New in: Leuke Asos armbandjes!

Zoals jullie misschien al wel weten ben ik gek op de webshop Asos.com. Ik gebruik namelijk behoorlijk vaak items uit deze shop voor mijn mode en beauty artikelen. Af en toe plaats ik ook een bestelling als ik mijn hebberigheid niet meer kan bedwingen. Een toch wel vrij grote fashion trend zijn de ‘smalle armbandjes’ en ik ben er echt gek op! Asos is wat dat betreft een hele goede winkel voor mij, want ze hebben behoorlijk veel van deze sieraden in het assortiment. Daarom besloot ik wat leuke armbandjes te gaan bestellen…

Vorige week dinsdagavond plaatste ik een bestelling en afgelopen vrijdag had ik het al in huis. Erg snel en ik ben super blij met mijn aankoopjes. Het zijn allemaal stuk voor stuk hele schattige armbandjes die je leuk met elkaar kunt combineren. Ik vind dit soort armbandjes trouwens ook erg leuk als je ze draagt samen met een horloge. Vooral mijn Asos hartjeshorloge past er goed bij!

Ik vind ze allemaal heel erg leuk, stiekem is het armbandje met de Eiffeltoren wel mijn favoriet! Enige nadeel is wel dat het heel moeilijk is om ze zelf om te doen dus je hebt er eigenlijk wel hulp bij nodig. Of één keer omdoen en daarna nooit meer afdoen ;D. Hieronder zie je nog even close-up foto’s van de verschillende armbandjes….

Wat vind je van mijn nieuwe aanwinsten?