Enquete over WeAreFashion.nl

Hoi meiden! Ruim een half jaar geleden had ik voor het laatst een enquete gehouden en ik vond het eigenlijk wel weer tijd worden voor een nieuwe. Als ik mijn bezoekersaantallen bekijk, dan heb ik er ook een hoop nieuwe bezoekers bij en ik ben ook heel benieuwd naar jullie mening. Maar ook vind ik de mening van mijn (vaste) bezoekers belangrijk, want juist jullie kunnen bijvoorbeeld aangeven of jullie mijn blog vooruit vinden gaan of misschien wel achteruit. Ik ben altijd heel erg druk bezig om mijn blog te verbeteren en ik vind het fijn als jullie mijn blog met veel plezier blijven bezoeken. De vorige keer heb ik er in ieder geval heel veel aan gehad en heb ik ook echt wat met de punten gedaan, dat zou ik nu ook zeker doen! Het invullen kost helemaal niet veel tijd en je helpt mij er enorm mee. Klik hier om naar de enquete te gaan, alvast heel erg bedankt! xxx

26 Comments on Enquete over WeAreFashion.nl

 1. Mirjam
  19 februari 2012 at 19:49 (8 jaar ago)

  Ingevuld! :)

  Beantwoorden
 2. Milou
  19 februari 2012 at 20:18 (8 jaar ago)

  Gedaan. Heb ook mijn naam erbij gezet, want dan weet je ook wie of wat heb heeft ingevuld. Haha. Misschien wel zo leuk. :) Liefs!

  Beantwoorden
 3. Lisa
  19 februari 2012 at 20:20 (8 jaar ago)

  Heb hem ingevuld voor je :)

  Beantwoorden
 4. Cynthiiaa
  19 februari 2012 at 20:20 (8 jaar ago)

  Ik heb de enquete ingevuld, keeep up the good work!

  Beantwoorden
 5. axelle
  20 februari 2012 at 10:33 (8 jaar ago)

  Leuk idee ( +ingevuld! )

  Beantwoorden
 6. Tessa
  20 februari 2012 at 10:43 (8 jaar ago)

  Heb hem ingevuld! Ben benieuwd.. Komt er nog een artikel over de uitslag?

  Beantwoorden
 7. Emma
  20 februari 2012 at 12:26 (8 jaar ago)

  ik heb hem ingevuld! :) ga nu gauw je vakantiefilmpje kijken, gister had ik er geen tijd voor en heb er nu tijd voor vrijgemaakt haha!

  Beantwoorden
 8. Femke
  20 februari 2012 at 16:44 (8 jaar ago)

  Ik ga hem nu voor je invullen, haha! :)

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *