoen kan t/m vrijdag 17 februari. Ik wens jullie allemaal heel erg veel succes!

102 Comments on Win: Victoria’s Secret Sparkling Fragrance Mist!

 1. Fenna
  14 februari 2012 at 05:56 (11 jaar ago)

  Wat een leuke winactie 🙂

  Ik wil dit geurtje winnen omdat: Ik bijna door mijn geurtjes heen ben, en op zoek ben naar nieuwe lekkere geurtjes en ik ben gek op zoete fruitige geurtjes! & I love victoria secret!

  Liefs,
  Fenna

 2. Iris
  14 februari 2012 at 06:26 (11 jaar ago)

  Heey, wat leuk! ik zie eigenlijk nooit geurtje voorbij komen, dus ik doe zeker mee! Ik heb je gefollowd, en de tweet geplaatst. https://twitter.com/#!/SwaggerNinjah/status/169290521611743233

  Ik wil graag winnen, omdat ik een geurtje nodig heb, waarmee ik eindelijk alle kou en sneeuw en regen en al dat soort dingen kan weghalen, en in mijn eigen kleine lente wereldje kan leven! En mij lijkt dit geurtje daar perfect voor!~

  xIris

 3. Conny
  14 februari 2012 at 06:48 (11 jaar ago)

  vindt het een hele leuke winactie.
  het is de lekkerste geur
  wie wilt deze mist nou niet winnen.
  bijna elke vrouw.

 4. LottedeJ
  14 februari 2012 at 07:13 (11 jaar ago)

  Superleuke winactie! Ik wil dit product van Victoria’s Secret heel graag winnen, omdat ik gek ben op zulke sprays. Ze zijn meestal net iets minder zwaar dan parfum, maar je ruikt wel de hele dag lekker zoet en fruitig (in dit geval). Ook heb ik sinds kort mijn eerste bodymist van Victoria’s Secret in huis en ik ben er helemaal verslingerd aan! Ik volg jullie allebei op twitter en ik heb getweet. Ik weet alleen niet hoe ik de link van de tweet hier neer moet zetten, door de nieuwe lay-out van Twitter (haha, knullig van me). Mijn twitternaam is Lotte_dejonge

 5. Cherel
  14 februari 2012 at 07:33 (11 jaar ago)

  Alweer zo’n leuke winactie, ik doe graag mee! Ik volg Wearefashion en Pretty
  Please nu op twitter en heb de tweet geplaatst. Twitternaam: Cherelroffel

  Ik moet het geurtje winnen omdat ik dol ben op Victoria’s Secret en dolgraag een item van hun lijn wil bemachtigen. Ik vind het een luxe merk, en dat heerlijke gevoel dat je van zo’n product krijgt kan ik op dit moment wel weer even gebruiken. En bovendien is het volgens mij precies mijn geur! 🙂

 6. Kim Krete
  14 februari 2012 at 09:15 (11 jaar ago)

  Ahh Victoria Secret, en dan ook nog een Body Spray! Al jaren wil ik graag iets van Victoria Secret hebben…maar ik heb nog steeds niets. Ik hou van zoete geuren dus deze klinkt heerlijk.
  Ik heb de tweet geplaatst: @KimKrete

  Ohh en waar op Schiphol is dit te koop? Ben nu wel erg benieuwd

 7. Wendy
  14 februari 2012 at 10:21 (11 jaar ago)

  Ik vind het echt jammer dat je bijna nooit winacties hebt waarbij het voldoende is om gewoon je blog te volgen.
  Ik ben al meer dan een jaar een zeer trouwe bezoekster, en lees echt al je artikelen, maar bij winacties krijg ik altijd het gevoel dat dàt niet genoeg is.
  Ik heb geen facebook en ik heb geen twitter. (bloglovin wel)
  Jammer dus… en bijna altijd balen voor mij.
  Desalnietemin: ik blijf iedere dag terug komen want ik kom hier niet voor de winacties, maar omdat ik de inhoud van je blog leuk vind en omdat dit heerlijk ontspannen is voor mij.
  Maar ik wilde dit keer toch even kwijt dat ik soms het gevoel heb dat je met een “gewone” trouwe bezoekster lang niet zo blij bent, dan met iemand die je misschien helemaal niet zo trouw volgt, maar wèl al je social media af struint.

  • Sanne van Huis
   14 februari 2012 at 12:28 (11 jaar ago)

   Hier wil ik graag even op reageren. Ik heb de afgelopen twee weken twee winacties gehad waarbij alleen het achterlaten van een comment voldoende was en dit doe ik ook wel vaker. Ik ben blij met iedere bezoeker en daarom verzin ik ook allerlei leuke winacties waar best wel heel veel werk en geld in gaat zitten. Bij de hannah valentijnswinactie hoefde je alleen maar een comment + mailtje te sturen. Die winactie heeft mij 55 Euro gekost omdat ik de pakketjes via TNT pakketdienst op de post moest doen omdat de pakjes niet door de brievenbus konden. Dan is het vast wel te begrijpen dat ik soms ook wel graag er iets voor terug wil hebben.

   Aankomende maandag komt er weer een leuke winactie (Gosh make-up pakket) waarbij geen gebruik wordt gemaakt van social media. Ik denk dat als je echt mijn blog heel trouw bezoekt (niet dat ik dat in twijfel trek, meer in het algemeen) dat je wel weet dat ik ontzettend veel over heb voor mijn bezoekers, met of zonder dat ze gebruik maken van social media :).

 8. Jessica
  14 februari 2012 at 11:17 (11 jaar ago)

  https://twitter.com/#!/LaGrenouilleJes/status/169363585041039360

  Waarom ik deze bodysplash zou willen winnen?
  Omdat ik nog nooit een échte Valentijn gehad heb. En dat al 18 jaar.
  Bovendien zit ik in mijn eerste jaar hogeschool wat nog niet altijd even vlot verloopt.
  Vorig jaar heb ik een tijdje een behoorlijke dip gehad, in mijn laatste jaar van het middelbaar. Die moeilijke periode heb ik nu definitief afgesloten.

  De bodysplash lijkt me heerlijk van geur. Lekker zoet, precies waar ik van hou.
  Het zou perfect passen in mijn concept om dit jaar mezelf op de eerste plaats te zetten, en meer naar mezelf en mijn lichaam luisteren.

 9. Kelly
  14 februari 2012 at 13:52 (11 jaar ago)

  Twitter: https://twitter.com/#!/xxKellyy/status/169401168945094656

  De lente komt er aan… en waar denk je dan aan? Juist. Vrolijke kleurtjes, bloeiende bloempjes en veel zoetigheid. Al een tijdje ben ik naar dat laatste op zoek bij de Douglas en Ici Paris, maar helaas.. Alle lekkere geurtjes zijn veel te duur en de wat goedkopere zijn het nét niet. Nu lees ik deze winactie op wearefashion.nl en die kan ik natuurlijk niet zomaar aan me voorbij gaan! Met dit geurtje kan ik mijn lente outfit helemaal af maken! 🙂

 10. Anouk
  14 februari 2012 at 14:58 (11 jaar ago)

  ik wil dit geertje winnen
  omdat ik altijd geurtjes gebruik.
  ik kan geen dag zonder!!! en deze ruikt zoo lekker!!!!
  heb het ge tweet!!

 11. Britt
  14 februari 2012 at 16:16 (11 jaar ago)

  LeukLeukLeukLeukLeuk!!
  Helemaal iets voor mij, ben echt een geurtjesmens
  zonder geurtje=geen Britt:)
  Heb het getweet:D

 12. Eileen
  14 februari 2012 at 16:55 (11 jaar ago)

  Hoi !

  Ik zou graag Victoria’s Secret Sparkling Fragrance Mist willen winnen, omdat ik vorig jaar voor valentijn van me vriend de parfum Bombshell van victoria secret heb gekregen. Deze heeft hij voor me meegebracht toen hij in Amerika was. De parfum is helaas bijna op en aangezien mijn vriend de parfums van vs erg lekker vindt, zou ik natuurlijk graag een nieuwe willen. Helaas zijn deze parfum voor zo ver ik weet in nederland alleen te krijgen op schiphol, achter de douanen : ( .
  En aangezien ik een Limburg woon en eigenlijk zelf nog nooit op schiphol ben geweest is de kans klein dat ik er ooit nog een ga krijgen.

  Liefs Eileen X

  P.S heb de tweet etc. geplaatst ; )

 13. Maureen
  14 februari 2012 at 17:01 (11 jaar ago)

  Ik zou deze prijs super graag willen winnen omdat ik maar 2 parfum’s heb. Dat vind ik ook wel genoeg, maar 1 is bijna leeg en de andere is echt een winterse geur. Ook kom ik nooit op schiphol dus is het ook moeilijk om hem dan te komen. Haha. Dit lijkt me super leuk om te winnen om in de zomer te gebruiken en ik zou dan ook super blij zijn!
  Ook heb ik de tweet getweet. @maureenveneman

 14. Femke
  14 februari 2012 at 19:06 (11 jaar ago)

  Wauw! wat een superlekkere winactie! Mij lijkt de Victoria’s Secret Sparkling Fragrance Mist echt een heerlijke geur hebben! Ik houd echt van dat soort geuren!
  Ik heb nog helemaal geen producten van Victoria Secret dus ik ben er heel erg benieuwd naar!
  Ik volg je op twitter en heb de tweet getweet
  Succes iedereen!
  x Femke

 15. sandra19831983@hotmail.com
  14 februari 2012 at 21:26 (11 jaar ago)

  ik volgde jullie al en heb de tweet geplaatst erika148883

 16. sandra19831983@hotmail.com
  14 februari 2012 at 21:29 (11 jaar ago)

  ik doe mee mdat ik wel van fruitige parfums hou en deze lijkt me heerlijk

 17. Britney
  14 februari 2012 at 21:46 (11 jaar ago)

  Ik doe zeker mee,
  leuke winactie!

  Omdat me een heerlijke geur lijkt
  zeker omdat ik zo eens zoetebekje ben!
  En het ziet er ook nog eens heel leuk en vrouwelijk uit!

  Ik volgde je al en heb de tweet gestuurd

 18. kimberley
  14 februari 2012 at 22:41 (11 jaar ago)

  Zoals iedere reactie, win iedereen super graag deze actie winnen! Dus vraag je je waarschijnlijk af, waarom jij? Waarom zou ik het winnen?

  Wel, ik ben een echte fashionlover, en natuurlijk horen de Victoria’s secret runways daar ook bij. Ik kijk er elk jaar naar weer naar uit, wat voor een spetterende show ze gaan geven met mijn geliefde modelen! Hun angel-outfits verbazen me iedere keer en het doet het vrouwelijke in je gloeien.

  Na de show, betrap ik mezelf uren staren op hun website naar al hun goodies! En, ja vooral de parfums! Het begon allemaal toen ik jonger was en mijn ma een Victoria’s secret parfum cadeau kreeg van een vere vriendin, eerlijk gezegt heb ik die opgebruikt (maar dat tussen ons) 😉 vanaf toen bleef de admiration voor het merk!
  Ik zou echt een droom zijn, klinkt nu wel overdreven voor een ander, maar voor mij zo het gewoon super zijn om Victoria’s secret voor mijzelf te winnen, een echte kinderdroom die waar zou komen. Een parfum die ik van harte zou koesteren.

  Ik volg je op twitter en heb je rt https://twitter.com/#!/iamyourknight/status/169533739779637249

 19. marleen
  14 februari 2012 at 22:41 (11 jaar ago)

  Jammer, geen twitter en facebook.!
  Lijkt me wel een heerlijk product!
  good luck everyone!
  x

 20. Joy
  15 februari 2012 at 11:27 (11 jaar ago)

  Ik doe graag mee, wil dit graag aan een vriendin geven, ze ruikt soms een beetje muffig, naar van dat oude vrouwen (oma) parfum ofzo… dus iets frisser zou fijn zijn 😉

  ik volg jullie en heb getweet en geliked op Bloglovin:
  http://twitter.com/GewoonGezellie/statuses/169729469928587265

 21. Chantal
  15 februari 2012 at 12:04 (11 jaar ago)

  Ik doe mee! Ik zou graag winnen omdat ik razend benieuwd ben naar de producten van VS. Ik heb er al veel over gehoord, maar nooit de kans gehad zelf iets aan te schaffen. Volg jou en Pretty Please op twitter. Hier is mijn tweet: https://twitter.com/#!/SilverRetriever/status/169738082667597824

 22. karin
  15 februari 2012 at 14:22 (11 jaar ago)

  Wil graag meedoen. Ken het geurtje niet maar als jij het lekker vindt wil ik het heel graag zelf gebruiken. Volg jullie beide. Met dit geurtje laten we de winter achter ons en verheugen we ons op het voorjaar.
  https://twitter.com/Kahees/statuses/169768786554130432

 23. Cindy
  15 februari 2012 at 18:32 (11 jaar ago)

  Ik ben dol op berry geuren gemengt met bloemen! En ik heb nog nooit wat gehad van Victoria’s Secret, dus het zou leuk zijn om deze fragrance mist te winnen 🙂

  Ik volg jou en prettyplease op twitter (als CindyCURE) en de tweet: https://twitter.com/#!/CindyCURE/status/169836245894180864

 24. Mirre
  15 februari 2012 at 18:48 (11 jaar ago)

  Veel winacties, echt superleuk!

  Ik wil de parfum graag winnen omdat:
  – Ik niet zo veel geld heb en toch lekker wil ruiken.
  – Ik deze geur heel lekker vind (geroken in de winkel).
  – Ik heel weinig parfum heb.
  – En omdat ik winacties superleuk vind!

  Ik heet op twitter: @Mirre538 en ik volg jou en prettyplease.
  Veel liefs, Mirre

 25. Maaike
  17 februari 2012 at 19:43 (11 jaar ago)

  allereerst ik vind je blog echt GEWELDIG!..x
  IK zou dit geurtje HEEEEl graag willen winnen.
  Want als ik in de etos of Kruidvat sta.. Kan ik nooit een keus maken welk geurtje ik moet kiezen. Omdat ik altijd zoveel geurtjes test dat ik uiteindelijk niet meer kan kiezen..x Maar deze lijkt me egt heerlijk..xxxx een trouwe fann..

 26. Nisrine
  18 februari 2012 at 11:21 (11 jaar ago)

  Dit is echt leuk!

  Ik wil dit geurtje echt heel graag winnen, omdat ik echt van parfum’s hou. Ook heb ik er niet echt veel, en ik hou superveel van zoetigheid en alles wat daar mee te maken heeft. Het lijkt me ook heel leuk om het in de zomer te dragen aangezien, ik geen zomer geurtje heb, is dit ideaal.

 27. Kirsten
  20 februari 2012 at 19:47 (11 jaar ago)

  Super leuk!
  Graag zou ik het geurtje winnen omdat al mijn geurtjes op zijn.. Heb echt niet veel geld over om een nieuwe te kopen dus zou het super zijn om deze te winnen!