Fashion DIY: Vriendschapsarmbandje #2 maken!

Vandaag heb ik voor jullie eindelijk weer een fashion DIY! Vandaag ga ik laten zien hoe je een vriendschapsarmbandje kunt maken met kraaltjes. Een tijdje terug maakte ik ook al een armbandje, dat filmpje kun je hier zien. Het leek mij wel leuk om nog een vriendschapsarmbandje DIY te doen, gezien deze sieraden nu helemaal hip zijn! Het is super gemakkelijk te maken, kost niet veel tijd en je hebt helemaal niet zoveel spulletjes nodig. Heel veel kijk plezier!

Lees verder voor nog wat meer info…

Ik heb een armbandje gemaakt met borduurgaren en deze kun je bij bijv. een hobbywinkel kopen. Eventueel zou je in plaats van garen ook elastiek kunnen gebruiken, alleen is dit wel wat lastiger. Zelf gebruikte ik vrij kleine kraaltjes en je zou natuurlijk ook voor grotere kraaltjes kunnen kiezen, het is maar net wat je zelf het leukste vindt!

Heb je verder nog vragen, stel ze dan vooral bij de comments!