Scrapbook: Voor de maand maart!

Er van uitgaande dat maart een super mooie maand gaat worden, ik ben nou eenmaal positief ingesteld, heb ik alvast een outfit samengesteld die niet heel warm is. Ik hoop gewoon op een lenteachtige maand! Ook al hangt mijn kast vol met voornamelijk jeans (leggings), ik ben sinds kort helemaal gek op gekleurde skinny’s. Het liefst wil ik deze broeken in alle kleuren van de regenboog, dus dat wordt sparen!

Voor de scrapbook voor de maand maart koos ik voor een gekleurde broek, in een mooie groene kleur. Groen is helemaal hip aankomend seizoen, dus er ‘moet’ gewoon een groene item in je kast deze lente. De broek combineerde ik met een rustige witte trui met driekwartsmouwen. Om de boel nog iets fleuriger te maken, koos ik voor leuke gekleurde accessoires…

Mijn favorieten van deze scrapbook zijn de broek, trui en horloge. En die van jouw?