Mijn favo jurken van de Golden Globes 2012!

Misschien was het je compleet ontgaan maar misschien ook niet, vannacht waren namelijk de Golden Globes. De Golden Globe is na de Oscars de meest prestigieuze filmprijs van Amerika. Er werden prijzen uitgedeeld voor o.a. beste film drama, beste acteur drama, beste vrouwelijke bijrol etc etc. Maar daar ben ik, en waarschijnlijk jullie ook, niet in geïnteresseerd. De jurken op de red carpet, die vind ik een stuk interessanter! Ik heb trouwens dit jaar de Golden Globes van heel dichtbij mogen mee maken, want ook ik stond op de red carpet ;D. Maar woensdag lezen jullie hier meer over. Voor nu heb ik alvast mijn meest favoriete jurken van de Golden Globes 2012 op een rij gezet…

  1. Jessica Alba schitterde in een prachtige jurk van Gucci. Ik vind de lila paarse kleur prachtig staan bij haar huidskleur, goed gekozen! De zilveren sieraden passen ook goed bij de jurk en maken het plaatje compleet.
  2. Ook de jurk van Shailene Woodley (ik ken haar niet) vind ik prachtig. De jurk is van ‘Marchesa’, ook voor mij een onbekende naam. De look is super simpel, ze draagt zelfs geen sieraden of een clutch maar ‘Less is more’.
  3. Mila Kunis is sinds kort het gezicht van Dior, dus uiteraard verscheen ze op de rode loper met een jurk van Dior. Een vrij simpele zwarte jurk die heel classy staat. Ook Mila heeft weinig accessoires maar dat heeft ze ook helemaal niet nodig!
  4. Emma Stone droeg een jurk van Lanvin en ik vind vooral de kleur van de jurk super goed gekozen. Ze heeft namelijk een mooie bleke huid en rood doet het dan eigenlijk altijd wel heel goed. De ceintuur vind ik op een of andere manier ook heel goed bij Emma passen, een geslaagd plaatje!
  5. Dan de jurk van ‘Kate Beckinsale’, zij speelde o.a. in Pearl Harbor. Ze draagt een jurk van Roberto Cavalli die we uiteraard allemaal wel kennen. Vaak ben ik niet zo heel erg weg van dit soort ‘vorm’ jurken maar de kleur en de onderkant van de jurk vind ik prachtig!
  6. Van de Gucci jurk van Salma Hayek kreeg ik niet meteen een ‘jeej’ gevoel. Na een tijdje kijken kwam ik toch tot de conclusie dat ik de jurk erg mooi vind. Vooral de gouden details vind ik erg mooi en past ook goed bij haar haar en huidskleur.
  7. Een jurk die mij ook meteen aansprak was die van Dianna Lane en zijn draagt ‘Reem Acra’, beide namen geheel onbekend. Na wat Google werk kwam ik erachter dat zij best wel een bekende actrice is. De jurk vind ik erg goed gekozen en past wat mij betreft ook goed bij haar leeftijd (47). Ook de clutch vind ik prachtig!
  8. Ten slotte de jurk van Charlize Theron die ook uiteraard in Dior kwam. Dit is denk ik wel een van de meest opvallende jurken van de avond. Ik vind het echt een geweldige jurk door de grote ‘strik’, hoge split en het diepe decolleté. Ook de accessoires zijn goed gekozen!