OOTD: My Lovely new jacket #2

Bij mijn H&M bestelling van laatst zat ook nog een ander leuk jasje, namelijk een zwarte biker jacket gemaakt van kunstleer. Eigenlijk is het precies hetzelfde model jasje als de biker jacket van laatst, alleen deze is gemaakt van een ander materiaal en de kleur is uiteraard ook verschillend. Ik ben de laatste tijd echt gek op jasjes en ik zit er nog over na te denken om ook nog het donkerrode jasje van H&M te bestellen. Op de volgende pagina zie je mijn gehele outfit…

De outfit foto’s hieronder zijn gemaakt tijdens het uitlaten van Puck, vandaar dus dat je een hondenlijn in beeld zit. Het zwarte jasje heb ik gecombineerd met een zwart jurkje en een zwarte legging. Om het geheel iets te ‘breken’ droeg ik een warme grijze sjaal van H&M. Ik bedacht me eigenlijk net dat mijn gehele outfit afkomstig is van H&M, haha!

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van het jasje vinden, laat het mij vooral weten bij de comments.

Off-topic: Ook wil ik jullie nog even wijzen op de winactie van Sans, ik merk namelijk dat er nog maar weinig animo voor is. Misschien is het nog niet helemaal duidelijk wat je ervoor moet doen maar eigenlijk helemaal niet zo veel. Het enige wat je ‘moet’ doen is of een tweet sturen, een bericht op je Facebook plaatsen, of een blogpost maken voor op je blog en zorg dat je berichtje een beetje origineel is. Maak bijv. een rijmpje of een collage maar uiteraard mag je het helemaal zelf weten. Het kost je hoogstens 10 minuutjes tijd en dan maak je kans op shoptegoed. Ik mag namelijk een cheque t.w.v. €100 en twee van €50,- weggeven, dus maar liefst drie winnaars!

 

Dit vind je vast ook leuk...

37 Comments on OOTD: My Lovely new jacket #2

 1. Ilda
  24 januari 2012 at 14:47 (8 jaar ago)

  Je ziet er stoer uit zo, leuk jasje!

  Beantwoorden
 2. Sanne
  24 januari 2012 at 14:54 (8 jaar ago)

  Leuke outfit, maar is het wel warm genoeg? Ik zou persoonlijk niet snel zo’n jasje aantrekken als het buiten 3 graden is…

  Beantwoorden
   • Gabriëlla
    24 januari 2012 at 17:54 (8 jaar ago)

    Haha wat grappig. Bij de comments in een ander artikel had je juist gezegd : ‘Ben nou eenmaal een koukleum ;) ‘ no offense hoor.

    Leuk jasje en ook weer super gecombineerd!

    Beantwoorden
 3. LottedeJ
  24 januari 2012 at 15:21 (8 jaar ago)

  Mooie outfit! Leuk, dat jasje, staat heel stoer!

  Beantwoorden
 4. my life in beauty
  24 januari 2012 at 15:33 (8 jaar ago)

  ik vint zulke jasjes ltijd egt heel leuk! ik draag ze zelf als zomer jas omdat ik echt een kouwkleun ben

  Beantwoorden
  • Alex
   25 januari 2014 at 22:00 (6 jaar ago)

   Working for an obstetrician would be a very ientresting job. I currently work doing admissions and dispositions as well in my job and one thing I do, is take down all the information on the babies being born. Its amazing how many babies are born in just one month at the hospital, I do a minimum of 20 babies a month, and sometime the unfortunate part of documentation on babies who do not make it. Its a stressful field as well and you really have to practice empathy for those parents who have to deal with things going wrong.

   Beantwoorden
 5. Yvonne
  24 januari 2012 at 16:09 (8 jaar ago)

  Staat je super!

  Beantwoorden
 6. Cynthiiaa
  24 januari 2012 at 17:20 (8 jaar ago)

  Ik houd van de biker jackets! Zelf heb ik er nu eentje, maar hij is te groot, way tooo big. :’) Ik vind het stoer staan, maar toch weer vrouwelijk!

  Beantwoorden
 7. Lisa
  24 januari 2012 at 17:29 (8 jaar ago)

  Gaaf jasje, staat je goed! :D

  Beantwoorden
 8. Sacha
  24 januari 2012 at 17:37 (8 jaar ago)

  Leuke outfit! Simpel, maar door het jasje en de sjaal ook niet saai :)

  Beantwoorden
 9. lisanneleeft
  24 januari 2012 at 18:07 (8 jaar ago)

  Leuk jasje! Lijkt wel een beetje op mijn jasje :) Mijne heeft alleen echt een grote kraag. Helaas betekent dat bij mij een zere nek! Maar ‘t liefst draag ik hem zo vaak mogelijk :P
  Zo’n jasje staat gewoon lekker stoer!

  Beantwoorden
  • Ivan
   20 mei 2012 at 04:42 (8 jaar ago)

   Dankjewel! Eh nee, wat ik eigenlijk doe is een haeder, buttons en zo maken in Photoshop, achtergrondje zoeken of maken, en dan alles in WordPress aanpassen. Ik heb gewoon het Twenty Ten theme van WordPress, alleen heb ik alle plaatjes en kleurtjes en lettertypes aangepast.

   Beantwoorden
 10. Sophie
  24 januari 2012 at 18:38 (8 jaar ago)

  Mooi jasje! Ik heb er ook een van H&M hij lijkt ook op die van jouw, love it. Met een dikke trui en sjaal is het prima te doen met dit weer =)

  Beantwoorden
 11. mirte
  24 januari 2012 at 18:41 (8 jaar ago)

  Ik vind hem super leuk! had hem zelf ook besteld maar hij komt tot in mn taille (ben helemaal niet zo lang?) en de schouders waren veelste breed =(

  Beantwoorden
 12. Kiki
  24 januari 2012 at 18:44 (8 jaar ago)

  Lijkt op dat jasje van ILFN en Goosecraft.

  Beantwoorden
 13. Kelly
  24 januari 2012 at 19:31 (8 jaar ago)

  Ik wil dit jasje ook nog heel graag hebben! Ik moet hem maar eens snel bestellen!

  Beantwoorden
 14. Lotte
  24 januari 2012 at 20:58 (8 jaar ago)

  ik ben echt gek op zo’n biker jacket – maar mezelf nog niet overhaalt om het te passen of te kopen !x

  Beantwoorden
 15. Berdiene
  24 januari 2012 at 21:58 (8 jaar ago)

  Ik had dit jasje besteld en ook dat beige suède jasje maar beiden waren me helaas te groot! Bij jou lijken ze perfect te zitten ;)

  Beantwoorden
 16. Ruth
  25 januari 2012 at 13:50 (8 jaar ago)

  Heel erg mooi jasje, lekker stoer! Ik ben ook echt gek op nep-leren jasjes!

  Beantwoorden
 17. Savina
  25 januari 2012 at 17:51 (8 jaar ago)

  LOVE IT.

  Beantwoorden
 18. Annelies
  25 januari 2012 at 22:35 (8 jaar ago)

  Leuke outfit! Ik wil dat jasje zelf ook gaan kopen denk ik:)

  Beantwoorden
 19. Femke
  25 januari 2012 at 23:42 (8 jaar ago)

  Dat jackje staat je super leuk!! Ik had ‘m ook besteld maar bij mij zat ie niet mooi ;)

  Beantwoorden
 20. Gina
  26 januari 2012 at 15:14 (8 jaar ago)

  Hij staat je echt super leuk, ik heb hem zelf ook maar ik wacht nog even tot de herfst. Nu draag ik toch nog het liefst een dikke winterjas.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *