3-Jarig bestaan + Win cute H&M make-up pakketje!

Drie jaar geleden startte ik www.wearefashion.nl. Een blog die ik begon puur uit hobby en wat sinds begin vorig jaar 2011 mijn bedrijf werd. Drie jaar lang ben ik alweer aan het bloggen en de tijd is voorbij gevlogen. Als ik nu artikelen terug lees van drie jaar terug moet ik toch stiekem wel een beetje lachen. Gelukkig zie je dat er wel een grote vooruitgang zit in mijn artikelen en echt elke dag probeer ik mijn blog te verbeteren. Ik probeer nog originelere, leukere en beter geschreven artikelen te maken. De reden dat ik zo mijn best doe is voornamelijk ook omdat ik wil dat jullie, mijn bezoekers, dagelijks met veel plezier op mijn blog een kijkje komen nemen…

Omdat ik drie jaar geleden in februari mijn blog begon, staat deze maand volledig in het teken van mijn driejarig bestaan. Uiteraard komen er ook ‘gewone’ artikelen voorbij, don’t worry! Ik ga dus deze hele maand leuke prijzen weggeven, ook als een soort van dankjewel! Want eerlijk is eerlijk, ik heb o.a. het driejarig bestaan aan jullie te danken. Zonder jullie had ik waarschijnlijk de drie jaar niet gehaald. Omdat ik zie dat mijn blog elke maand groeit qua cijfertjes, motiveert me dit en werk ik elke dag met zoveel plezier en passie aan mijn blog.

De eerste dag van deze nieuwe maand begin ik meteen met een leuke (kleine) give away. Namelijk een schattig setje (zie afbeelding hierboven) met H&M cosmetica producten. Omdat ik wil dat iedereen vandaag mee kan doen, hoef je hier bijna niets voor te doen. Het enige, laat even een leuke comment achter! Als je comment achterlaat doe je dus automatisch mee. Meedoen kan tot aanstaande vrijdag 3 februari. Succes iedereen!