3-Jarig bestaan + Win cute H&M make-up pakketje!

Drie jaar geleden startte ik http://www.wearefashion.nl. Een blog die ik begon puur uit hobby en wat sinds begin vorig jaar 2011 mijn bedrijf werd. Drie jaar lang ben ik alweer aan het bloggen en de tijd is voorbij gevlogen. Als ik nu artikelen terug lees van drie jaar terug moet ik toch stiekem wel een beetje lachen. Gelukkig zie je dat er wel een grote vooruitgang zit in mijn artikelen en echt elke dag probeer ik mijn blog te verbeteren. Ik probeer nog originelere, leukere en beter geschreven artikelen te maken. De reden dat ik zo mijn best doe is voornamelijk ook omdat ik wil dat jullie, mijn bezoekers, dagelijks met veel plezier op mijn blog een kijkje komen nemen…

Omdat ik drie jaar geleden in februari mijn blog begon, staat deze maand volledig in het teken van mijn driejarig bestaan. Uiteraard komen er ook ‘gewone’ artikelen voorbij, don’t worry! Ik ga dus deze hele maand leuke prijzen weggeven, ook als een soort van dankjewel! Want eerlijk is eerlijk, ik heb o.a. het driejarig bestaan aan jullie te danken. Zonder jullie had ik waarschijnlijk de drie jaar niet gehaald. Omdat ik zie dat mijn blog elke maand groeit qua cijfertjes, motiveert me dit en werk ik elke dag met zoveel plezier en passie aan mijn blog.

De eerste dag van deze nieuwe maand begin ik meteen met een leuke (kleine) give away. Namelijk een schattig setje (zie afbeelding hierboven) met H&M cosmetica producten. Omdat ik wil dat iedereen vandaag mee kan doen, hoef je hier bijna niets voor te doen. Het enige, laat even een leuke comment achter! Als je comment achterlaat doe je dus automatisch mee. Meedoen kan tot aanstaande vrijdag 3 februari. Succes iedereen!

431 Comments on 3-Jarig bestaan + Win cute H&M make-up pakketje!

 1. Marjolein
  1 februari 2012 at 00:16 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd met het driejarig bestaan! Doe niet mee met de give away want heb al veel te veel schattige H&M dingetjes haha, maar drie jaar klinkt echt al heel lang! And look where you are now!

 2. Carolien
  1 februari 2012 at 00:18 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd met het driejarige bestaan van je blog!! En uiteraard doe ik graag mee met de winactie!
  En ik zou zeggen,..Nog vele mooie blog jaren voor ons en jezelf toegewenst!=)

  Liefs, Carolien

 3. Chantal
  1 februari 2012 at 00:19 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd Sanne! Ik volg je blog al heel lang, dus 3 jaar mag er zeker bovenop! Je blijft groeien en ik hoop dat je nog veel mooie kansen krijgt en je blog nieuwe deuren voor je opent.

 4. Frederique.
  1 februari 2012 at 00:22 (11 jaar ago)

  Sanne G E F E L I C I T E E R D met je blog!
  Lees meerdere keren met veel plezier dagelijks op je blog! Ik vind je artikelen altijd origineel en superleuk vormgegeven.
  Dus kan het ook niet laten om geen comment achter te laten! πŸ˜€

  Op naar je volgende jubileum! Xo

 5. Bertine
  1 februari 2012 at 00:32 (11 jaar ago)

  Gefeli met het 3 jarige bestaan van je blog! Ik vind je blog leuk en kom elke dag even kijken:) Super leuk dat je dit setje weggeeft.. doe graag mee:)

 6. Ellis
  1 februari 2012 at 00:32 (11 jaar ago)

  Mijn oude bejaarde kat wordt onzindelijk.. πŸ™ bah voor katten die op het bed plassen

   • love
    1 februari 2012 at 17:25 (11 jaar ago)

    haha indd…?!

 7. Marleen
  1 februari 2012 at 00:46 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd!

  Ik ben een groot ‘fan’ van je blog, kom elke dag even langs om weer een nieuw blog van je te kunnen lezen! Hoop dat we nog heel veel blogs van je mogen lezen!

 8. Marijke
  1 februari 2012 at 00:51 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd! En ik herken je allerallereerste layout ook nog gewoon haha! Die drie jaar zijn voorbij gevlogen zeg!!

 9. Cheryl
  1 februari 2012 at 00:53 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd!! Wat een tijd alweer zeg. Lees iedere dag met veel plezier jouw vrolijke en leuke posts. Ga zo door!

 10. lisanneleeft
  1 februari 2012 at 01:00 (11 jaar ago)

  Gefeliciteeeerd Sanne! πŸ™‚ In de tijd dat ik je blog ken ben je al ontzettend vooruit gegaan, ik zie jou met je blog echt groeien. Zo leuk!
  Dat doosje van die lipbutter (dat is het toch?) is trouwens echt suuuuper cute! Daar word je toch vrolijk van πŸ˜›

 11. Lisa
  1 februari 2012 at 01:32 (11 jaar ago)

  Van harte gefeliciteerd met het 3-jarig bestaan van je blog! πŸ˜€ Ga zo door met je leuke blog en geweldige updates, ik lees je blog dagelijks en met veel plezier! Keep it up with the good job! πŸ™‚ Onder andere die fashion collages die je vaak maakt vind ik geweldig πŸ˜€

 12. Cynthiiaa
  1 februari 2012 at 02:00 (11 jaar ago)

  Wauw, alweer drie jaar? Gefeliciteeeerd! Hoe amazing! De tijd gaat snel, te snel. Op naar nog wen drie geweldige jaren!

 13. Iris
  1 februari 2012 at 06:35 (11 jaar ago)

  Jeeetje, al drie jaar? Zo lang zou ik het nooooit volhouden, dus mijn welgemeende felicitaties! Ik ben helaas niet volger vanaf dag één, maar vind het wel een hele leuke blog, en ga hem de komende jaren ook zeker met groot plezier lezen!
  Liefs, Iris

 14. Michelle
  1 februari 2012 at 07:02 (11 jaar ago)

  Heey ik volg je nu ook al een tijdje je maakt leuke blogs en je blijft maar groeien ga zo door.
  Door jouw heb ik een leuek diy t-shirt gemaakt erg bedankt nog daarvoor!
  En natuurlijk van harte gefeliciteerd met je 3jarige bestaan van jouw blog een leuk idee is het trouwens om een kleine give a way te geven doe graag mee
  Liefs,Michelle

 15. Elisah
  1 februari 2012 at 07:07 (11 jaar ago)

  Ten eerste, GEFELICITEERD!!!!!
  Wat leuk dat je al weer zo lang blogt! De tijd gaat echt super snel!
  Wat een leuke winactie zeg. Veel succes en op naar de volgende 3 jaar : )

 16. Danielle
  1 februari 2012 at 07:25 (11 jaar ago)

  Heel erg gefeliciteerd met je 3 jarig bestaan. Ik vind het heel knap dat je bent begonnen met bloggen en dat je dan mensen aantrekt die bijvoorbeeld iets op google intikken en jouwn site dan zien en dat ze het direct al leuk vinden. Je eerste blog volgers krijgen lijkt me heel moeilijk en jou is het gelukt:) Ik hoop dat die 3 jaar nog veel langer voor jou zullen gaan worden:) en uiteraard die ik ook mee voor dat schattige make up pakketje.

  Liefs Danielle

 17. Nadie
  1 februari 2012 at 08:04 (11 jaar ago)

  Wow, alweer drie jaar, dan volg ik je ook al bijna zo lang :o, wat natuurlijk erg leuk is! Ik wil je van harte feliciteren! Je hebt echt een leuke en unieke blog, ga zo door πŸ™‚
  Natuurlijk doe ik ook graag mee met de winactie.
  Heel veel liefs, Nadie

 18. Maike
  1 februari 2012 at 08:09 (11 jaar ago)

  Zusje!

  Nou, van mij dan ook maar even Congrats met alweer 3 jaar WAF! En wat is er veel gebeurd in de afgelopen 3 jaar! Hopelijk kun je nog lang doorgaan met dat doen wat je het leukst vind: bloggen! En voor de rest: Oal zal rech komm’ (zoals GJ altijd zegt)!
  Btw. heb een super leuk nieuw jurkje gekocht, maar ben nog effe aan het denken hoe te combineren, HELP!

  Dikke kus,
  je zus

 19. Britt
  1 februari 2012 at 08:14 (11 jaar ago)

  Wow super gefeliciteerd! Ik volg je nu al een tijdje. En het word steeds leuker. πŸ˜‰
  En wat een leuke winactie weer. Ik vind de make up van de H&M heel vaak schattig. Als er dan zo’n collectie in de winkel ligt wil ik alles hebben maar dat kan dan niet, want iik ben nou eenmaal niet zo rijk… πŸ˜›

  xxxx

 20. Yaelle
  1 februari 2012 at 08:16 (11 jaar ago)

  Wauw! 3 jaar al! Dat is echt al heeeel lang. En hopelijk komen er nog heel veel jaartjes bij!
  En ik doe natuurlijk mee met de winactie πŸ˜‰

 21. Lie
  1 februari 2012 at 08:26 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd met het 3-jarig bestaan van je blog! Ik kijk elke dag op je blog. Ga zo door en op naar de volgende 3 jaar!

 22. Jolien
  1 februari 2012 at 08:27 (11 jaar ago)

  HΓ© zusje!
  Hier dan ook een berichtje van je andere zus πŸ˜‰
  Van harte met het 3 jarig bestaan van Wearefashion.
  Ik kijk elke dag met heel veel plezier op je blog.
  (Maar ik niet alleen, want ook de kindertjes kijken graag naar tante Sanne op de filmpjes!)
  En ik kan met recht zeggen dat ik trots ben op mijn kleine zusje.
  Lieverd, ga vooral zo door en blijf geloven in jezelf.
  Dan weet ik zeker dat jouw mooie blog nog lang zal blijven bestaan!
  -X-

 23. sonja
  1 februari 2012 at 08:32 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd met je blog.
  Kijk nog steeds met veel plezier op je blog.
  Blijf doorgaan met de leuke artikels.

 24. Diede
  1 februari 2012 at 08:52 (11 jaar ago)

  Super leuk!!
  Gefelicteerd,
  blijf doorgaan met je leuke blogs, en ik steek echt altijd wat van je blogs op! (:

  en ook super leuk dat je een winactie hebt !

  Liefs,
  Diede

 25. Steph
  1 februari 2012 at 08:55 (11 jaar ago)

  Hoi Sanne!

  Al 3 jaar wearefashion.nl, wat gaat de tijd toch ongelooflijk snel!
  Leuke filmpjes, artikelen en DIY’s op je site,
  Je geeft het wel een stevige bite.
  Lieve Sanne, ga zo door
  Ik blijf je site gewoon elke dag bezoeken hoor!

  Heel hartelijk gefeliciteerd!

  xxx

 26. linda
  1 februari 2012 at 08:55 (11 jaar ago)

  Wat een super leuke verpakking, niks voor de h&m..
  & natuurlijk gefeliciteerd.
  Wat super lang alweer!

  Liefs xx

 27. Lisa
  1 februari 2012 at 09:00 (11 jaar ago)

  Wow Gefeliciteerd met het 3-jarig bestaan.
  Ik hoop nog veel jaren met vol leuke filmpjes, en artikelen
  en ik wil graag mee doen aan de winactie.

  Succes!
  xxxxxx<3

 28. DesirΓ©e
  1 februari 2012 at 09:02 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! ^^

 29. Wendy
  1 februari 2012 at 09:06 (11 jaar ago)

  Hoi Sanne, gefeliciteerd met de verjaardag van je blog!!
  3 jaar alweer….. wat een mooie leeftijd. gaat je blog dan nu een beetje last krijgen van de peuterpuberteit ;-)? Ben wel benieuwd wat dat op zou leveren… haha.
  Natuurlijk zou ook ik het leuk vinden om dit setje te winnen.
  Liefs!

 30. Sabrina
  1 februari 2012 at 09:15 (11 jaar ago)

  Hartelijk gefeliciteerd!! Ik volg je blog nog niet zo lang en ik hoop dat je nog vele jaren nog hele interessante artikelen en filmpjes gaat maken.
  Op naar de volgende 3 jaar!

 31. Nelly
  1 februari 2012 at 09:24 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd met je 3 jarig bestaan. Door mijn dochter ben ik pas sinds kort op de hoogte van beautyblogs en daar ben jij dus 1 van. Ga zo door…

  Groetjes Nelly.

 32. Anneke
  1 februari 2012 at 09:25 (11 jaar ago)

  3 jaar, dat is al lang. Ik heb je blog pas deze week ontdekt.
  Ik vroeg me trouwens wel af hoe je die rondjes op de foto’s maakt, haha. Het ziet er vrij makkelijk uit, maar ik heb even met Paint en met Photoshop zitten prutsen en het lukte me niet. πŸ˜‰

  • Anneke
   1 februari 2012 at 09:27 (11 jaar ago)

   En natuurlijk gefeliciteerd!

 33. Rachel
  1 februari 2012 at 09:27 (11 jaar ago)

  () () ()
  || || ||
  _|Β― Β― Β― Β― |_
  |_________|

  Drie kaarsjes op een digitale taart voor de verjaardag van je blog! Omdat hij ze niet zelf kan uitblazen mag jij het doen πŸ™‚
  Gefeliciteerd!

 34. Corine
  1 februari 2012 at 09:27 (11 jaar ago)

  Ik lees al tijden mee en comment nooit maar vandaag wil ik je graag even feliciteren!

  Gefelictieerd, echt een super goede prestatie!

 35. Rachel
  1 februari 2012 at 09:28 (11 jaar ago)

  (De digitale taart staat in het echt rechter, maar hij smaakt er niet minder om πŸ˜‰ )

 36. Marije
  1 februari 2012 at 09:38 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd met het drie jarig bestaan! Ik volg je blog nu denk ik ongeveer een jaar en ik moet zeggen dat ik jou blog wel altijd als eerste lees! Ga zo op zijn minst nog 3 jaar door! Hiep Hiep Hoera!

  Wat een leuke spulletjes van H&M trouwens!

 37. beau
  1 februari 2012 at 09:39 (11 jaar ago)

  Happy birthday to you
  Hppy birthday to you
  Happy birthday, dear ‘we are fashion’
  Happy birthday to you….

  Gefliciteerd, en ik zou graag meedoen aan de winactie. Hopelijk ga je nog vele jaren door !! xxx

 38. Maartje
  1 februari 2012 at 09:47 (11 jaar ago)

  Hoi!’
  Ten eerste van harte gefeliciteerd met je driejarige jubileum!
  Ik volg je nog niet zo lang, maar ik vind je blog echt super!
  Ik doe graag mee, want ik vind de nieuwe make-up van de H&M zo schattig! Vooral die lipbalms, die potjes zijn zo leuk… Ik wilde ze zelf gaan aanschaffen, maar als ik er ook kans op kan maken, doe iik dat natuurlijk eerst!

  Xxx

 39. Sandra
  1 februari 2012 at 09:52 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd! Ik kijk bijna elke dag op je site. Ga zo door!

 40. victoria
  1 februari 2012 at 09:57 (11 jaar ago)

  awh wat leuk ! Van harte gefeliciteerd met het 3 jarig bestaan. En oh, wat ben ik blij dat ik jou blog ken. Zoveel leuke artikels precies wat ik wou. Door jou heb ik ook veel super leuke DIY’s geleerd zoals het bedrukken van een topje met een snor. ik vind jou echt een super lief meisje en ik weet nog de twitcam samen met jou en martine van livelifegorgeous en nog wat andere meisjes. Dat was ook super gezellig. Nou ja, nog een xtje dan van harte gefeliciteerd met het 3 jarig bestaan πŸ™‚ en hopen dat er nog heel veel jaartjes bij komen. x p.s super leuk dat h&m pakketje ik doe mee πŸ™‚ xxx

 41. Miranda
  1 februari 2012 at 10:08 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd Sanne met het 3 jarig bestaan van je superleuke blog! Ik lees je blogjes altijd met veel plezier en zo blijf ik ook op de hoogte van wat new is in beautyland en modeland (niet te vergeten). Ben al een 40er en dankzij jouw leuke blog kom tenminste weer hip voor de dag. Wat ik zo leuk vind van jouw blog is dat het geschikt is voor jongere meiden en (zoals ik) de iets oudere jongeren. Hoop dat ik nog lang van je blog kan genieten. Fijne dag en geniet van je succes!

  Groetjes,
  Miranda

 42. babette
  1 februari 2012 at 10:27 (11 jaar ago)

  Gefeliciteeerd! : D x

 43. Hanne
  1 februari 2012 at 10:32 (11 jaar ago)

  Hoi!

  Super leuke website heb je.
  Elke dag lees je ik berichtjes.
  Hierbij wens ik je nog een dikke proficiat!

  Vele groetjes vanuit BelgiΓ«,
  Hanne

 44. Amanda
  1 februari 2012 at 10:37 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd Sanne, ik volg je al een paar maanden met veel plezier!

 45. Michelle
  1 februari 2012 at 11:16 (11 jaar ago)

  Hoi!!
  Ik kijk haast elke dag op je blog en ben steeds benieuwd naar wat je te vertellen hebt :-)! Blijven doen!!! Zo zijn ook wij op de hoogte van de laatste nieuwtjes in modeland!
  Even zeggen dat je pakketje ook in de verste uithoek van BelgiΓ« heel erg welkom is ;-)!!

  Liefs,
  Michelle

 46. Nienke
  1 februari 2012 at 11:18 (11 jaar ago)

  Wat schattig! Ik doe mee..

  Gefeliciteerd!!

 47. Manon
  1 februari 2012 at 11:19 (11 jaar ago)

  Hee Sanne!
  Allereerst van harte gefeliciteerd met je jubileum.. Ik vind je artikelen ontzettend creatief en leuk om te lezen! Haha, ik heb er nog een leuke tube sjaal aan overgehouden, na aanleiding van je DIY filmpje!
  Nou, ik hoop dat je nog lang door blijft gaan, dan kan ik me dagelijkse bezoekjes blijven voortzetten!
  Liefs!

 48. Laura
  1 februari 2012 at 11:29 (11 jaar ago)

  Van harte gefeliciteerd met je drie-jarige blog bestaan! Ik hoop dat er nog vele jaren bij mogen komen want ik lees je artikelen met plezier. πŸ™‚
  Liefs!

 49. Aileen
  1 februari 2012 at 11:36 (11 jaar ago)

  Gefeliciteeeeerd!!! 3 jaar alweer!
  Wat een schattige dingetjes zeg! β™₯ πŸ˜€ Ik wil heel graag meedoen! πŸ™‚
  X

 50. Manissa
  1 februari 2012 at 11:38 (11 jaar ago)

  Hey! Ik kwam laatst via via op je site en sindsdien kijk ik iedere dag! Vind je site echt super leuk! Leuke filmpjes, leuke artikelen! Blijf bloggennn haha Liefs, Manissa

 51. Anneli
  1 februari 2012 at 11:38 (11 jaar ago)

  Heeee Sanne, gefeliciteerd met je “blogbirthday”! Vandaag per toeval (ik zocht een how-to voor een t-shirt transfer voor mijn dochter Sanne) kwam ik op je blog terecht! Ga er zeker vaker een kijkje nemen…en anders mijn dochter Sanne wel. Ze zou die kleurtjes nagelijk trouwens geweldig vinden.

  Groetjes Anneli

 52. anne
  1 februari 2012 at 11:52 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd met het 3jarige bestaan! Wat lang al πŸ˜€
  Wat een schattige spulletjes van de H&M zijn dat toch πŸ™‚ ik doe mee! x

 53. Denise
  1 februari 2012 at 12:04 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd met het 3 jarige bestaan! En leuk dat je voor ons een actie organiseert. Ik doe dan ook zeker mee!

 54. Meyke
  1 februari 2012 at 12:45 (11 jaar ago)

  Drie jaar alweer!!! Tjee zeg. Ik heb het begin gemist en ik kan me ook niet meer herinneren hoe ik hier terecht kwam, maar ik lees je blog nu al een hele tijd met veel plezier. Je filmpjes vind ik ook altijd een genot om naar te kijken door je lieve stem en dito uitstraling. Gefeliciteerd met je jubileum en op naar de volgende 3 jaar!

 55. Lynn
  1 februari 2012 at 12:57 (11 jaar ago)

  HAPPY BIRTHDAY TO YOU
  HAPPY BIRTHDAY TO YOU
  HAPPY BIRTHDAY TO “WE ARE FASHION”
  HAPPY BIRTHDAY TO YOU!!
  Doe verder zoals je bezig bent zou ik zeggen πŸ™‚ !

 56. LottedeJ
  1 februari 2012 at 12:59 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd met het driejarig bestaan van je site! Ik volg je al een tijdje en ik vind het echt heel leuk om te horen dat jouw blog nog steeds groeit. Naar mijn mening hoor je nog veel meer volgers te krijgen, je blog is één van m’n favorieten! Ik doe graag mee voor dit setje, ik heb toevallig van de week een wishlist op mijn blog geplaatst waar deze lippenbalsem ook op staat, haha.

 57. Richelle
  1 februari 2012 at 13:14 (11 jaar ago)

  Gefeliciteeerd met de3jaartjes! hopen dat er nog 3 of veeeel meer bij komen! Vind je blog echt geweldig ! En natuuurlijk doe ik mee met de winactie leuk! x

 58. diana nabi
  1 februari 2012 at 13:20 (11 jaar ago)

  een positief berichje
  ik heb je een maandje ofzo ontdekt en je bent gewelding je heb zo een fijne stem om naar te luisteren en je bent nog eens mooi en je filmpjes zijn leuk
  nog gefelisiteerd met je 3 jaarige bestaan van je site je bent geweldig
  we love wearefashion .nl

  xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx diananabi
  gefelisiteerd nog
  p.s. geweldige blog

 59. Emma
  1 februari 2012 at 13:21 (11 jaar ago)

  gefeliciteerd,je blog is echt super leuk!
  ook een leuk pakketje!

 60. Britt
  1 februari 2012 at 13:24 (11 jaar ago)

  Echt van harte gefeliciteerd met je jubileum! Ik doe zeker mee weer, nu hopen dat je er nog 3 jaar bij komen:) Maar ik doe dus mee, hoop dat ik win:D

 61. Sterre
  1 februari 2012 at 13:28 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd! Ik vind je blog altijd superleuk en haal er goede inspiratie vandaan. Zo weet ik altijd weer wat de nieuwe trends zijn!

 62. didi
  1 februari 2012 at 13:52 (11 jaar ago)

  ik doe mee super leuk zeg ! xxx

 63. Marlotte
  1 februari 2012 at 14:08 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd! Ik volg je misschien nog niet drie jaar maar ik vind het echt leuk dat ik je blog ‘ontdekt’ heb. En wauw die rode nagellak! Super leuk!

 64. Tessa
  1 februari 2012 at 14:12 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd! Via een ander groot beautyblog op de jouwe terecht gekomen. Wat me aanspreekt in je blog zijn je super photoshop skills waardoor je artikelen erg fijn zijn om naar te kijken. Je persoonlijke touch aan het blog waarbij je het gevoel krijgt jou echt te kennen ondanks dat het via een scherm is en je bent heel divers. Niet elk artikel spreekt me aan maar dat is logisch. Ik vind het leuk dat je zo veelzijdig bent en je pikt de leuke trends eruit die een groot publiek aanspreken.

  Heel veel succes de komende jaren en ga zo door!

 65. Julie
  1 februari 2012 at 14:19 (11 jaar ago)

  Happy Birthday to you!
  Ik ben blij dat ik jou blog heb ontdekt een half jaar terug. Je plaatst super leuke/interesante artikelen. Mijn nagels kunnen wel een lekker zomers kleurtje gebruiken!

  Liefs,

 66. RenΓ©e
  1 februari 2012 at 14:24 (11 jaar ago)

  Gefeliciteeerd!

  Ik bezoek je site erg vaak! Ik vind de fashionartikelen echt super handig, dat geeft een goed overzicht van de trends πŸ™‚

 67. Fleur
  1 februari 2012 at 14:37 (11 jaar ago)

  Lieve Sanne,

  Heel erg gefeliciteeerd!!
  Ik hoop dat je blog nog heel lang blijft bestaan. Ik vind het ook heel leuk om te zien met hoeveel plezier je weer een artikel schrijft. (zo komt het in iedergeval over, als ik je artikels lees).
  Je komt altijd heel spontaan & gezellig over in de filmpjes. En jou blog is een van mn favoriete blog’s geworden!! πŸ˜€
  &Ik hoop dat je hier nog heeeel lang mee doorgaat.

  XX” Fleur

 68. Loreanne
  1 februari 2012 at 14:40 (11 jaar ago)

  ah, wat leuk :D:D!

  Ten eerste gefeliciteerd!
  Ik vind je blog erg leuk, ik weet niet veel van fashion, maar ik leer door jou blog steeds meer mijn eigen stijl kennen, en ik ondek natuurlijk leuke items πŸ˜‰
  Ik vind de manier waarop je het feestje van je 3 jarige blog (ja, ja) ook leuk en orgineel, dus maak je daar maar geen zorgen over ;)!
  Ik hoop dat je nog lang zo door mag gaan!

 69. Marjolein
  1 februari 2012 at 14:41 (11 jaar ago)

  Top πŸ˜€ Gefeliciteerd & ik doe mee.

 70. Dorien
  1 februari 2012 at 14:44 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd. Ik doe graag mee met deze winactie. Ik heb laatst al bij de produchten gestaan. Leuke producten. Ga nog vele jaren door met veel plezier en dan zou ik nog met veel plezier je filmpjes kijken en artikelen lezen.

 71. Laura C
  1 februari 2012 at 14:48 (11 jaar ago)

  gefeliciteerd. leuke winactie. zeker omdat er geen h&m bij mij in de buurt is dus ik kom daar niet zo vaak. misschien 2 of 3 x per jaar.

 72. Cherel
  1 februari 2012 at 14:48 (11 jaar ago)

  Ten eerste: nog van harte gefeliciteerd!

  Ik volg je echt al bijna vanaf de eerste dag, dus dan is het wel leuk dat ik zelf ook heb ervaren hoe je site is veranderd. Ook de manier van schrijven is natuurlijk veranderd, maar dit in positieve zin!
  Ik beleef nog iedere keer veel plezier aan het lezen van je artikels en ik vind ze ook lekker origineel.
  Op naar het volgende jaar!

 73. Jonneke
  1 februari 2012 at 14:56 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd met het 3jarig bestaan! Ik kijk altijd met veel plezier je blog! πŸ™‚

 74. sandra19831983@hotmail.com
  1 februari 2012 at 15:03 (11 jaar ago)

  ik doe mee want wie kan me mooi maken met valentijn wearefashion natuurlijk dus maak me mooi met dit make up pakketje

 75. Anouk
  1 februari 2012 at 15:03 (11 jaar ago)

  van harte gefeliciteerd met je 3 jarig bestaan!
  ik heb sinds ik je volg nog geen blogpost gemist !!

 76. Christine
  1 februari 2012 at 15:05 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd met je jubileum, Sanne! Ik reageer bijna nooit, maar volg je blog wel trouw. Ik vind dit een van de leukste blogs van dit moment πŸ™‚

 77. Josefien
  1 februari 2012 at 15:06 (11 jaar ago)

  Haaaapppy birthdaay!

  Je hebt het verdiend! <33

 78. charile
  1 februari 2012 at 15:08 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd <3 Ik hoop dat je nog heel lang door blijft gaan met bloggen, want ik vind je site super leuk! Ik bekijk je site elke dag, meerdere keren πŸ˜€
  'xx

 79. Elien
  1 februari 2012 at 15:13 (11 jaar ago)

  heel leuk pakketje met vrolijke kleurtjes!! ik doe mee (:
  en nog gefeliciteerd!

 80. Jana
  1 februari 2012 at 15:16 (11 jaar ago)

  PROFICIAT!

 81. Nicole
  1 februari 2012 at 15:24 (11 jaar ago)

  gefeliciteerd met je 3-jarig bestaan!
  vind je blog echt heel leuk, vooral ook omdat je zowel over mode als beauty schrijft πŸ™‚

 82. Silke
  1 februari 2012 at 15:33 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd met je 3de blogverjaardag!

 83. Jacobien
  1 februari 2012 at 15:33 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd!! Ik volg je blog pas maar een paar maanden maar ik vind het 1 van de leukste blogs die ik volg. Echt tof dat je dit doet voor je bezoekers.

 84. Femke
  1 februari 2012 at 15:39 (11 jaar ago)

  Wow 3 jaar! dat is al best wel een tijdje! Gefeliciteerd!
  Ik heb nog nooit h&m Producten als make up en nagellak gehad omdat ik het nooit in de winkel kan vinden! Ik hoop dat je nog heel erg lang doorgaat met je blog!

 85. Jasmijn
  1 februari 2012 at 15:46 (11 jaar ago)

  Happy 3jarigbestaansday! Wat cool! Ik krijg door dat stukje echt zin om een artikel van 3 jaar geleden op te zoeken haha πŸ˜€

  En ik doe graag mee met de winactie! Want een H&M pakket, wie wil dat nou niet? πŸ™‚

 86. Esther
  1 februari 2012 at 15:47 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd! Ik volg sinds september 2011 jouw blog. Via de FB pagina van Kuidvat kwam ik een filmpje van jou tegen en sinds dien, check ik elke week of je weer wat nieuws op de site hebt gezet. πŸ™‚

 87. Merel
  1 februari 2012 at 15:47 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd met je 3-jarig bestaan! πŸ˜€ Echt heel leuk!
  Ik bekijk je blog regelmatig en vind hem super!
  Ga zo door! πŸ˜€

 88. Lisanne
  1 februari 2012 at 15:48 (11 jaar ago)

  Gefeliciteeeeerd!!

  Al ruim een jaar volg ik je blog, elke dag even snel kijken!
  En sinds dien ben ik helemaal weg van ooglooks, leuke kleding,
  en helemaal op te hoogte van nieuwe make-up collecties.
  Superbedankt!
  Ook is het erg dapper dat je zo open bent over je privΓ©situatie.
  Puk natuurlijk, maar ook je paniekaanvallen.
  Ik heb er af en toe ook last van jou, en doordat jij er zoveel over verteld,
  durf ik ook het er steeds meer over te hebben!
  Ben superblij dat het zo goed met je gaat!

  Ga nog maar heel lang door met je blog!!

  Dikke kus

 89. DalaLuz
  1 februari 2012 at 15:59 (11 jaar ago)

  gefeliciteerd! Wauw, drie jaar πŸ™‚ En je bent en blijft helemaal je eigen blog πŸ™‚

 90. Men
  1 februari 2012 at 16:04 (11 jaar ago)

  Aller eerst onwijs gefeliciteerd met het 3 jarige bestaan van jou site/jou kindje!
  Ik wil hierbij toch zeggen dat ik vind dat idd gegroeid bent.
  Ik heb veel geleerd en ondekt dankzij jou artikelen.
  Blijf vooral doen wat je doet, want het is onwijs leuk!
  Ik ben nu thuis door gezondheidsredenen en ik struin regelmatig gewoon lekker je blog helemaal af om oude artikelen nog eens te lezen, op zo’n moment vliegt de tijd! (:

  Heel veel liefs & op naar de 4 jaar!
  x Men

 91. amber
  1 februari 2012 at 16:07 (11 jaar ago)

  hapy birtday met je 3 jaar bestaan!
  ik hoop dat ik nog jaren van je leuke en intersante blog kan genieten!
  en ik hoop dat je nog lang door zult gaan.
  je blog wordt steedts beter en mooier!

  xxamber L

 92. Jennifer
  1 februari 2012 at 16:10 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd met je derde blog-verjaardag! Ik wil ook meedoen met de winactie! Ik ga je blog in de gaten houden, leuk leuk!

 93. Luka
  1 februari 2012 at 16:17 (11 jaar ago)

  Gefeliciteeeerd! Ik heb echt super veel aan jou blog.
  Als ik niks te doen heb ofzo dan kijk ik hier even op en ga ik creatief aan de slag!
  Zoals dat shirtje met een afdruk! Echt super leuukk
  Ik wil vooral bedanken voor die leuke dingen die je erop zet!

  x

 94. Melis
  1 februari 2012 at 16:20 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd! Dat de site nog heel lang mag bestaan zodat wij ook ervan kunnen genieten!

 95. Myrthe
  1 februari 2012 at 16:20 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd met het 3 jarig bestaan van We Are Fashion, Sanne! Echt supertof, wamt ik vind je blog geweldig en dat wordt met de dagen steeds meer. Wat een leuk setje van H&M, echt super om zoiets te winnen!

 96. melissa
  1 februari 2012 at 16:21 (11 jaar ago)

  gefeliciteeeeerd!!
  Ik doe mee πŸ™‚
  Xx

 97. Ida
  1 februari 2012 at 16:24 (11 jaar ago)

  GEFELICITEERD!! Ik vind dat je echt super leuke artikelen hebt. Sinds ik je volg heb ik echt geen artikel gemist πŸ˜€ xx

 98. diana nabi
  1 februari 2012 at 16:26 (11 jaar ago)

  heyy,
  GEFELICIFLAPSTAART met je site
  3 jaar 33333333 jaar wat vliegt de tijd voorbij!!!
  veel plezier met verdere artikelen kan niet wachten en nu wachten op een jubileum!

 99. dilan
  1 februari 2012 at 16:27 (11 jaar ago)

  heyy,
  GEFELICIFLAPSTAART met je site
  3 jaar 33333333 jaar wat vliegt de tijd voorbij!!!
  veel plezier met verdere artikelen kan niet wachten en nu wachten op een jubileum!

  sorry was de verkeerde email πŸ™‚ van mn zusje

 100. Nicky
  1 februari 2012 at 16:28 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd met je 3-jarig bestaan! ^^
  Ik zou zeggen ga zo door, ik kijk altijd met plezier op je blog!

 101. Doris
  1 februari 2012 at 16:39 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd met je blog!
  Ik kijk nu al aardig lang elke dag met plezier op je blog πŸ™‚
  Nog veel super veel plezier met je blog
  x

 102. Janneke
  1 februari 2012 at 16:44 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd met je blog! Gaat snel die tijd!
  Lijkt me leuk om de H&M spulletjes te winnen! Heb daar nooit beautydingetjes gekocht, alleen maar kleding, kleding en kleding πŸ˜‰
  En heb ik eindelijk eens Bloglovin, kan het nu ook met een berichtje, haha!
  Wat een reacties meteen joh! Moet zeggen dat ik ook niet zo trouw ben in reageren hoor. Wij gierige Hollanders πŸ˜‰

 103. laura
  1 februari 2012 at 16:46 (11 jaar ago)

  gefeliciteerd! hopelijk blog je nog lang door^^
  xoxoxoxoxo

 104. Mirjam
  1 februari 2012 at 16:50 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd Sanne! Heel erg tof dat je de 3 jaar alweer hebt gehaald! Jij werkt met plezier aan je blog, maar ik bezoek hem met plezier πŸ™‚

 105. Gina
  1 februari 2012 at 16:52 (11 jaar ago)

  gefeliciteerd! Wauw, drie jaar alweer? Dat is een lange tijd! Je blog is echt mijn favoriet, altijd origineel en je scrapbooks zijn echt geweldig, ik word er echt door geinspireerd.. ga zo door en op naar de volgende drie jaar.

 106. Yvon
  1 februari 2012 at 16:54 (11 jaar ago)

  Congrats!!! Leuke winactie! Vinden meer mensen geloof ik πŸ˜‰

 107. JoΓ«lle
  1 februari 2012 at 17:03 (11 jaar ago)

  Ik volg je blog al een tijdje maar dit is mijn eerste reactie. Omdat ik je wil feliciteren met je 3 jarige bestaan van je blog.
  Xxxx joelle

 108. Manuela
  1 februari 2012 at 17:04 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd Sanne!

  Je doet je werk echt geweldig en ik kijk altijd weer met plezier naar je filmpjes en leer super veel van je leuke artikels!
  Ga zo door en op naar de 4 jaar!

  Liefsx

 109. GabriΓ«lla
  1 februari 2012 at 17:09 (11 jaar ago)

  Wauw 3 jaar alweer! Gefeliciteerd meis. Ik vind je site er echt professioneel uit zien en vooral stylepage en collage’s vind ik erg mooi uit zien, heb ik nog nooit eerder gezegd maar dat mag wel een keertje πŸ˜‰
  x

 110. Yvonne
  1 februari 2012 at 17:09 (11 jaar ago)

  oeeh leuk pakketje! Ik doe mee!

 111. Wendy
  1 februari 2012 at 17:10 (11 jaar ago)

  Wauw, drie jaar: gefeliciteerd! Ik volg je nu denk ik zo’n anderhalf/twee jaar en ik vind je blog echt fantastisch. πŸ˜€ Ik hoop dat je er nog lang mee door zult gaan! En natuurlijk doe ik ook mee voor het setje, want het ziet er gewoon ontzettend cute uit. πŸ˜‰

 112. Mirjam
  1 februari 2012 at 17:11 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd meid! Ik wil graag meedoen, wat een schattig setje!

 113. Isabel
  1 februari 2012 at 17:23 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd met je 3 jarig bestaan van je blog! Ik volg je nog niet super lang, maar ben wel hartstikke fan! En dan voornamelijk van je fashion posts ^___^ Blijf zo door gaan πŸ˜‰

  X

 114. Lindy
  1 februari 2012 at 17:23 (11 jaar ago)

  gefeliciteerd met het 3-jarig bestaan van je blog!

 115. Sabine van herk
  1 februari 2012 at 17:26 (11 jaar ago)

  hartelijk gefeliciteerd met het 3-jarig bestaan!!!!
  xxx

 116. Mara
  1 februari 2012 at 17:26 (11 jaar ago)

  Wauw, 3 jaar al?
  Ik vind je blog trouwens erg leuk, fijn om te lezen. Dat heb ik er toch niet met veel.
  Ookal verschilt de stijl hier vaak met wat ik zelf leuk vind, kijk ik hier toch graag rond.
  In ieder geval veel succes gewenst voor de komende jaren!

 117. Cariena
  1 februari 2012 at 17:26 (11 jaar ago)

  Oeeeh, gefeliciteerd! Er zijn best veel blogs die dit jaar 3 jaar bestaan zeg, echt grappig. Ik volg je niet vanaf het begin, maar pas ongeveer een halfjaartje tot een jaartje en ik vind je blog echt super leuk en heeft een hele fijne stijl! πŸ˜€ Liefs x

 118. love
  1 februari 2012 at 17:27 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd!! Ik heb nu ong anderhalve maand een blog, kan me niet voorstellen dat ik het zo lang ga volhouden (hoop het natuurlijk wel)! En ook al weer zo’n superleuke winactie, ik doe mee!
  Liefs, xx

 119. Lissa
  1 februari 2012 at 17:32 (11 jaar ago)

  gefeliciteerd met je 3 jarig bestaan!
  Ziet er een erg leuk pakketje uit!

 120. Maartje
  1 februari 2012 at 17:32 (11 jaar ago)

  WOW 3 jaar al! Ik ben normaal gesproken een lurker, maar voor deze actie laat ik graag een comment achter πŸ˜€

 121. Nina
  1 februari 2012 at 17:43 (11 jaar ago)

  Ik vind je blog echt een super blog! Ik volg je nu al een tijdje en de tijd vliegt echt voorbij, haha. Ook super leuke winactie en leuk dat iedereen mee kan doen, ook de mensen die geen twitter of facebook hebben.

 122. Danielle
  1 februari 2012 at 17:46 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd met je 3 jarig bestaan! Knap hoor veel mensen houden het niet vol om elke dag het te doen! Jij wel, respect hoor! Nog veel succes en plezier πŸ™‚ ! X

 123. Wearefashionlover!!!
  1 februari 2012 at 17:54 (11 jaar ago)

  ik hou van jouw site!!!! GEWELDIG

 124. bouchra
  1 februari 2012 at 18:00 (11 jaar ago)

  gefeliciteerd met je 3 jaar bestaan
  ga zo door
  en ik wil heel graag mee doen en winnen
  veel succes en heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel plezier
  xx jou site loverrrrrrrrrrrrr

 125. Marit
  1 februari 2012 at 18:07 (11 jaar ago)

  WeAreFashion is 3 geworden!! Hallelujah! Lieve Sanne, ik hoop dat je nog lang doorgaat, ook al laat ik bijna nooit een comment achter, ik bezoek je site sinds kort en raak er helemaal verslaafd aan! Je bent super!!
  X-jes Marit

 126. Manon
  1 februari 2012 at 18:13 (11 jaar ago)

  Hey,

  allereerst: van harte gefeliciteerd met je 3 jarig bestaan van je blog! Het is elke dag een bezoekje waard en het eerste wat ik dan doe als ik mijn iPad check, is kijken op jouw blog. Ik vind je artikelen erg leuk en inspirerend om te lezen en dat doe ik dan ook graag. Vooral je DIY zijn bij mij favoriet! Ik hoop dan ook dat je nog lang doorgaat met je blog en ik wens je nog vele jaren succes!
  Over deze winactie: ik doe graag mee, want het is een o zo leuk pakketje, superschattig ^^
  Erg fijn dat je dit via comments doet, want ik heb nog geen Facebook/Twiiter, dus hierbij maak ik nog een klein kansje, haha (al zie ik wel dat er al heel veel reacties zijn geplaatst, maar ik gun ik het iedereen πŸ˜‰ ).

  Nogmaals gefeliciteerd en nog vele artikelen toegewenst!
  XxX

 127. Esperanza
  1 februari 2012 at 18:13 (11 jaar ago)

  gefeliciteerd ! ik doe mee xx

 128. jessica
  1 februari 2012 at 18:14 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd met het 3 jarig bestaan van deze super leuke blog!
  Ik volg de site nu al bijna een jaar en ik vind het een super leuke blog, blijf vooral zo doorgaan!
  De DIY’s en make up tutorials zijn erg handig, ik ga binnenkort mn eigen gescheurde jeans maken & een t shirt bedrukken dus ik hoop dat het wat wordt!

  succes & vooral heel veel plezier verder!
  xxxxxx

 129. Jessica
  1 februari 2012 at 18:23 (11 jaar ago)

  Van harte gefeliciteerd!
  Ik doe graag mee met de winactie.

 130. Conny
  1 februari 2012 at 18:24 (11 jaar ago)

  van harte gefeliciteerd met je drie jarige bestaan.
  en dat er nog vele bij mogen komen.
  dikke knuffels

 131. anne
  1 februari 2012 at 18:29 (11 jaar ago)

  Heee!!!
  Echt super toff dat je nu al weer 3 jaar op deze site aan het bloggen bent!
  Ik check iedere dag je site en heb er al aardig wat leuke dingen van geleerd en gedaan. zoals het transver shirt en het korte broekje bleken!! Je bent echt super creatief, en door joun creativiteit wordt ik ook steeds een beetje creatiever!

  Super bedankt daarvoor!! en hopelijk ga je nog lang door met deze blogg!!!xxx

 132. Diane
  1 februari 2012 at 18:30 (11 jaar ago)

  Wat leuk dat je een winactie organiseert! Ik zag laatst de lakjes in een artikel, mooi! En natuurlijk gefeliciteerd! Knap dat je al die tijd de discipline hebt gehouden! πŸ˜‰ En ik zou natuurlijk graag winnen !

 133. Josephine
  1 februari 2012 at 18:44 (11 jaar ago)

  GEFELICITEERD! Ik doe mee πŸ™‚

 134. femketje
  1 februari 2012 at 18:51 (11 jaar ago)

  awesome πŸ˜€ en gefelie! leuk pakketje πŸ˜€ ik doe mee!

 135. Ruth
  1 februari 2012 at 18:51 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd!! Wat een mooie prestatie πŸ™‚ Ik hoop dat je nog lang door mag blijven gaan, ook voor mij, want ik kijk elke dag met plezier op je blog πŸ˜‰ Geniet ervan!

 136. Merel
  1 februari 2012 at 18:56 (11 jaar ago)

  Superleuk! Gefeliciteerd met je 3-jarig bestaan. Je doet het echt supergoed en ik hoop dat je nog lang doorgaat!

 137. xx_Patries_xx
  1 februari 2012 at 18:59 (11 jaar ago)

  wow gefeliciteerd zeg.. al 3 jaar bloggen goed van je.. zo te zien (aan het plaatje) ben je niet alleen met je layout gegroeid maar ook nog eens van je hobby je beroep gemaakt! daar kunnen vele van ons alleen maar van dromen! Heel goed gedaan en ga vooral zo door πŸ˜€

 138. Christy
  1 februari 2012 at 19:03 (11 jaar ago)

  wauw wat een superschattig pakket! Ik doe mee!

 139. nicole
  1 februari 2012 at 19:11 (11 jaar ago)

  Sanne! super gefeliciteerd met het 3jarig bestaan van je site! je hebt er hard aangewerkt volgens mij, en dat heeft zeker goed uitgepakt! kijk waar je nu bent! je maakt elke dag mensen blij met je stukjes, en je bezorgd iedereen een glimlach met je filmpjes! (tenminste bij mij wel!) je mag super trots zijn op wat je bereikt hebt! en ik hoop dat je site nog heel lang blijft bestaan!
  heel veel liefs Nicole Leijser
  PS. succes met het uitkiezen van je winnaar!

 140. Randa
  1 februari 2012 at 19:16 (11 jaar ago)

  Van harte gefeliciteerd met het 3 jarig bestaan van je blog!! Ga zo door xx

 141. Suus
  1 februari 2012 at 19:21 (11 jaar ago)

  Super! Gefeliciteerd Sanne πŸ™‚ En ga zo door, want je hebt naar mijn mening 1 van de leukste blogs!

 142. Femke
  1 februari 2012 at 19:27 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd zeg, de tijd vliegt voorbij! Ik zou natuurlijk ook graag kans maken op het pakketje ^^

 143. Ilda
  1 februari 2012 at 19:28 (11 jaar ago)

  Drie jaar is zeker reden voor een feestje, gefeliciteerd!

  Ik lees je blogs altijd met veel plezier dus ga zo door!

 144. Shirley
  1 februari 2012 at 19:29 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd met het 3 jarig bestaan van je super leuke blog! Ik plaats niet zo vaak een comment maar ik lees wel bijna alle artikelen, maar ik wou je gewoon even feliciteren & niet eens per se om een prijs te winnen , hihi.

 145. lies
  1 februari 2012 at 19:34 (11 jaar ago)

  heee,

  wat een super leuke pakketje, ik zou het heel graag willen winnen. πŸ™‚

  xxxxliefs

 146. Cedra
  1 februari 2012 at 19:36 (11 jaar ago)

  Hee! Ik kom voor de eerste keer op je blog en zie gelijk deze leuke winactie, hihi! Ik heb al eens ee n paar pages bekeken en het ziet er leuk uit! Ik hoop dat er zeker nog veel jaren artikeltjes bijkomen (: ik doe dus mee

 147. Danielle
  1 februari 2012 at 19:44 (11 jaar ago)

  aah super leuk! Gefeliciteerd meis.
  ik hoop dat je nog vele jaartje gaat bloggen hihi
  succes met de winnaar uitzoeken!

 148. Jana
  1 februari 2012 at 19:55 (11 jaar ago)

  Leuk!! Ik doe mee πŸ™‚ Allereerst gefeliciteerd met je 3 jaar bestaan van je site.Ik volg je site denk ik nog maar een half jaartje maar ik vind het enorm leuk hoe je je artikelen schrijft en ons steeds leuke onderwerpen van jou laat lezen en ik ga je zeker blijven volgen want je site is heel erg leuk. Ik vind het setje er trouwens heel schattig en leuk uitzien! πŸ˜€
  Nog veel succes,Liefs,Jana.x

 149. Gabriella
  1 februari 2012 at 20:09 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd met je 3 jarig bestaan πŸ™‚ en blijf door bloggen want ik vind je blog altijd erg leuk om te lezen.

 150. Ineke
  1 februari 2012 at 20:13 (11 jaar ago)

  Ik doe graag mee!
  heb nog nooit h&m cosmetica gebruikt, ben wel benieuwd!
  xliefs

 151. JoΓ«lle
  1 februari 2012 at 20:23 (11 jaar ago)

  Driewerf hoera! Haha πŸ˜‰ Super leuk, alweer 3 jaartjes! Ik lees je blogs met plezier ;D
  xoxo

  • JoΓ«lle
   1 februari 2012 at 20:23 (11 jaar ago)

   *blog natuurlijk ^^

 152. Sanneke
  1 februari 2012 at 20:24 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd!

 153. Patricia.
  1 februari 2012 at 20:48 (11 jaar ago)

  wauw, al 3 jaar!
  van harte (:
  ik doe graag mee met je giveaway!
  xx

 154. Lotte
  1 februari 2012 at 20:55 (11 jaar ago)

  Sanne, geweldig gefeliciteerd met je 3 jarige blog!
  Ik ben super trots op mezelf dat ik je blog ontdekt heb en nu elke dag wel minimaal 1 keertje check wat voor leuks je hebt gepost.
  Ik vind de manier van schrijven van je blogs erg leuk en je ziet er altijd geweldig uit, de way van kleden is zeer stijlvol – en dat meen ik oprecht.!
  Natuurlijk zou ik ook graag dit pakketje winnen, maar als dat niet zo zou zijn ben ik nog even blij als ik nu ben, de gelukkige bezoeker van wearefashion!
  Keep up the GOOD work, je doet het fantastisch! β™₯ x

 155. Anouk
  1 februari 2012 at 21:07 (11 jaar ago)

  GEFELICITEERD!!!
  wooww al 3 jaartjess!!
  hopelijk nog velen jaren te gaan!!
  Wearefashion.nl!!!!!
  elkedag kijk ik er een paar keer of er iets nieuws op staad!!
  super leuk!!
  x

 156. Kayleigh
  1 februari 2012 at 21:12 (11 jaar ago)

  Hooiii,
  Gefeliciteerd met je 3 jarig bestaan!
  ik volg je pas 3 maanden nou ja er zit ook een 3 in ;p Haha
  Echt leuk winactie! Ik doe mee en echt zonde dat je mac primer kapot is gevallen maar de nieuwe is ook echt heel leuk ik ben op zoek naar een goede primer dus aub een riview!
  ik ben zelf een beauty blogger en ik hoop ook echt dat ik uiteindelijk ook een 3 jarig bestaan winactie kan halen!
  Xoxo Kayleigh

 157. Bo.
  1 februari 2012 at 21:16 (11 jaar ago)

  Lieve Sanne,

  Van harte gefeliciteerd met je JUBILEUM van 3 jaar alweer!
  Ik vind het echt geweldig dat je elke keer er zoveel vrije tijd en plezier geeft om aan we are fashion te werken!
  Met de tips die je geeft en de dingen die je ons ‘leert’ daar heb ik echt veel aan gehad.
  Bedankt voor je tips en trucs, maar ook bedankt dat je dit gewoon doet!

  Kus Bo.

 158. Karen
  1 februari 2012 at 21:17 (11 jaar ago)

  Wat leuk dat je al 3 jaar bezig bent! Gefeliciteerd! Leuke winactie (:

 159. Sanne van Huis
  1 februari 2012 at 21:50 (11 jaar ago)

  Tot nu toe allemaal super super bedankt voor de ontzettende lieve comments! Leuk om ook eens de ‘lurkers’ te ‘zien’ πŸ™‚ en als ik dit allemaal zo lees dan besef ik dat ik hele leuke, lieve en spontane bezoekers heb. Het liefst (en dat meen ik echt) zou ik jullie allemaal wel een pakketje op willen sturen maar ik vrees dan dat ik failliet raak. Gelukkig komen er nog wel veel meer winacties aan waar jullie ook allemaal aan mee kunnen doen <3

 160. Chantal snaterse
  1 februari 2012 at 22:06 (11 jaar ago)

  Sanne als eerste van harte gefeliciteerd!!!! ik volg je blog nu al heel lang met veel plezier!
  ik wil heel graag meedoen met de winactie,
  ik vind het echt hele schattige producten, een leuke actie!
  veel plezier met je drie jarig bestaan, geniet ervan, dat je nog lang door mag gaan!
  liefs,
  Chantal

 161. Dior
  1 februari 2012 at 22:06 (11 jaar ago)

  oww wat supper cutie dingetjes van β™₯te gefeliciteerd met je blog.
  Ik hoop dat er nog vele jaren bij gaan komen,Nou dat weet ik πŸ˜›

  heel veel liefs en felicitaties
  -x- Dior

 162. Elien
  1 februari 2012 at 22:15 (11 jaar ago)

  Hey Sanne! Ik ben een echte ‘lurker’… maar ik volg jouw site wel al 2 jaar lang met heeeeel veel plezier! Waarom? Je artikels zijn geweldig, altijd interessant om te lezen en de plaatjes die je maakt bezorgen me altijd een blij gevoel πŸ˜‰ Ik wil niet meedoen aan de wedstrijd (heb al eens gewonnen, dus ik gun het iemand anders!) maar met deze comment wil ik je toch feliciteren! (En ik hoop natuurlijk dat je zo door blijft gaan πŸ˜‰ )
  xxx Elien

 163. Anne
  1 februari 2012 at 22:33 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd! Dat is wel een echte mijlpaal (:
  Ik vind vooral je looks altijd leuk die je samen stelt, onzettend inspirerend! Weet zelf nooit veel creatieve dingen te bedenken dus het is leerzaam om jouw looks dan te bekijken om inspiratie op te doen!

  xxxxx

 164. Felicia
  2 februari 2012 at 05:47 (11 jaar ago)

  Van harte gefeliciteerd met je 3-jarig bestaan Sanne.
  Ik wil jou ook bedanken voor de leuke artikelen die ik elke dag met plezier weer lees. Soms betrap ik mezelf erop dat ik meerdere malen per dag kijk om te zien of er alweer iets nieuws is geplaatst!
  Wat ik enorm fijn vind aan je site is dat het zo toegankelijk is voor iedereen. Of je nou veel met beauty & mode bezig bent of juist nog niet, je legt het super uit.
  Mede dankzij jou ben ik geinteresseerder geraakt in make-up en het geeft me een enorm goed gevoel over mezelf.

  Ook heb ik enorm respect voor je dat je er voor kiest om de lezers toe te laten in je leven. Je persoonlijke verhalen maakt het voor mij zo fijn om te lezen dat we allemaal mensen zijn. Gewoon lekker down to earth jezelf zijn.

  Ik wens je nog heel veel plezier en geluk met deze blog/site en natuurlijk ook in je persoonlijke leven!

  Liefs & Groeten, Felicia

 165. Milou
  2 februari 2012 at 07:09 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd meiske,

  bezoek je site met veel plezier en dan zal ik ook blijven doen. πŸ˜‰
  Ga zo door, want je ben heel goed bezig!

  gr. Milou πŸ™‚

 166. Debby
  2 februari 2012 at 08:38 (11 jaar ago)

  Van harte gefeliciteerd met het 3 jarig bestaan van je blog! Ik lees hem elke dag met veel plezier, en vind de collages die je maakt altijd prachtig! Je combineert dingen die ik zelf niet zo snel zou doen, waardoor ik toch vaak net even weer wat anders wil proberen dan anders, erg leuk! Veel succes nog en ga zo door, nog weer 3 jaar ( en hopelijk nog veel meer! ) erbij!
  Liefs,
  Debby

 167. Ceren
  2 februari 2012 at 09:59 (11 jaar ago)

  Gefeliciflapstaart Sanne!
  Je bent een bron van inspiratie!

 168. Marjolein
  2 februari 2012 at 10:11 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd met je 3 jarige bestaan!
  Ik kijk veel op je site voor inspiratie op het gebied van mijn kleding! Vind je blog echt te gek! Ga vooral zo door :)!
  Ik doe graag mee met je winactie πŸ™‚

 169. Imke
  2 februari 2012 at 11:33 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd! Ik volg je pas sinds kort. Het leuke vind ik de variatie. Het zal niet altijd even makkelijk zijn om te bloggen. Maar ik vind dat je het erg goed doet!

 170. Yvonne
  2 februari 2012 at 11:49 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd met het bestaan van je 3 jarige blog!! Ik heb je nog nie zolang geleden ontdekt, maar moet zeggen dat ik je blog met plezier lees vooral die fashionartikelen vind ik heel leuk :)) Ga zo door!! En wens je heel veel succes voor de komende jaren…;))

 171. Blondje
  2 februari 2012 at 13:54 (11 jaar ago)

  πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€
  hey,
  Gefeliciteerd! In deze 3 jaar ben je ongelofelijk vooruit gegaan, in schrijfstijl; fotostijl; layout πŸ˜‰ maar volgens mij ook als persoon. Het is je van Harte gegunt… (of moet het nou met een d…) (sorry, ik ben blond..)
  πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€

 172. esmee
  2 februari 2012 at 14:37 (11 jaar ago)

  GEFELICITEERD!!!! Ik volg je al best lang en ik lees je posts altijd met veel plezier πŸ™‚ Echt een te cute collectie heeft de H&M nu! Ik doe heeel graag mee πŸ˜€ xxx

 173. Marleen
  2 februari 2012 at 15:14 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd!
  Wat ontzettend leuk!

  Ik lees je blog met veel plezier! Xx

 174. Jildou
  2 februari 2012 at 15:40 (11 jaar ago)

  Lieve sanne.
  Als eerst van harte gefeliciteeeerd!
  Elke dag beleef ik weer plezier van je blog! Ik verheug me dr elke dag weer op om je niete artiekelen te lezen.

  Ik hoop dat je nog heeeeeeel lang blijft bloggen want je bent top!

  Liefs Jildou !

 175. vere
  2 februari 2012 at 15:52 (11 jaar ago)

  gefeliciteerd met het drie jarig bestaan van je blog.
  ik volg je blog pas een tijdje maar vind het leuk om elke keer weer te lezen en de filmpjes te bekijken.

 176. NoΓ«lle
  2 februari 2012 at 16:28 (11 jaar ago)

  Hee, ten eerste super leuke actie. πŸ™‚ En super dat het zo goed gaat met je site. Mijn hart maakt altijd een klein sprongetje als er weer een leuk artikel of filmpje online staat. Haha, super veel succes nog met je site. Op naar de volgende 3 jaar, zou ik zeggen. πŸ™‚

  Groetjess.

 177. Kelly
  2 februari 2012 at 17:33 (11 jaar ago)

  Als eerst natuurlijk Gefeliciteerd met het 3-jarige bestaan van je site.
  Het is leuk om te zien hoe je gegroeit bent eigenlijk in die 3 jaar. qua kwaliteit enzovoort !
  Ik hoop dat ik, en de andere nog lang kunnen genieten, van deze site, je filmpjes ect.
  Gelukkig ben ik nog op tijd voor de winactie. hihi.
  xx

 178. Shahnaaz
  2 februari 2012 at 18:02 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd!!! met 3 jaar WeAreFashion.nl
  Ik doe mee.

 179. denise
  2 februari 2012 at 19:18 (11 jaar ago)

  GEFELICITEEERD!

  Echt eensuper leuken actie altijd als ik naar de h&m ga in haarlem
  Hebben ze deze spulletjes er nooooit!zo stom wil ze echt zo graag hebben
  Want ze zien er zo lief uit em iedereen is er wel enthousiast over zo echt graag willen
  Winnen dan kan ik zien of het echt leuk is!

  Nogmaals gefeliciteerd!

 180. marleen
  2 februari 2012 at 19:48 (11 jaar ago)

  lieve sanne,
  gefeliciteerd met het 3 jarig bestaan van wearefashion!
  ik volg je al best een tijdje, en ik vind dat je altijd superleuke filmpjes, reviews en artikels plaatst! Ga vooral zo door, en I keep reading!;)
  liefss

 181. Steffie
  2 februari 2012 at 19:59 (11 jaar ago)

  Wow Wat een hoop comments!
  Ik wil je graag ook van harte feliciteren met je 3 jarige bestaan! en wat leuk dat je dan ook gelijk kans maakt op zo`n mooi pakketje!!
  Ik hoop dat je lekker blijft doorgaan!! ik kan je namelijk niet missen in mijn lijst!
  Veel Liefs,
  Steffie

 182. Conny
  2 februari 2012 at 20:10 (11 jaar ago)

  van harte gefeliciteerd met je drie jarige bestaan van je site.
  op naar de volgende drie jaar
  dikke knuffel

 183. Lois
  2 februari 2012 at 23:46 (11 jaar ago)

  Ik lees dit nog net op tijd hihi 23.46 uur πŸ™‚
  Gefeliciteerd en ik vind je blog echt heel erg leuk
  Xx

 184. Elles
  3 februari 2012 at 15:39 (11 jaar ago)

  Ik zie de winactie net haha! Super leuk en gefeliciteerd met het drie jarig bestaan! op naar de volgende jaren, ik blijf je blog volgen hartstikke leuk! Leuke winactie ook, ik hoop dat ik win die spulletjes zijn echt schattig, hihi.

  Liefs, Elles

 185. Vanessa
  3 februari 2012 at 15:44 (11 jaar ago)

  Oh mijn God is het al drie jaar oud? Gefeliciteerd…heb het pas ontdekt eingelijk…maar ik ziet hier elke dag op…vooral om te kunnen kijken wat ik aan moet doen tijdens koude dagen…want ik heb geen idee…maarre ga gewoon lekker door..nog vele 3 jaren meer!!!

  Liefs,

  Vanessa

 186. Lieke Melssen
  3 februari 2012 at 16:01 (11 jaar ago)

  Heeeeel schattig make-up pakketje! Die wil ik heeeeeel graag hebben!
  Ga zo door!

 187. Cheryl
  3 februari 2012 at 17:28 (11 jaar ago)

  leuk cute giveaway. Ik doe mee.
  Gefeliciteerd!!

 188. Laura
  3 februari 2012 at 18:09 (11 jaar ago)

  Heej Sanne! Wow proficiat! Ik vind jhe blog en filmpjes gewoon super zelfs all the way from belgium bekyken we je filmpjes en lezen we je blog πŸ™‚ Leuke giveaway ook πŸ˜€ sorry ik heb vandaag echt geen inspiratie Misschien helpt een bepaald cosmeticasetje van de h&m daar wel bij? Hint Hint xD
  Gefeliciteerd Sanne met al je succes <3

 189. manuela
  3 februari 2012 at 19:04 (11 jaar ago)

  leuke winactie, en hartelijk gefeliciteerd!!!
  ik doe graag mee met deze winactie, ook vooral omdat onze h&m geen make-up verkoopt! πŸ™
  groetjess! xxx

 190. Simone
  3 februari 2012 at 19:04 (11 jaar ago)

  Proficiat met het 3-jarig bestaan. Ga zo door.
  Ik doe mee.

 191. Lisa!
  3 februari 2012 at 23:48 (11 jaar ago)

  SUPER leuke winactie! Hopelijk ben ik nog niet te laat maar het is nog steed svrijdag (;
  Ik had het niet eerder gezien omdat ik een internet had,dus hopelijk telt het nog (:
  Ik wil super graag meedoen! (:
  x

  • Lisa!
   3 februari 2012 at 23:50 (11 jaar ago)

   Had tevroeg op beantwoorden geklikt (;
   Nog eens proficiat met je 3 jarig bestaan!
   Op naar de volgende 3 jaren! (:

 192. Maureen
  4 februari 2012 at 17:05 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd met je 3 jarig bestaan! Ik lees jou blog altijd met veel plezier. En vind het vooral je kleding artikelen altijd erg leuk om te zien! Ik wou vorige week op de h&m een aantal makeup producten bestellen maar herinnerde me toen dat jij verteld had dat je er nog een winactie mee zou doen. Dus heb voor de zekerheid nog even gewacht. πŸ˜‰ haha.

  xMaureen.

 193. Annelies
  4 februari 2012 at 17:36 (11 jaar ago)

  Lang zal WeAreFashion leven
  Lang zal WeAreFashion leven
  Lang zal WeAreFashion leven in de gloria
  In de gloria, in de gloria πŸ˜€

  Heel erg gefeliciteerd, en ga vooral zo nog vele jaren door (:
  Leuke winactie verder, vind vooral die nagellak kleurtjes erg mooi, ik doe dus mee^^

 194. Cindy
  5 februari 2012 at 16:52 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd meid met het 3-jarig bestaan! Drie jaar is echt heel lang. Ik volg je zelf al iets van een jaartje volgens mij en het blijft een leuke blog en je blijft een leuke meid! Daarom kom ik ook elke week wel een paar keer op wearefashion πŸ™‚ Ik doe graag mee met de ‘winactie’!

  • Cindy
   5 februari 2012 at 16:53 (11 jaar ago)

   Ah, ik zie net dat ik 2 daagjes te laat ben, jammer!

 195. Karin
  5 februari 2012 at 17:58 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd Sanne

 196. Julia...
  5 februari 2012 at 20:47 (11 jaar ago)

  3 jaar al!! wow. proficiat!!

 197. Marina
  11 februari 2012 at 04:08 (11 jaar ago)

  Van harte gefeliciteerd met het jubileum!
  Ik volg je nu al een tijdje en ik ben het met je eens dat de kwaliteit van je blogs beter worden.
  Veel succes verder met je weblog!

  Groetjes vanaf Hawai’i!

 198. sterre
  12 februari 2012 at 14:08 (11 jaar ago)

  heeej!!!
  ik wil ff nog meedoen want ik hou gewoon zoveel van make-up en fasshion maar ik heb nog niet veel make up duss daarom vind ik dit een giga geweldige prijs!!! en ik heb al veel megedaan met vannalles en nog wat maar nog nooit wat gewonnen dus hoop ik dat ik hiermee eens geluk heb maar ik ben gewoon eeen super super super grote fan van je filmpjes en van je blog!!! en ik ben jou grootstee fan!!!! xx je grootste fan die hoopt dat ze dit wint!!!! ow ja gefeliciteerdd nog he !!!!!

 199. Odine
  1 april 2013 at 19:38 (10 jaar ago)

  GEFELICITEEERD met het 3 jarig bestaan!!
  Het gaat zo snel het leek veel korter ;p.
  Ik vind je blog echt super leuk! Wat een super cute setje vooral met die strikjes.
  Ik hoop dat je nog vele jaren blijft bloggen.

  xo’

  • Odine
   1 april 2013 at 19:38 (10 jaar ago)

   oeps beetje laat ;p