The Fashion Battle: Nieuwe tegenstander + thema

Uiteraard komt er weer een nieuwe ‘The Fashion Battle’ aan! Ik vind het ontzettend leuk om te doen en ik heb ook het idee dat het ‘item’ bij jullie erg geliefd is. Uiteraard kun je ook nog steeds je opgeven en dat doe je door een mailtje te sturen naar info@wearefashion.nl. Vandaag kun je lezen wie mijn nieuwe tegenstander en welke thema het gaat worden…

Nog even alle thema’s op een rij…

 1. Jaren 20
 2. Jaren 50
 3. Jaren 90
 4. Glamour
 5. Haute Couture
 6. Beach
 7. Je favoriete modeontwerper
 8. Africa
 9. Lady Gaga
 10. Rihanna
 11. Colour blocking
 12. Winter

Ik heb weer gebruik gemaakt van Random.org en zo heb ik het nieuwe thema + kandidaat gekozen…

Zoals je ziet is het nieuwe thema ‘Rihanna’. Ik vind dit een erg leuke thema maar ook wel een beetje lastig. Toch heb ik er weer heel erg veel zin in! Dat wordt de komende tijd veel naar Rihanna luisteren (geen straf), fashion looks van haar opzoeken, interviews en optredens bekijken etc. etc, ik wil het natuurlijk zo goed mogelijk doen! Diegene die tegen mij gaat ‘strijden’ is Lisanne van Lisanneleeft.nl.

Als alles meezit kunnen jullie precies over twee weken in de ochtend het resultaat van ons beide bewonderen. Lisanne alvast heel erg veel succes!