OOTD: Skirt to the max!

OOTD: Skirt to the max!

Al bijna een jaar lang hangt er een rok van Supertrash in mijn kledingkast die ik, tot vorige week nog nooit had aangehad. Heus niet omdat ik de rok niet mooi vind, in tegendeel zelfs, de rok was mij gewoon veel te groot. De rok was alleen nog maar verkrijgbaar in maatje 38 en ik dacht, “dat pas ik vast wel”. Maar helaas was de rok te breed en te lang en helaas ben ik niet heel handig met een naaimachine. Gelukkig wist mijn moeder een adresje waar ze kleding in kunnen korten dus hebben ze mijn rok een maatje kleiner gemaakt. Ik ben echt super blij met mijn rok, het liefst slaap ik erin (haha). De rok zit niet alleen heel comfy, ik vind de print, de plooien, de stof, gewoon helemaal perfect!

Zonnebril New Look/ Singlet New Look/ Horloge Fashionine.nl/ Armband eBay/ Ringen New Look & eBay/ Tasje H&M/ Rok Supertrash/ Sandaaltjes H&M/¬†Nagellak ORLY ‘Passion Fruit’