Win: Handschoenen voor touchscreen!

Ietsjes eerder dan gepland (maar vanwege het koude weer een super cadeau) heb ik vandaag weer een hele leuke winactie! Namelijk in samenwerking met iHoesjes.nl mag ik een paar leuke handschoenen weggeven speciaal voor het bedienen van je touchscreen. Met dit koude weer zijn deze handige handschoenen zeker geen overbodige luxe. Lees snel verder wat je moet doen om kans te maken…

Een tijdje geleden schreef ik al over deze hippe en handige handschoenen. Toen waren veel van jullie hartstikke enthousiast en daarom leek het mij wel leuk om een paar weg te geven. Deze handschoenen zijn speciaal gemaakt zodat je gewoon je apparaten, die gebruik maken van ’touchscreen’, kunt bedienen zonder dat je eerst je handschoenen uit hoeft te doen. Ik heb de handschoenen regelmatig aan en ze bevallen mijn meer dan goed!

Vanaf vandaag maak jij dus kans op het bovenstaande paar. Wat moet je hiervoor doen?

  • Plaats een comment onder dit artikel zodat ik weet dat je meedoet
  • Vind de Facebook pagina van ihoesjes leuk (hier staan ook vaak leuke winacties op)
  • Volg ihoesjes op Twitter (ook vaak leuke giveaways) en plaats de volgende tweet: Follow & RT @ihoesjes om kans te maken op een paar hippe touchscreen handschoenen –> http://wearefashion.nl/?p=14555

Meedoen kan tot aanstaande zaterdag 4 februari, succes allemaal!