Hippe warme outfits!

Brrrr..Wat is het ontzettend koud buiten! Je kunt nu wel stellen dat de winter echt (eindelijk) is begonnen. Vorige week had ik nog de lentekriebels maar ik heb zo’n idee dat de lente nog wel even op zich laat wachten. Omdat de temperatuur behoorlijk laag is moet je je daar uiteraard wel op kleden en daarom leek het mij wel leuk om wat leuke echte winterse outfits (voor binnen) samen te stellen. Wedden dat je het met de setjes hieronder niet koud krijgt…

Een lekkere warme vest, t-shirt, sjaal en jeans is altijd een goede basis voor een lekkere warme outfit. Ik zit met regelmaat binnen met een sjaal om en dit zorgt ervoor dat ik lekker warm blijf. De stoeren laarzen van Zara vind ik super tof en ook de tas van Bershka is helemaal geweldig!

Had je stiekem toch al de lentekriebels? Dan kun je natuurlijk ook gaan voor een warme outfit die bestaat uit allemaal pastel tinten. Zoals je inmiddels wel weet ben ik gek op pastel dus deze outfit zou ik gerust aantrekken, de winter kan immers wel wat kleur gebruiken! De Proenza tas is erg prijzig maar ik vond de tas zo goed bij het setje passen, dat ik het niet kon laten. Een tas die ik hoogstwaarschijnlijk nooit zelf ga kopen  maar ernaar kijken kan geen kwaad!

De outfit hieronder is een fijn setje om lekker thuis aan te hebben. Een lekkere warme vest, gecombineerd met een zwarte hemd, legging en Uggs eronder. Om jezelf nog net iets warmer te houden kun je ook nog lekker een gebreide sjaal van Pieces erbij omdoen. Het enige wat nog ontbreekt is een lekkere mok warme choco met slagroom…mmmm!

Het setje hieronder vind ik ook wel heel erg leuk, vrij basic maar de accessoires maken het wel ietsjes minder ‘normaal’. Sowieso vind ik de witte vest erg leuk en ziet er ook best lekker warm uit, natuurlijk wel even iets eronder dragen. Vooral het tasje en het horloge vind ik erg mooi en maken geheel ‘kloppend’.

Ten slotte nog een setje voor meiden/vrouwen die bijvoorbeeld geen broeken dragen. Met dit koude weer moet je wel echt een dikke maillot/legging aandoen om jezelf warm te houden. Het setje hieronder is voor iemand die het leuk vind om zich een beetje stoer/rock aan te kleden. Niet een outfit die ik zelf snel aan zou trekken maar ondanks dat vind ik het wel een geslaagde combi! De laarzen met de studs vind ik overigens wel helemaal geweldig en ik ben erover aan het nadenken om de laarsjes te kopen, ik twijfel alleen nog een beetje…

Dit waren mijn vijf warme outfits die nu helemaal passen bij het weer van nu. Hoe kleed jij je aan met deze temperaturen?