Win: Victoria’s Secret Sparkling Fragrance Mist!

Vandaag heb ik voor jullie weer een leuke winactie ter ere van mijn driejarig blog bestaan en dit doe ik in samenwerking met Pretty Please. Laatst schreef ik al een artikel over deze leuke online shop en toen schreef ik al dat ze o.a. beautyproducten van Victoria’s Secret verkopen. Super leuk, want helaas hebben wij in Nederland nog geen ‘VS’ winkel (behalve dan op Schiphol). Vanaf vandaag maak je kans op een ‘Victoria’s Secret Sparkling Fragrance Mist’, lees snel verder om te zien wat je moet doen om kans te maken…

Hieronder zie je de Victoria’s Secret Sparkling Fragrance Mist die je kunt winnen, deze heeft de geur van Berries & Magnolia flower. Ik heb de fles thuis staan en uiteraard heb ik even aan de geur geroken en die is heerlijk, lekker zoet en fruitig. Het is een behoorlijke fles dus je kunt er gerust een tijdje mee vooruit…

Wat moet je doen om kans te maken op deze leuke lekker geurende prijs?

  • Laat een comment achter dat je meedoet en waarin je uitlegt waarom je dit geurtje moet winnen.
  • Volg mij (Wearefashion) en @PrettyPleaseNL en plaats de volgende zin op Twitter: Follow & RT @wearefashion & @PrettyPleaseNL om kans te maken op een Victoria’s Secret Fragrance Mist –> http://wearefashion.nl/?p=14799

Dat is dus wat je moet doen, beide dingen zijn verplicht. Meedoen kan t/m vrijdag 17 februari. Ik wens jullie allemaal heel erg veel succes!