Vraag van de dag: Laat jij je beïnvloeden door de modetrends?

Op deze mooie zonnige zaterdag heb ik voor jullie weer een vraag, namelijk: Laat jij je beïnvloeden door de modetrends? Mijn blog gaat natuurlijk zo’n 50% over fashion en ik besteed ook best veel aandacht aan de trends. Ben jij iemand die altijd met de laatste mode meegaat, of doe je dat juist niet, of geef jij je eigen draai eraan? Benieuwd naar mijn antwoord, lees dan snel verder…

Ik ga wel heel erg met de mode mee. Dit komt voornamelijk ook omdat ik mijn kleding koop in vrij standaard winkels zoals bijvoorbeeld: H&M, Vero Moda, Vila, Forever 21. Dit zijn wel de ketens die kleding aanbieden van de laatste trends, dus je ontkomt er bijna niet aan. Natuurlijk pik ik wel de trends eruit die me aanspreken en trek ik niet alles aan omdat het toevallig hip is. Zo heb ik bijvoorbeeld nog geen wedges in de kast staan terwijl deze schoenen al een tijdje behoorlijk hip zijn. Maar je kunt wel stellen dat ik graag met de laatste trends mee ga, toch probeer ik ook wel een beetje een persoonlijke touch aan mijn outfits te geven. Ik hou namelijk wel een beetje van een ‘nonchalante’ stijl en probeer dit toch wel een beetje in elke outfit te verwerken.

Nu ben ik dus zeer benieuwd of jij je laat beïnvloeden door de modetrends en of jij ook altijd met de mode mee gaat? Of ben jij juist iemand die zich er tegen ‘verzet’ en juist heel erg je eigen stijl hebt. Laat het mij vooral weten bij de comments, thanks!