Win: Handschoenen voor touchscreen!

Ietsjes eerder dan gepland (maar vanwege het koude weer een super cadeau) heb ik vandaag weer een hele leuke winactie! Namelijk in samenwerking met iHoesjes.nl mag ik een paar leuke handschoenen weggeven speciaal voor het bedienen van je touchscreen. Met dit koude weer zijn deze handige handschoenen zeker geen overbodige luxe. Lees snel verder wat je moet doen om kans te maken…

Een tijdje geleden schreef ik al over deze hippe en handige handschoenen. Toen waren veel van jullie hartstikke enthousiast en daarom leek het mij wel leuk om een paar weg te geven. Deze handschoenen zijn speciaal gemaakt zodat je gewoon je apparaten, die gebruik maken van ‘touchscreen’, kunt bedienen zonder dat je eerst je handschoenen uit hoeft te doen. Ik heb de handschoenen regelmatig aan en ze bevallen mijn meer dan goed!

Vanaf vandaag maak jij dus kans op het bovenstaande paar. Wat moet je hiervoor doen?

 • Plaats een comment onder dit artikel zodat ik weet dat je meedoet
 • Vind de Facebook pagina van ihoesjes leuk (hier staan ook vaak leuke winacties op)
 • Volg ihoesjes op Twitter (ook vaak leuke giveaways) en plaats de volgende tweet: Follow & RT @ihoesjes om kans te maken op een paar hippe touchscreen handschoenen –> http://wearefashion.nl/?p=14555

Meedoen kan tot aanstaande zaterdag 4 februari, succes allemaal!

101 Comments on Win: Handschoenen voor touchscreen!

 1. femketje
  2 februari 2012 at 15:11 (11 jaar ago)

  gaaf ik doe zeker weten mee 😀 het is zo’n gedoe om steeds je handschoenen met deze vrieskou uit te moeten doen elke keer als je je gsm nodig hebt >.<

  ik volg de FB en twitter en heb het artikel geliked op bloglovin!

  https://twitter.com/#!/femketje/status/165074753684643840

 2. Puck
  2 februari 2012 at 15:26 (11 jaar ago)

  Dit is perfect voor mij! Ik heb al een aantal keer mijn iPhone laten vallen (inclusief kapot scherm) omdat ik in de kou mijn mobiel wil pakken met gevoelloze koude vingers. Niet zo slim, maar helaas een vaak voorkomende gebeurtenis bij mij.

 3. Laura Dijkstra
  2 februari 2012 at 15:41 (11 jaar ago)

  Omg! Dit is ment to be!!! Miste ze vandaag toevallig nog op het station! Geliked, retweet & followed 🙂

  Twitter @LauraDijkstra

 4. charile
  2 februari 2012 at 15:50 (11 jaar ago)

  Super leuk, ik wil zeker kans maken 😀
  x

 5. Steph
  2 februari 2012 at 16:18 (11 jaar ago)

  Ik doe mee!
  Ik heb iHoesjes geliked op Facebook en gefollowed en RT op Twitter 🙂
  https://twitter.com/#!/_steph_r

  Liefs!

 6. Anneke
  2 februari 2012 at 16:28 (11 jaar ago)

  Leuk zeg, ik wist helemaal niet dat dat bestond. Ik heb geen touchscreen telefoon (of ander apparaat), dus ik doe niet mee. ^^

 7. Mirjam
  2 februari 2012 at 16:46 (11 jaar ago)

  Leuk zeg, deze winactie! Voor mij alleen niet nodig, ik heb geen touch screen.

 8. LottedeJ
  2 februari 2012 at 17:28 (11 jaar ago)

  Leuke winactie! Ik doe niet mee, ik heb een blackberry en dus geen touchscreen handschoenen nodig. Wel leuk!

 9. Lisa
  2 februari 2012 at 18:09 (11 jaar ago)

  Super Leuke WINACTIE! ik doe zeker mee ik heb ze hard nodig, had er vandaag nog last van, koude vingers en op mijn mobiel.

  xxLisa<3

 10. Yvon
  2 februari 2012 at 18:22 (11 jaar ago)

  Ik wil warme vingers!!

 11. Gina
  2 februari 2012 at 18:52 (11 jaar ago)

  Geweldige handschoenen, wat een uitvinding! Toen ik vanochtend mijn handschoenen aantrok besefte ik pas hoe onhandig dit eigelijk was.. Die handschoenen zijn dus de perfecte uitkomst, ze zijn nog fashionable ook!

  dus.. ik doe mee!

  (( https://twitter.com/#!/mylifeasgina ))

 12. Nannick
  2 februari 2012 at 19:15 (11 jaar ago)

  Super leuke winactie! Ik vind die handschoentjes echt leuk 😉 De facebookpagina heb ik geliked, en de tweet is verstuurd via @_beautyandmore!
  Deze winactie is echt precies op tijd joh, vanmiddag fietste ik naar huis en ik wilde even snel een ander liedje opzetten (zonder handschoenen dus) nou ik wist niet hoe snel ik mijn handschoen weer aan moest doen. Jeetje wat koud!

 13. Ramona
  2 februari 2012 at 19:19 (11 jaar ago)

  Wat een super handige handschoenen zeg! Het is zo onhandig om elke keer als je wil reageren op een smsje of op wil nemen als iemand je belt je handschoenen uit te doen. Dit is echt de perfecte uitkomst daarvoor ! Het zijn nog super leuke handschoenen ook! Het lijkt me erg leuk om ze te winnen, heerlijk met dit weer, haha.

 14. Samantha
  2 februari 2012 at 22:19 (11 jaar ago)

  Oh dit is perfect! Mijn handen bevriezen echt met dit weer en aangezien ik super veel moet reizen, overstappen en fietsen, zou het perfect zijn! Ik vind ze echt super leuk! 😀 Ik had ze al geliked op Facebook en volg ze nu ook op Twitter! 😀

  https://twitter.com/#!/Samchibi/status/165182380850692096

 15. Yasmine
  2 februari 2012 at 23:39 (11 jaar ago)

  DIE HEB IK NODIG!
  Ik heb alles gedaan maar ik snap niet hoe ik een link kan plaatsen van die ene tweet.. ik mentionde wel IHoesjes..
  https://twitter.com/#!/yplusb dat is m’n twitter…
  xx

 16. nicole
  3 februari 2012 at 15:27 (11 jaar ago)

  Oh! een geschenk uit de hemel! 🙂
  Ik heb sins kort een samsung galaxy plus, en als ik op de fiets zit moet ik eerst helemaal mijn handschoenen uit doen! natuurlijk super gevaarlijk op de fiets met dit weer!
  ik heb daarom meteen facebook geliked, en ik heb je al overal gevolgd!
  En ik heb ook getweet!
  ik hoop echt dat ik win, want ik heb ze.nodig 😉
  liefs nicole

 17. Elles
  3 februari 2012 at 15:37 (11 jaar ago)

  Super leuke winactie, ik doe zeker weten mee (: die handschoenen kan ik goed gebruiken!

  Ik heb alles gedaan, nu nog hopen dat ik win haha (:
  liefs elles

 18. Bo.
  3 februari 2012 at 19:50 (11 jaar ago)

  Alweer een leuke actie, ik doe zeker mee!
  Heb net een Iphone, maar met de kou is dat touchscreen alleen maar onhandig.
  – Op facebook heb ik IHoesje geliked en ook even meteen Wearefashion.
  – Ik volg Ihoesjes op twitter.
  – De tweet is verzonden met dit account, (ik volg ook je twitter van WAF)
  https://twitter.com/#!/BoCeulemans/status/165507231876513792

  xx

 19. Lindsay
  3 februari 2012 at 22:56 (11 jaar ago)

  Fijne winactie, ik doe mee! Ik heb toevallig gisteren zelfs met mijn neus mijn telefoon bediend omdat ik mijn handschoenen niet uit wilde doen 😉

  Ik heb de facebookpagina geliked, ihoesjes op twitter gevolgd en de tweet getweet (@lesframboisesnl). En nu maar duimen!

 20. Shirley
  4 februari 2012 at 11:59 (11 jaar ago)

  Oeh wat leuk! Jammer genoeg heb k geen twitter.. Vind de print van de handschoenen trouwens heel lovely

 21. Karin
  4 februari 2012 at 17:04 (11 jaar ago)

  Ik doe ook nog graag mee. Ik volg ihoesjes op twitter sinds het eerste verslag van je en nu ook op facebook, en heb het bericht getwitterd vandaag. Ben de hele week ziek geweest dus ik hoop dat ik nog op tijd ben. Kahee @Kahees

 22. sterre
  11 februari 2012 at 12:44 (11 jaar ago)

  wauw!!! wat leuk!!!
  ik hoopd at ik win!!!!