Win een Gosh make-up pakket!

Deze hele maand februari staat in het teken van mijn driejarig blog bestaan en daarom heb ik deze dinsdagmiddag ook weer een hele leuke winactie. In samenwerking met het merk Gosh mag ik een leuk make-up pakket weggeven. De laatste tijd ben ik best wel fan van Gosh en hoogstwaarschijnlijk kan ik vast en zeker iemand blij maken met make-upjes van dit merk. Lees snel verder om er achter te komen wat je moet doen om kans te maken op dit leuke pakket…

Wat moet je doen om kans te maken op het onderstaande pakket?

Maak een collage met producten van Gosh en maak een winter wishlist. Plaatjes kun je zoeken via Google of via de Gosh site. Wanneer je collage klaar is mail je die naar info@wearefashion.nl met als onderwerp ‘Gosh collage’. De collage mag je op allerlei verschillende manieren maken (bijv. Photoshop, Word, Paint, knippen en plakken etc.). Laat ook even een comment achter onder dit artikel zodat ik weet dat je meedoet.

Meedoen kan tot en met maandag 27 februari, succes allemaal!